Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Kivételes tehetség

A hitac visszajeézés topic amúgy zárolva van . Szóval ide írom. Komolyan nem rosszból vagy sértésnek írom, de rátok nem vonatkozik...!?
    • Mit is írtam?
    • Érthető -e amit írtam?
    Csak mert a hitac leírásból, amit nem 1 perc elolvasni kb 1 büdös szót se lehet érteni mit szeretnétek. Én értékelem, hogy " lefordítjátok " amit kaptok / kapunk. DE ez mi a a fa... mit lehet szerezni miből vagy mi van? :confused: Van benne egy tonna felesleges szöveg de a lényeget nem írjátok / írják. Nem tudom lehet én vagyok kicsit értetlen vagy tudja a fene, de most kiégtem elveszítettem a fonalat mit is szeretnétek. Tényleg nem sértésnek szánom, de azon kívül hogy hitac event lesz meg 2 új npc, azt leszámítva kb nem értettem belőle semmit. Azt még sikerült kihámozni, hogy itt lesz az " új " lézer de hogy miből vagy mi van azt nem igazán értem. :(

2. HU-Taurus

HU-Taurus Fórumfelvigyázó

Az jó, mert én se. :|

Lényegében én is hiányoltam azt, miszerint egy darab értéket se írtak az új lézerfegyvernél...

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  3. kicsifoxi27

Ahh értem. Akkor megnyugodtam, hogy nem velem van a baj, hanem tényleg kusza / hiányos a leírás. :oops:

4. HU-Taurus

A Központ pont ebben a pillanatban küldte el számunkra a kért adatokat:

Asmodeus lézer (AM-L) statisztikák:
    • Az alapsebzés 205
    • Az alábbi táblázat mutatja azt a sebzést, amelyet minden egyes NPC-megsemmisítés után összegyűjthet (a korábbi növelésekkel hozzáadva)
    • Vedd figyelembe, hogy a növelés csak csak az AM-L alapsebzésére vonatkozik, amely jelenleg csak a hajón van felszerelve
    • Ez azt jelenti, hogy minél több AM-L van felszerelve, annál erősebb a hatás
    • Csak alapsebzésre vonatkozik, tehát nem fokozza más forrásból származó sebzést (pl. NPC boosterek stb.)
    KépességÉrték
    NPC sebzés buff 15%
    NPC sebzés buff 221%
    NPC sebzés buff 322%
    NPC sebzés buff 423%
    NPC sebzés buff 524%
    Bónusz AMT buff25%
    Alap időtartam20
    Időtartam növelés10
    Bónusz AMT buff– További sebzés-növelés a képességekhez, ha legalább 3 AM-L-rel felszerelt
    Alap időtartam – Meddig tart a buff (az első NPC megsemmisítésekor)
    Időtartam növelése – A buff időtartamának további növelése a következő NPC- megsemmisítésekor

5. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Belépni azt most sem lehet... Legalábbis nekem nem megy. Megcsináltam mindent már...

6. HU-Taurus

7. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Köszönöm, csak a HITAC-ot láttam...

8. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Márpedig 10 óra elmúlt és nem látok semmit, csak a szezonbérletnél jelenik meg célként, de se csatabérlet kulcs, se Hitac...

Csak úgy mellékesen kérdezném, hogy amikor nem lehetett belépni a PET 5-ös szinten volt, most meg visszaesett 3-asra.
    Nem lehetne ilyenkor mikor bénáznak és állítólagos DDOS támadások meg egyéb ok miatt a játék nem hozzáférhető, akkor megmaradjon a PET szintje.

9. kicsifoxi27

Engedd el nem kell az. Jobb lesz nélküle hidd el. :D Amúgy én se értem 1 tonna szart sikerült felsorolni és semmi nincs berakva. :rolleyes: Meg amúgy gecc komolyan sikerült 1 dimisher-t berakni csatabérletbe ... elmentek a f.... khm.. akarom mondani mi a bánatért nem rakjátok be azokat a hajókat mik k.rvára nincsennek shopban ... ? Hecate, distruptor, keres, retiaus, tempest, zephyr ... nem tudom ezek a hajó nevek mondanak valamit ? :confused: Szinte 100%, hogy aki ezeket a rewardokat állítja be finngja nincs mi a fene volt már / megy a játékban. Meg amúgy igen megint ranglista rewardba kell tenni az új lézert g.ci jó ötlet tényleg. Halloooo az megvan, hogy tele a játék csaló botosokkal ami ellen kb esélye nincs a tisztességes játékosoknak? Nem sértésből, de ennyi erővel nézzétek meg ki játszik 1 héten 168 órát ... igen 0-24 -ben játszik és leszarjátok... adjátok annak be se kell jelenteni legalább nem lesz sírás érte ...:mad:

törökcipő kedveli ezt.
  10. kicsifoxi27

Sejtettem , hogy valami hasonló hulladék lesz. Ezt amúgy, ha picit is érdekelné a fejlesztőket a játékosok, akkor kreditért adnék a kezdőknek. :D Egy kis matek, bár lehet én számolom rosszul, DE nem hiszem...

