Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Amúgy a űrlabor is bugos nem áll meg a nyersanyag fogyasztás, ha tele a raktár. Most tűnt csak fel, nekem Sepromfinomító nincs még maxon azt fejlesztem még , többi már maxos, de ha indítok fejlesztést nem termelődik vissza az alap 3 nyersanyag csak ha leállítok minden mást. Egyedül a bónusz termelő cucc ha van bele véve annak a bonuszát számolja csak, ha megy minden. Egyéb esetben 0 a termelés papíron mindben. Gyakorlatban ugyan úgy fogyaszt minden mindent, mintha nem lenne tele a raktár és termelnének/fogyasztanának folyamatosan. :confused:
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Nekem normálisan termel, nem tapasztalok hibát.

  Valószínüleg azért érzed, úgy mintha nem termelne, mert amit eddig kitermelt azt azonnal fel is dolgozta.

  Ha kevés a prometium, endrium, terbium, akkor érdemes lekapcsolni a prometid-, duraniumfinomítót.
  Ha a prometid és duranium nem termelődik, akkor a promeriumfinomítót kapcsold le.

  Ismertető: Űrlabor


   
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Köszönöm a választ. Ezt igen én is így tudtam. De gyakorlatban nálam konkrét tele van a raktármodul mivel nem nagyon küldök semmit hajóra mert nem kell. Egyedül a seprom nincs tele ( 8812 / 9079 ) de ügye az fejlesztésen van ( 14 ről 15 re még 142 óra ) így az nem termelhet, azaz nem fogyhat / fogyaszthatna semmi. Raktármodulnál azt írja termelés +0 kivéve a promerium mert az +2081 pedig az is tele van, és nem is termel ha indítok 1 fejlesztést azaz +0 marad írottan is meg gyakorlatban is a 3 alap nyersanyag. Egyedül akkor termel egy keveset ha a 12 bonusz cucc bele van véve, de akkor is csak a bonuszt adja meg ( ezt írottan is írja raktármodulban de csak a bonusz mennyiséget ). Engem nem zavar én megoldom már kezdem megszokni, hogy össze vissza kell kapcsolgatni. De szerintem ennek nem épp így kellene működnie. Ha már tele a raktármodul, akkor lekellene állnia a fogyasztásnak, és ha valamit esetleg küldök hajóra / felhasználom fejlesztésre jelen esetben seprom fejlesztés... akkor csak azt kellene vissza termelnie ami fogyott / nincs tele. Ezt jelenleg nem igazán csinálja, mert maxon minden annyit fogyaszt amennyit az előző a hozzá tartozó nyersanyagból termel. Vagyis konkrétan gyakorlatban 0 a termelés ha minden bevan kapcsolva függetlenül attól , hogy tele van e vagy épp kell e még a raktárba, hogy tele legyen.
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Bocsi, hogy csak most küldök képet. De most is ugyan az van mint legutóbb. Minden tele csak a 3 alap nyersanyag nincs, mert a sepi van elindítva frissen fejlesztésre és ez a " termelés " ( az első kép ) . A 3 alapot egyáltalán nem termeli így. Csak bónusz cuccal termel, de úgy is csak 49.935 - öt pontosan pedig az írott elvileg ez lenne bonusszal "Szint: 20 - Termelés: 466061", az alap bonusz nélkül "Szint: 20 - Termelés: 416126 ". Ha a képen megnézed ( második kép ) prometiumot így elkezdte minimálisan termelni, de a többiből ugyan annyi van mint amikor a fejlesztés árát levonta. Raktárban azt írja nincs termelés , gyakorlatban minden termel és e miatt nullázódik a termelés. Remélem ez így segít valamennyit a probléma megértésében.

  Alap fejlesztés után:
  https://prnt.sc/uEjzGpNckj04

  12 bonusz hatékonyság cuccal csak prometiumban
  https://prnt.sc/0tY_m5C6Bap2
   
 5. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Ugyan miért nincs a szerelőműhelyben Atlas töredékért összerakható modul? Már tegnap frissülnie kellett volna......
   
