Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  most bedobott a game 2 percre azt vége is kidobot azt vissza már nem enged
   
 2. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  ez egy tetvedék
   
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Pontosan ez történt velem is.
  Két nap alatt kb. 15 percet engedett.
   
 4. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  menyenek a faxomba már kinai vagy koreai szerver mér nincs ? azér mer ott normálisan működne mi ?
   
 5. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  GE3 szerverre órák óta nem tudok belépni. Köszönöm a segítséget!
   
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Most pve szerver is kidobál engem is megy pár percet és a kapcsolat megszakad.
   
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Tavaly is ez volt ennél ez eventnél. Akkor levideózva beküldtem, hogy hány bot lövi az NPC-ket x-2 térképen. Szinte nem is tudod lőni ott őket, mert addigra távolról lelövik.
  Viszont van, amelyik nem szedi a bónuszdobozokat, amit az NPC-k adnak, így egy pár óra alatt egy halom info terheli a térképet, hogy mennyi dobozt lehet felszedni.
  Lehet rosszul látom, de ez bizony megakaszthatja a szervert a túlterhelt térkép miatt.
   
 8. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én értem, hogy zavar téged ez. Másokat is... nem kicsit, sőt engem is hidd el. Csak azt nem értem, ha ennyire felb.sz, akkor mért nem hagyod itt a fenébe a játékot és nézel másik game után ami lefoglal / megnyugtat? Nem vagy már te se új játékos tudod nagyon jól, hogy évek óta ez megy és semmi nem változik mert telibe kakilják az egészet. Attól, hogy itt tele sírjátok a fórumot nem lesz jobb. Jó igen reportolni kell 1-2 dolgot ami rossz ez tény, bár a látszat szerint úgy se kezdenek vele semmit. Ez a bónusz " vergődés " teljesen felesleges. A fentiek ezt a forumot pont telibe sz.rják. A forum illetékesek az ilyeneket meg pláne nem küldik úgy se tovább. Röviden pont annyi értelme van mint széllel szemben pisálni, ha így jobban érted mire gondolok. Tedd fel magadnak a kérdést van értelme...!? Ha a játék mindíg csak felb.sz, ha meg esetleg nem tudsz belépni akkor meg itt adod ki a gőzt...!? Tényleg nem rosszból írom nem akarlak megbántani. Csak gondold végig kicsit... vegyél 1 nagy levegőt ... nézd meg mi megy itt ... mit csinálsz te vagy mások... én se vagyok kivétel néha sajnos én is ... Van értelme? Akarod ezt tovább csinálni ? Ha igen és még olvasod eme lehet kicsit sértő hozzá szólást, akkor legyél szíves inkább segíteni amiben tudsz nem pedig csak ócsárolni a játékot / fejlesztőket / forum illetékeseket. Nem... nem védeni akarom őket ... nem mondom hogy mindenki de nagyon nem érdemlik meg, hogy bárki is védje őket. De ők is csak emberek. Ha valami rossz és nem tudod TE magad se megmondani mi az akkor, hogy javítsák ki ? Sajnos ez a baj. Káromkodni meg trágárkodni jár fel ide sajnos kb mindenki, és várják a csodát történjen valami. De hogy 1x is valaki végre leírná normálisan mi a gond ... az luxus. De még ha le is írod az nem 1-2 perc még javítják pláne, hogy kb minden is rossz már a játékban. Idő kell nekik mire javítani tudnak mindent.
   
 9. cerberus33

  cerberus33 Fórum-zöldfülű

  sziasztok kapu ugrásnál kifagy a kapu és utána ara a térképre nem tudok belépni ilyen kor mit lehet csinálni már ujratelepitetem neg hajocserével is probálkoztam de egyik hajoval sem enged be a térképre ccsak tolt és kifagy
   
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szia!
  Mit ír ki? Ha a kapcsolat megszakad üzenetet kapod, akkor címprobléma lehet (Szedj le minden címet a hajóról!). Ha kifagy próbáld meg a hagyományos "Töröld a gyorsítótárat" megoldást.
   
 11. -Szép_Mező-

  -Szép_Mező- Utánpótlás-írogató

  Szeretnék belépni ha nem gond...lehet?
   
