Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Picit félre értetted / olvastad nem az uri érdekelt, hogy honnan van. :D Mondjuk én is picit, mert én azt hittem 1,5 millából rakott ki 25 kaput. :oops: Uri az van nekem is ilyen 1 milla környéke mindíg meghagyva hátha 1x össze jön a plus hajó fejlesztésre a cucc ne akkor keljen vakarózni. A többit meg felette ami össze jön mikor mire költöm szerencsére van mindíg annyi fölöslegbe amennyi kell.

  Az a patchnote ügye csak valami vicc akart lenni? o_O Komolyan ezek a " fontosabb " dolog amiket javítani / változtatni kellene ? Sikerült így utólag mikor már lényegtelen javítani 2 eventet ami már valószínű idén többet nem is lesz. :D A karácsonyi eventen nem volt valami amit " sürgősen " javítani kellene, vagy esetleg húsvéti eventben? Az is mindjárt itt van ... én nem halogatnám ... :confused: Kezd tényleg vicc kategória lenni ami itt megy néha. :( Félre értés ne essék Én örülök, hogy javították, mert kell az ilyeneket is. De b+ akkor ne mondják, hogy van " fontossági " sorrend ami alapján dolgoznak és a miatt nincs idejük a maradék pár tényleges játékos szarjaival foglalkozni amit vissza jeleznek / sérelmeznek. Már előre látom majd vagy 3 hónap múlva patchnoteban kérnek elnézést a mostani event miatt is. Nem sürgős végül is az se, hogy az egészet rommá csalják és senki nincs érte büntetve. :rolleyes:
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.4.23
 2. NA.....
  Szóval...
  Célok között a tarts ki 8:20 ideig a GK event térképeken.....

  PAch után nekem a 5:48 perces idöm lenullázódott......

  Öööö...... ok..... X gomb......
  Tényleg nem értem....miért:?

  Irnék valamit de szerintem végleges bannt kapnék itt... mondjuk nem a forum a hibás ebben a dologban.....

  Frissités: ez egy rakás nemmutommi.... gyorsitó és mindenféle tár törölve...
  2:34.....
  Mégegyszer törölve ....
  3:56....
  Mégegyszer--------
  4:57
  .....
  5:48.....
  Mivann??????? urit is igy fogja jováirni rendeléskor????
  DÜHITÖÖÖÖÖÖ!!!!!!
  :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
   
  Vadász, kicsifoxi27 és SPILLER2 kedveli ezt.
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Még háromszor törlöd és megvan a 8:20.

  Sajnos a pár hete történt frissítés óta lecsökkentették a retriverek által gyűjthető diametrion mennyiségét. Eddig tényleg 15-30 körül adott.
  Nekem azóta már csak 5-6-ot ad.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.23
  Vadász és SPILLER2 kedveli ezt.
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Azt én is észrevettem, hogy a tavasz megjöttével a kuruzsló kibújt a földből a DO-nál is...!
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Volna még egy kérdésem:
  A kulcsokat átváltottam 5db DMG-ZPVP02 hajófejlesztési modulra. Írja is, hogy kimaxoltam.
  A kérdésem, hogy miért nincs ebből csak kettő az eszköztárba?
   
 6. TÖRÖLJ MINDENT XDXD
   
  Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 7. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  A Unity játékkliensel javulni fog.
   
 8. indisputable

  indisputable Fórum-zöldfülű

  Unity kliens mikorra várható?
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Hangárban hajó váltás és mentett konfig betöltése utána a pet megkattan és nem akar támadni se a védelmi opcióval se az npc keresős verziónál nem csinál semmit. Ki kell loggolni comfig törlés utána gyorsítótár törlés, kliens bezár újra megnyit. Ez után újra mentett konfig betöltés és csak ezek után működik rendesen. Ezt nekem tegnap is el játszotta, akkor azt gondoltam nálam van a gond, de most ma is ugyan ebbe a hibába futottam bele.
   
 10. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Ez egy remek kérdés! ;)
   
 11. nyaunyau

  nyaunyau Fórum-zöldfülű

  a bázismodulok miatt lassú, ha nincs, akkor nem laggol be
   
 12. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Sziasztok. Másnál is van belépési probléma? Én alig tudtam belépni a játékba, pedig el van mentve a belépésem. Nem hozza ki automatikusan a belépő nevemet, pedig a szerkesztés kisablakban megjelenik, de hiába kattintok rá, úgy kell beírnom. Ezt követően be kell írnom a jelszót is, majd ezután hozza ki a jelszó ablakot, amire kapok egy üzenetet, hogy ezzel a jelszóval és névvel nincs játékos. Ha ezt az üzenetet ki x-elem és rákattintok a belépés gombra, csak úgy tudok belépni. Először megijedtem, azt hittem bannoltak valamiért, pedig az kizárt, mert soha semmilyen tiltott programot nem használtam, és nem is fogok. Aztán arra gondoltam, ellopták a hajómat, mert a fent leírt műveletet többször el kellett végeznem, mire be tudtam lépni a játékba. Remélem ez csak átmeneti probléma.
   
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Külföldi fórumon panaszkodnak sokan login problémákra. Én nem találkoztam vele meg eddig más se nagyon jelezte. Valószínűleg javítás folyamatban. Esetleg megpróbálhatsz gyorsító tárat üríteni ( manapság elég sokszor kell nekem is ) az álltalában segít. Kis türelmet, ha esetleg nem javul a helyzet akkor írj supportnak és ránéznek mi lehet a gond / jelzik az illetékeseknek .
   
 14. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Köszi a gyors választ. :) Sajnos a gyorsítótár törlése nem segít, többször is próbálkoztam vele, de ugyanaz a helyzet, pl. most is, ahogy beléptem. Megfogadom javaslatodat, várok 1-2 napot, ha nem javul, feltétlen írok Nektek.
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 15. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Mi a csuda van megind a játékkal, hogy nem lehet belépni???
   
 16. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  talán az 5.30-as resi segít rajta
   
 17. .SpaceRangers.

  .SpaceRangers. Járnitanuló

  úgy látom tévedtem tévedtem :(
   
 18. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kedves HU-Taurus!

  Kérted, hogy ha előfordul egy bizonyos hiba a játéknál jelezzem. Folyamatosan azóta is előjön, de csak most vettem rá magam, hogy ráfeküdjek és felvegyem a program kiakadást.


  Ezt szinte mindegy milyen gépen indítom... innentől kezdve meghalt a játék. Az újraindítás gomb egyszeri lenyomása semmit nem csinál. Néha a másodikra elindul, de ugyanaz a hiba marad. A főképernyő újratöltését választva újból be kell lépni, mert mindent elveszít.
   
  Vércse kedveli ezt.
 19. *Spiri*

  *Spiri* Fórum-zöldfülű

  Komolyan mondom tegnap dél után 1 óra óta nem tudok belépni a játékba mert a ki...cott betöltő képernyő nem tölt be ,minek az event a kapukra ha meg se tudom csinálni mert nem tölt be a játék semmilyen accountal ? Ezért támogatom a DO-t hogy ezt kapjam? Tiszta szégyen ..
   
  Vércse és SPILLER2 kedveli ezt.
 20. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Játszhatattlan a játék. Bent vagyok az eternal kapuba és azon veszem észre magam hogy laggol és le lönek az NPC-k. valahogy nem ferr.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása