Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. »ĦΛSĦΛjŦØ»2«†

  »ĦΛSĦΛjŦØ»2«† Fórum-zöldfülű

  Őszintén miből tartana egy OSX kompatibilis klienst csinálni, hogy iMacen is tudjak játszani? Könyörgöm, olyan nagy dolog lenne?? Elképesztő egyszerűen, hogy erre nem veszik a fáradságot a fejlesztők, de a szarabbnál szarabb dizájnokat, meg az értelmetlen eventeket, azokat ontják magukból folyamatosan. Természetesen a Support szarik a fejemre és nem válaszol a kérdésemre, hogy ugyanis mikor lesz Macre szoftver. Ennyit ér nekik a hűséges, 12 éven keresztül játszó játékos.
   
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Hűség és Becsület! Na ez itt, nagy büdös dupla 00 ér. Bár vannak azért akik tartják...
   
 3. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia,szimplán ők sem tudják erre a kérdésre a választ..
   
 4. Rednex¤

  Rednex¤ Utánpótlás-írogató

  Bucsuzok a magyar szervertöl végleg,egy nagy rakás xar,többet nem költök rá.Részemröl Game Over.
   
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nos,nem tudom hol kellene jelezni,ezért ide írom.... EU1-en az EIC-es NR klános 3 csillagos hajót nem ártana végre átvizsgálni,mert autolockot használ és ezt nem is titkolja! Úgy fogja ki az álcás hajókat 1 mp alatt kb.25 npc közt,hogy az már nevetséges! Nem tudom a nevét,mert gyorsan eltünt,de nem hinném ,hogy olyan sok 3 csillagos NR klános EIC-es hajó rohangál EU1-en..... Supportra nem írok,nem is részletezném miért.....
   
  faxksza300 és Lanselott kedveli ezt.
 6. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Ha szeretnéd, hogy átnézzék a hajót, az supporton tudod megtenni. Más útja nincs, ez a hivatalos út. A hajót nem mi vizsgáljuk át, de ezt gondolom tudod már.
   
 7. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Én szeretnék rá jönni, hogy, hogy tud ennyit nőni a rangsor 1 nap alatt 100,000-et minden nap be fogom irni hogy mennyi rangsor kell az őrnagy eléréséhez most jelenlegi állás : Őrnagy eléréséhez jelenleg kb. 8.969.121 rangsorpontra van szükséged. EU 2 játszok még decemberbe csak 8.500.000 kellett akkor vagy lehet használni a bugot és utána irni, hogy nem tudtam róla és vissza teszik a karaktert nem bannolnak.
   
 8. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  EU1-en a zászlós és törzszászlós közt nőt 1 nap alatt 90 ezret :D Na nem mint ha érdekelne egy kicsit is a rang,csak ez már pofátlanság,ami itt megy..... Letolok akár 1-2-3 kaput,stb...de akkor is max 1-2e rangsort kapok.....tehát ezen a szinten (rangnál) tuti hogy nem tiszta valami....


  4 nap alatt ennyit tudtam lefaragni behemotokkal,stb.... https://prnt.sc/wyylim
   
 9. ukmukfukpuk

  ukmukfukpuk Fórum-zöldfülű

  Petlink bugosok is remélem kilesznek téve, az eternalt azzal csinálják... nem csoda 400+ hullám fellett vannak, ha nem lehet őket sebezni sem... Pvp is elvan b*szva miatta, nem elég az autolocker, meg az hogy átlőnek ISH-n, de még a petlinket is szarrá bugolják.
  Sebezhetetlenné válnak x másodperce, a petet nem lehet kijelőlni, olyan mintha elő se lenne hívva, nincs zöld csík.. semmi
  Sok értelme van az eternál ranglistának így.. minden alkalommal buggosoké a jutalom :)
   
 10. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nálunk EU1-en zöld csík van,csak pet nincs :D Csak tudnám mi kapcsolódik így rá......
   
 11. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Van egy kis probléma ezzel a Plutus eventel! A fórum azt írja,hogy 5 kulcs kell egy XW01 modulhoz ( https://prnt.sc/x3wr8w ) viszont a játékban 15 kell! ( https://prnt.sc/x3wymj ). Egyedül az SHD-XW1 a jó,az valóban 5 kulcsba kerül..... Ekkora baki elég ciki!
   
  mitter100 kedveli ezt.
 12. mitter100

  mitter100 Aktív író

 13. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Pedig valóban 15, javítva.
   
  mitter100 kedveli ezt.
 14. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Akkor viszont miért olcsóbb az SHD-SW1 modul mint a többi SW és az SHD-X10 miért nem olcsóbb mint a többi X10 modul? Szerintem hibásan írták a fejlesztők a modul árakat az eventben! Nem valószínű,hogy tényleg csak 5 kulccsal lenne olcsóbb az SW modul mint az X10,mivel hatalmas különbség van köztük......... Ráadásul minden fórumon hibásan írtátok volna?
   
  Utoljára szerkesztett: 18.1.21
  mitter100 kedveli ezt.
 15. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Őrnagy eléréséhez jelenleg kb. 9.227.592 rangsorpontra van szükséged.
  No comment.
   
 16. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Valóban bugos a Pet-link.... én ezt ma tudtam meg miközben interneten kerestem videók közöt... undorító.... Itt egy vidi róla....

  Jobban örülnék ha az egész Pet-linket kivennék a játékból...
   
  mitter100 kedveli ezt.
 17. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Az angol és francia discordon is emlegetik a link bugot erősen,bár az angol tudásom már nem a régi.....
   
 18. $t3vy

  $t3vy Fórum-zöldfülű

  Nagyon jók vagytok! :)
  Ha jobban megnézitek, vagy van egy kimakszolt pet akkor észreveszitek hogy csak nem megy az ép, de utána pukkan, annyit meg lazán bír 1 pet.
  Black
  302.hullám 2 uber talon 2.5 milla sebzés nem fogja kibírni.
  De meg próbálhatod és utána fikázd azokat akik több százezer lőszert meg napot kurnak el.
  És semmi harag remélem csak sok szarság amit írkáltok mert nektek nincs/nem megy ....
   
 19. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  A javított értékek a helyesek, elméletben az SW lehet jobb az X10 verziónál,gyakorlatban közel sem olyan jók. Gondolom ezért drágult. Maradt volna 5 kulcs árban, se lenne átlagban jó.

  Szia,valóban van ilyen bug,viszont az Időtlen átjárót nem azzal viszik el 400 hullám fölé, hanem Berserkerrel tisztán.
   
  faxksza300 és mitter100 kedveli ezt.
 20. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  ㅤєʀυㅤιꮮꮮύvαтαʀ Nos,ez a már említett autólockot használó NR klános egyed EU1-ről,aki úgy fogja ki az álcás hajókat 30 gyorsan mozgó npc közül,mint ha minden állna....ja és emp után is egyből lő . Bár biztosan életszerű az elmúlt 24 órából 22-t játszani,akárcsak az elmúlt 1 hétben (168 óra) 153 órát játszani... https://prnt.sc/xi4o5n ..a fél NR klán ilyen és érdekes mód még a volt bannjukat is törőlték,tán cimbik?.....már ha valakit érdekel a bennfentesek közül...... Nem,nem csinálok videót,játékos vagyok nem operatőr és supportra sem írok,nem az én dolgom a játék vizsgálata,ellenőrzése,szűrése,stb.... Ha ezek után nem változik semmi,mi is használni fogunk mindenféle huncutságot és egy szava nem lehet a játék csapatának!
   
  Utoljára szerkesztett: 23.1.21

Az oldal megosztása