Új lézer sebzés 205 + a táblázatban ami van, promi lézer 210 + minden 5.ik másodperben +200 sebzés ami kb 5 lövés vegyük ezt alapnak...

Ha nem ölsz meg semmit 1 lézerrel és csak lősz... 1x ammoval semmi egyébb bónusz!!!

új lézer:
    205+205+205+205+205 = 1025 sebzés
    promi lézer:
    210+210+210+210+(210+200) = 1250 sebzés

5 ncp után:

új lézer:
    205 * 0.24 = 254.2 x 5 lövés = 1271 sebzés
    promi lézer:
    ugyan az mint előbb = 1250 sebzés

szóval ha ezzel a szarral felmész BL mapra...

Új lézer:
    1271 sebzés HA 5 npc meghalt ... DE ha rászámoljuk a 3 lézer utánni bónuszt ami elvileg +25% akkor is 1 db lézer sebzése 1588,75 ... , ha van 3 lézer felrakva... egye fene 4766,25 sebzés
    Azt pont 1 kalap kakival több mint 1 db retek 0-ára tolt probi lézeré!!!
    1 db promi lézer a 3,5x passive bónusszal...:
    735+735+735+735+1230 = 4710 sebzés
    ebből ha van 3 db felrakva: 14130 sebzés

Um... oké... :rolleyes: kb a sz.rnak 1 pofon és még szenvedhetsz is érte, ráadásul csak npc-re megy. Engem nem győzött meg.

Mint mondtam kezdőknek rakjátok be " tutorial " küldi rewardnak meg shopba kreditért esetleg TALÁN még nincs full fl4 valakinek akkor még használja is majd. Vagy... marad az alap elképzelés adjátok a botoknak akinek 20as promi lézer van még a peten is tökre kelleni fog nekik. :D Ezt amúgy megint jól átgondoltátok... csak, hogy picit irónikus legyen ... " slow clap ... " :rolleyes:

Utoljára szerkesztett: 17.8.23
  11. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Úgy látom, ha bevágok egy adag hagymás babot, az is nagyobbat szól! :)

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  12. kicsifoxi27

De amúgy most tényleg... nem rosszból írtam de ez 1 kalap kaki és beállították, hogy hűűű milyen jó lesz, és még nem is lehet " szerezni " könnyen. Értem én hogy " villanymotor " de ... " mi hajtja...? " mint szokták mondani. :D Röviden kiadtak egy lf3-tól is kb szarabb lézezert és ettől kellene összepisilned magad mert NEKED NINCS... őőő oké... :oops:

Mislix kedveli ezt.
  13. N1Thuareg

N1Thuareg Utánpótlás-írogató

Minden oldal váltásnál feljön az adatvédelem, elfogadom és folytatja tovább...kicsit idegesítő...pláne hogy be se tudok jelentkezni a játékba, a betöltés felénél megáll..köszi

14. -¤MAJANI¤-

-¤MAJANI¤- Junior szaki

Üdv!
    Ha már kirakták a játékfelületre a Rangsor ikont,akkor miért nem működik?
    Nem kellene percenként frissíteni,de minimum napi szinten igen.
    Az elmúlt event neve is szerepel már benne,most jött ez,gondoltam HÁTHA,de nem.....

15. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

Pokoli bosszantó,hogy reggel még megy a játék délben meg már megdöglött!Nem hiszem el,hogy nem lehet valamit kitalálni a fejlesztőknek a folyamatos hibák orvosolására!Míg az adatvédelmet folyamatos elfogadását kellet pipálni,de legalább addig ment a jázék,most meg bejelentkezem és annyi!Most már hónapok óta ez megy,de semmi változás nem jön!Ahogy írtam már:b

16. Sulaco1968

Sulaco1968 Járnitanuló

ui:Főzés elött vagyok mondom beugrok és ezt azt megcsinálom a játékban mert most van egy kis időm!Hát nem!Reggel 07:30 óta próbálok bejelentkezni!Sikertelenül!Ez megy most már a fene tudja,hogy mióta!

17. Troger

Troger Fórum-zöldfülű

Én is ebben a cipőben járok , a játék felületre még nem sikerült föl menni :(

18. Mislix

Mislix Fórumfelvigyázó

Már tegnap este sem ment rendesen a játék. Vonatbotok a Hitac körül, akadozott az egész játék 10-30 mp-es lagokkal folyamatosan.
    Mondom megcsinálok egy alfa kaput, és az is ilyen. Egy NPC 1-5 mp.
    Ma meg semmi. Itt a hétvége és duplázni most lehet, erre semmi.
    Tájékoztatás szintén semmi... majd a végén kapsz 2 LCB-10-et kompenzálásnak.

kicsifoxi27 kedveli ezt.
  19. kicsifoxi27

Az egészben csak ez zavar engem is, hogy dupla drop van kapuba és belépni se lehet. Ezt bezzeg nem " hosszabbítják " meg. Akkor ami kivan rakva kapu dupla droppal kérjük köszi puszi ha már lusták vagytok megcsinálni a játékot rendesen. :confused:

20. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Ez a játék már nagyon gáz?