Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Ugyan ez a tag szórakozott velünk is..... Ráadásul nagy franc, mert épp klánon belül prométeusz lézeres küldetést tartottunk, hogy a kisebb játékosok megcsinálhassák a küldetést, mivel ugye az megfelelő felszerelés nélkül főleg egyedül iszonyat nehéz.
  Nah szóval arra veri, hogy a nála jóval gyengébbeket pusztítja és még a képünkbe is röhög.... miután megtalált 6-unkat ahogy küldizünk direkt ránk vadászott és tette tönkre az eseményt. Egy ki-be-ba..... bunkó a tag. Sajnos a pet-link bugot is előszeretettel használja, így a kisebb tagokat egyáltalán nem tudtuk megvédeni magunkat se nagyon....
   
 2. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Engem az autó lock és álca látó jobban zavar,a link dolgot még megoldom :) de csak kivágják már végre,ha mást nem,a napi 22 óra játékidő miatti félremagyarázhatatlan.....na nem írom.... :D
   
  faxksza300 kedveli ezt.
 3. Dark0Bird

  Dark0Bird Fórum-zöldfülű

  Ma tortent meg hogy 04kor meg licitáltam egy par dologra es egyszer csak ki irta hogy tul sokszor licitáltál tul sok tárgyra eddig ok is a dolog csak hogy feltunt hogy 80milliom hianyzik meg is néztem az uridium/mérlegnél és valoban 80 millámat nem kaptam vissza megnéztem a liciten hátha ott megtalalom licitként de ott se volt. Szeretném tudni mi tortent. Nem a 80m miatt csak nem értem mi tortént.[​IMG] A képen látszik hogy a minusok száma mint a plusszoké pedig nem vettem meg semmit Koszönettel Dark0Bird HU1

  https://ibb.co/QQBSDzX a kép
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.2.21
 4. Dark0Bird

  Dark0Bird Fórum-zöldfülű

 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Mert a licit késik kb. 1 órát....ha megnyered,kell 1 óra mire megkapod...
   
 6. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Elhiszem , hogy dühítő. Itt jön a de. Mi csak úgy tudunk dolgozni ha ezeket a játékosokat jelentitek supportra. Ha nem, nem a mi hibánk, hogy mindig pörögnek vagy programot használnak. Értsétek meg, nincs lehetőségünk semmilyen szerver ellenőrzésre, és itt csak rátok tudunk hagyatkozni. Minden játékost aki eddig jelentve lett, minden adatát továbbküldtük. És a továbbiakban már a rendszer feladata, hogy kiszűrje és büntesse őket. Csak azokat tudjuk jelenteni mi, akikkel játék közben találkozunk és meg győződöm arról, hogy nem ül a gép előtt. És elhiheted, hogy meg is tesszük. Jelenleg ennyit tehetünk, tehát kérjük a segítségeteket ebben az ügyben. Tudom sokan azt mondjátok úgy se történik semmi, de a háttérben most látjuk, hogy dolgoznak folyamatosan ezen.
   
  faxksza300 kedveli ezt.
 7. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Értem! Ha utána kell néznetek,legyetek szívesek reggel 9-től este 10-ig jelen lenni a GE1 szerver vru BL mapján! 0-24 invoke és az autolockos,petbugos és egyébb finomságokat használó egyedek tömkelege a mindfire behemóton is . Türk és Nr klán,karöltve a VRN klánnal és persze a Low-al...... Sacc 30 hajót találtok,akik tuti nincsenek gépnél,és persze az őket vigyázó 1-2 társukat. https://prnt.sc/xts2oz Mondjuk kezdhetnétek pl. ezzel,na ő aztán használ mindent,még tán női tisztasági "......" is,főleg hogy napi 1 órákat alszik!Nem zavarnának,ha bármit lehetne tőlük csinálni,de nem.... Kíváncsian várom a fejleményeket!!

  Az is érdekelne,hogy nem jó a rangsor már hetek óta? Olyan hajók vannak játékban,amiket nem is jegyeznek! https://prnt.sc/xv0czb Itt van pl. ő.... 1. hely,de a rangsorban nem szerepel. A rangsorban szereplő hajók profilján meg nincs helyezés: https://prnt.sc/xv0g1m https://prnt.sc/xv0f9h https://prnt.sc/xv0gvy https://prnt.sc/xv0hlk https://prnt.sc/xv0iec És ez így megy az első 10 helyig (addig néztem). Ezek mind 0-24ben bl-en nyomulnak és egy kis zászlós hajó is kapuba üldözi őket. Velük valami kivételezés van,vagy csak nem bírja őket követni a rendszer? Csak a mihez tartás miatt kérdem....hátha megtudom hogyan kell bekerülni ebbe az "elit" körbe...
   