 6. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Hosszú gyűjtögetés és rákészülés után rávettem magam a 2.500 Diametrion megszerzésére. 1,5 millió uridiumból 25 db kaput sikerült kiraknom amiből egyetlen EGY kapu adott 151 ércet, ami SZÉGYEN egy eredmény... Megveszed PÉNZért a kedvezményt/bónuszt/boostert, hogy haladj egy kicsit, és akkor így jár az ember. Elgondolkodtató hogy megéri e játszani/gyűjteni, hogy egy újabb "GG Dupla" napon elköltsd azt a keservesen összegyűjtött uridat megint a semmiért. JA és vegyed újra a kedvezményeket! Vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy pay for play? A 12 órát a gép előtt való üldögélést nem is számítom ehez a "remek" érc gyüjtéshez :)

  Több játékos is ugyan ebben a helyzetben van, hogy "szinte reménytelen" megszerezni normális körülmények és idő alatt normális felhasználható mennyiséget.

  Jogos! Ne 30 percnyi játék árán juss bizonyos hajó jelentette előnyhöz , de csak értitek a problémámat.

  U.I.: Nem lehetne ezt a "Esély van a megszerzésükre [NEM GARANTÁLT]" számszerűsíteni? Lásd Kappa kapu nyereményei.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Konkrétan most számszerűsítetted :D 25 kapuból 1 dob jeee ... Viccet félre téve írtuk már páran, hogy ez így 1 kalap kaki de kb senkit nem érdekelt, mint ahogy sok más probléma se. Csak, hogy ünneprontó legyek máshonnan se jön jobban, konkrétan majdnem a lehetetlen kategória szerezni. Egyedül a szutyok megbízás hoz néha ilyen 1-10 db... oszd be ne sírj... ezt én is megkaptam válasznak. :( Nem csak ezzel az itemmel van gond sok más is hasonló kategória, csak kb senki nem néz rá... 1x valaki hasra ütésből a botokra optimalizálva kitalálta ezeket a mennyiségeket azóta ez van. Mindíg csak azt kapjuk, hogy " most más a prioritás ... " de, hogy mi a fene az mert amúgy semmi nem változik azt az Isten se tudja. :D
   
  ŁΞXιΘΠ kedveli ezt.
 8. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Köszönöm a megnyugtató válaszodat :D Magyarán felejtsem is el hogy bármikor változna bármi is :) Ja meg a Plusz hajót is kihúzhatom a do it list ről :)
   
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát én már elengedtem nem kell az ... na most ilyen mennyiségek után mi a f.szt csináljon az ember... ?
  16.04.2023 - 17:43 Megszerzett tárgy: Diametrion (3)
  Ez egy megbízás ... wow még 1000 ilyen kör ( amúgy nem mert nem mind ad ) és meg is vagyok 1 hajóval a 8 ból jupiii :( De amúgy , ha kitartó vagy alsó hangon olyan fél év után talán 1 re meg is lesz a mennyiség. :rolleyes: Ez szerintük így " jól " be van állítva. :D
   
 10. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Ne is említsd a megbízást, utolsó reményem volt, 6 engedély plusz 60k uri és egy darabot nem adott. Előbb számolom meg a mozgó csillagokat a térképen, mint hogy tovább szenvedjek ezzel :confused:
   
 11. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Rosszul csinálod!

  A "Megbízások" menüben a retrievereknél adj megbízást az R-01-es retrievereknek 200.000 kreditért! Napi minimum 15-30 Diametrion összejön átlagban és nem uridiumot használsz!
  Az R-01-es retrieverek 3 órás ciklussal teljesítenek (feleannyi idővel, mint pl. a 2.000 uridiumos R-02-esek, ami 6 óra alatt fut ki) és nem ad kevesebbet! Van olyan néha, hogy nem ad diametriont, de ez a retriever kiküldések alig 15%-nál fordul elő csak!

  Próbáld ki nyugodtan, meglátod, nekem lesz igazam! Mióta megy ez a Diametrionos dolog, én ezt csinálom és már van kéts Plus-os hajom (1 Goliath és 1 Sperhead), plussz van 4.500-5.000 diametrionom is még / szerver!

  Ja... és még egy jótanács! Ne rakj uridiumból kaput! Nem éri meg!
  Én inkább elmegyek dobozolni és onnét szedem az extra energiát, vagy elmegyek palládiumot gyűjteni és úgy, de uridiumból soha nem rakok kaput!
   