  Utoljára szerkesztett: 30.1.21
  Sörnyit és faxksza300 kedveli ezt.
 8. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Pénteken beugrottam hogy felfejlesszem azt a néhány Prometheus lézert amik még nem 16-os szintűek... első pofáraesés hogy már 20 a max. Ráadásul olyan magasak a fejlesztési költségek hogy a tisztességesen játszó minimum 2-3 év alatt érheti el a "fullos" szintet. Bizonyára egyszerűbb a pörgősökhöz igazítani a tarifát,mint szűrni a játékosokat!!! A hab a tortán: el sem tudtam indítani 1 fejlesztést sem,holott minden alapanyag rendelkezésre állt. Ezek szerint bot klienst kell használni hogy minden funkció működjön????!!!
   
 9. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  16. szint felett már kell az új olaj gyorsítóból is,az is van raktáron? :) Az egy új nyavaja....
   
  Utoljára szerkesztett: 31.1.21
  S_Ö_R_Ö_S kedveli ezt.
 10. csaba238

  csaba238 Aktív író

  3 hónap alatt egyet ha fel tudok húzni 20 asra na most ha kell minimum 35 prometiusz lézer. Évente 4 darab az akár hogy is 8 év és 9 hónap.
   
  S_Ö_R_Ö_S kedveli ezt.
 11. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Na...most érzem úgy hogy elküldöm az egész játékot oda,ahova a többség gondolja!!!!! Szórakozzon a BP valami egyébbel,de ne velem! Eddig is egy kalap f+s volt,de ezt is tudták überelni. Alásszolgája....!
   
 12. .-D.E.W.I.D-.

  .-D.E.W.I.D-. Fórum-zöldfülű

  Heló, Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy nyitottam egy obszidián kapszulából egy Sandstorm Tartarus hajót, még a log-ban is vissza néztem kétszer, hogy biztos legyek benne viszont nem adta ide a játék....úgy csinál mintha nem kaptam volna be nem tudom beaktiválni, sem használni semmit.
  Az lenne a kérdésem hogy valamilyen módon a support vagy valaki rá tudna erre nézni hogy tényleg meg kaptam-e vagy nem ?
  A második kérdésem pedig, hogy lehet hogy megkaptam viszont nekem nincs meg a sima Tartarus hajó sem lehet azért nem mutatja mert az ¨csak egy¨ desing rá ?
  Másra nem nagyon tudok gondolni.
  Előre is köszi a válaszokat.
  Szép napot mindenkinek :)
   
 13. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Mert az csak dizájn magára az alap tartarus hajóra! Kell az alap hajó és arra tudod rátenni a dizájnt....
   
 14. Miután felvettem a napi küldetéseket a x8 térképen, teleportáltam x3-ra hogy elkezdjem, de ott a bázis mellé dobott közvetlen, ami azonnal kilőtt. A küldetésnek sajnos feltétele volt , hogy ne semmisüljek meg, így azt azonnal buktam. Erre nincs valami programozási megoldás? Amíg nem teljesítettem semmit a küldetésből addig az ne vesszen már el, vagy ne oda dobjon , ahol konkrétan semmi esélyem elmenekülni.
   
 15. szisz0920

  szisz0920 Utánpótlás-írogató

  Szia, a napi küldit újra felvehetted volna, mivel újra felvehetőek ilyenkor a reggeli resiig, az ilyen balesetek miatt meg jobb álcában ugrabugrálni.
   
 16. dicsakbuksi69

  dicsakbuksi69 Fórum-zöldfülű

  Olyan nagy gond kilöni 2 devot és 8 mordont? Ha annyira akarod azt a küldetést akkor elfogadod még1x.
   
 17. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Nem tudom ki/mikor/miért de megváltoztatták a napi küldiknél azt, hogy ha elbukod/leadod a felvett napi küldit akkor nem tudod azt újra felvenni (tapasztalatból mondom, tudom hogy eddig nem így volt). Ami kérdésem, hogy ez vajon a normál küldetésekre is igaz-e, amiket el lehet bukni azt úgy elbukod, hogy többé azon accounton azt fel nem veszed, vagy azokra azért ez nem vonatkozik (kipróbálni azért nem merem)?
   
 18. Köszönöm a válaszadást. Nem dicsak, nem lehet újra felvenni a próbát, pont ezért hoztam fel a dolgot. Nem fontolgatok önkárosítást sem, csupán gondoltam más se járjon így ha van valami fejlesztési alternatíva.
   
 19. Köszönöm, ezt megfogadom, részben hogy mikor vegyem fel és az álcát is!
   
 20. epilla1

  epilla1 Járnitanuló

  Gratulálok a kíváló botszűréshez, EU3 szerveren. A VRU rangsor vicc, napi szinten 13 millió körül emelkedett az altábornagyi rang. Egy szűrést az a szerver extrán megérdemelne, VRU-s vagyok, kíváncsian várom a top6, top8, top9 szűrését, már ha valaha is lesz. JHajrá BP!
   
  Páncélgránátos kedveli ezt.