  ŁΞXιΘΠ és Páncélgránátos kedveli ezt.
 12. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Hali
  A diametrion jön szépen 16 nap alatt 800 fölött van , 19 kapuból 4 adott ill. folyamatos 3 drb retriever 200ezer kredites , naponta 5x megtudom oldani a retrieverek begyűjtését , inditását.
  Nekem ami kérdésem lenne honnan szerezzék i-olajat?. Azt olvastam valahol a karanténzónaból lehet. Van 4 Cpu-m már oda , de nem tudok bemenni.
  Azt írja nem vagyok csoport tagja.
  Hogyan müködik ez pontosan?
   
 13. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  A karanténzónába csak csoportosan lehet bemenni (aszem min. 2 fő, de szerintem mivel nehezebb, mint a Hades, így ajánlott legalább 3-4 fő, abból legyen egy Aeigs-es...)! Ha a vezér meg hal (aki a csoportot összehívja), már nem tud visszamenni, de amíg a vezérhajó bent van, bárki meghal, elvileg visszatud menni (ha van még egy CPU-d, ebben a részében nem vagyok biztos, de nagyon gyorsan kieshet az ember, ha nincs észnél..). Én, mikor utoljára bent voltam, még így működött, ennek kb. 2 éve, nem tudom, azóta mi változott.
  Egyébként, I-olajat szerezhetsz a napi belépési bónuszokból, a csatabérletnél is tudsz kulcs ellenében vásárolni.
  A karanténzóna nem igazán fizet túl jól (aszem csak 3-4 I-olajat ad egyszerre, de egy lőszertemető), de kinek, hogy...!
   
 14. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Igen, én is így szedtem össze a Goli plusra, de már megvan egy másikra való is. Az R01-eseket küldözgetem, mostanában elég jól adja a Diametriont.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Itt a gond nem az, hogy lehet e vagy nem... hanem, hogy mennyi idő is az még össze jön. :D Nekem 3 hónap alatt megbízásokból meg talán 1x vettem kulcsból van kemény 2000 db, ami azt jelent, hogy kb fél év 1 hajó. Na ez a gond. A sima meg plus hajó közötti különbség meg nemsok lóf.sz, és ezért szívsz fél évet 1 igen egy hajóra és van már... umm... mennyi is vagy 8 plus hajó ? Az akkor ha mind kell 6 hónap x 8 = 48 hónap ... 4 év alatt meg is van... de jó... :eek::confused:
   
 16. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Szia!
  Köszönöm az infot, akkor ütöm a kis genyók hátát szedjék :D A dobozolás nem fekszik, így is napi max 1-2 óra játékidő fér bele hétköznap, de ki így ki úgy! :)
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hm... nekem még csak most esett le... Engem már csak az érdekelne, hogy napi 1-2 óra játékkal + 1,5 milla uriból, hogy a bánatba tudtál kirakni 25 kaput ? :eek:o_O
   
 18. ŁΞXιΘΠ

  ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

  Ahogy a posztomban írtam "Hosszú gyűjtögetés és rákészülés után" 1,5 milla uri állt rendelkezésemre. 2023.04.16-a vasárnap, szabad hétvége lehet játszani orrvérzésig:D:D
   
  SPILLER2 és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Nem rosszból akartam én írni. :D Csak így tapasztalataim szerint 1,5 millából nagyon nem jön ki annyi. Lusta vagyok levezetni bár nem tudom melyik kaput toltad , de pl annyiból Zeta nagyon max 15 jön ki de az is úgy, hogy vissza pörgettél mindent és volt hozzá prem + kedvezmény. ;) Ebből kiindulva a " hosszú rákészülés ... " az piszok sok palla szedés volt, mert azt írtad nem dobozolsz. Ami nem 1-2 nap lehetett napi 1-2 órával számolva, és ez úgy hogy kb oda ragadt a popód palla mezőre. :rolleyes:
   
 20. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Mondjuk úgy, hogy megveszi a Helix napon!
  300-400%-os kedvezménnyel, 1.200.000 uri olyan 100 euró...! :rolleyes:

  Én, nem költök uridiumra, de a kapukat sem abból rakom, így az megmarad és amit ad, az is! Nem vagyok rest elmenni palázni ha a úgy van időm. Aztán ott vannak még az eventeknél a csatabérlet kulcsokért vehető extra energia is. Szóval.. nekem most van az egyik szerveren 7.000 extra energiám, a másikon meg 17.000, de ott sikerült az Uber protegites küldit kivinnem a "Secret Map-on" és az is adott 10.000-et. Szóval... spórolni is kell tudni, nem csak költeni! ;)
   
  Mislix és kicsifoxi27 kedveli ezt.