 12. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Igen jó ez a kompenzáció! Ha be lehetne lépni, ki is tudnánk használni...nem baj, szépen leketyeg a booster...végül is ingyen volt. Közben olyan jó látni, olvasni, hogy itt mindenki milyen tisztességes, és milyen jó játékos...Három napra pedig kiteszik aki csúnyáskodik. Még szerencse! Közben a cseten aláznak, anyáznak, de ha visszaszólsz kedélyesen, viccesen, kizárnak egy hétre. Na ezért nem költök már erre a játékra régóta. A fentebb leírt csalafinta módszereket én is láttam, pontosan tudom is, hogy ki használta azt a módszert, de nem írhatom le a nevét, mert féltem a hajómat, mégiscsak benne van 10 ezer "munkaóra"!:)) Puszipacsiköszi!:))
   
 13. ***rebeka

  ***rebeka Utánpótlás-írogató

  Most sem enged be
   
 14. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  A kapukat nem lehet kivinni, mert kb. 30-50 másodperces laggok vannak.
  Remeg az ember, hogy a Lordakiától is!
  Csak jelezném, hogy a fizetős szolgáltatások így nem működnek.
  Most akarom (vasárnap este) kivinni a kaput, most érek rá (és nem holnap mikor feltehetően javítják).

  Ugye, nem valami becsület booster meg hasonló semmit nem érő kompenzáció lesz - ha lesz.
   
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Jajj nem ... ne izgulj ... most semmi kompenzáció nem lesz nehogy gond legyen, hogy gagyi amit adtak... :D amúgy feletébb idegesítő meg érdeke, hogy mindíg vasárnap amikor dupla kapu reward van akkor rossz a szerver. Lehet... de csak lehet hogy picit rommá terhelik a " nagyik " Jó én értem, hogy nem akarják kirakni őket mert ... őőő inkább nem kommentálom mert baj lesz belőle :rolleyes: pedig lenne mit hozzá fűzni ... jó legyen maradjanak... de nem lehetne poénból akkor 1 szervere átrakni az összes csalót had boldogítsák egymást? o_O A többiek meg nyugodtan lennének akkor maguknak meg nem lenne rinyálás. Szemrebbenés nélkül kellene 1 ilyen " bot temető " szervert csinálni és az össze nyomorultat oda át tenni, aki nem képes normálisan játszani. Jó ez lehet " sértő " ... de na ... nem 1-2 emberkéről meg nem mostani problémáról beszélünk. Tessék már valamit kezdeni velük mert ez nem állapot. Tényleg én nem akarok vádaskodni pláne nem látatlanban... De amúgy van valóság alapja ... ha a fentieknek nincs köze a csalókhoz... akkor mért nem tesznek ellenük semmi normálisat ami ér is valamit ? :oops: Komolyan 10+ év kevés volt csinálni 1 normális botszűrőt, ami kitiltja a csalók nagy részét, ha már mindent nem is ? Értem én, hogy 1-2 át csúszik véletlenül... igen tudom nincs tökéletes program, nehéz megírni jól... de jelenleg mindenki átcsúszik aki csal aki meg nem az meg fent akad minden ok nélkül ... :D Röviden 1 kalap kakit nem ér az egész. Tényleg elhiszitek, hogy az a pár ember csalt csak aki az állítólagos " szűrőn " fennakadt ? o_O Vannak olyanok akik lassan 1 éve szinte folyamatosan " játszanak " közel 0 megszakítással és a szűrő nem szűrte 1x se őket ... Mért ? Fizettek nektek, hogy ne legyenek kirakva... esetleg rokonok? ... vagy " belsős" botok, hogy "többen" legyünk szám szerint online...? :( Próbálom megérteni MÉRT van ez ami van ... de egyszerűen nem értem ... kinek és mért jó, hogy ez így van ahogy van, Mert nekünk RENDES játékosoknak, akik fizettek / fizetnek rendszeresen is ezért a sz.... khm.. akarom mondani játékért ku...ára NEM JÓ! :( HA... tényleg a kedves DO vezetőség nem nyerészkedik a botokból, akkor mért nem rakják ki őket mint a macskát sz...? o_O Akkor mégis minek van kirakva, hogy büntetik a csalókat ha boldog boldogtalan büntetlenül csalhat ? Kicsit azért ünnep rontó, hogy van aki 0-24 "játszik" a szerver leálláson / resin kívül és csesztek kirakni van akit több mint 1 éve, aki meg mer érte szólni vagy duzzogni az meg egyből repül...
   
  Utoljára szerkesztett: 3.12.23
  Vércse és törökcipő kedveli ezt.
 16. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nekem egy régi haverom 6 évvel ezelőtt indított egy hajót és azt mondta, hogy csak bottal fog működni.
  A mai napig fent van és látom a hajót mikor tudom , hogy dolgozik a munkahelyén. Innentől kezdve lehet írni szépet, okosat, hogy így meg úgy fellépünk, meg nagyon komolyan kell ám venni.
  Apropó!
  Akit, legutóbb kitiltottak, egy napig nem volt elérhető a hajója. Most már megint ott van...
   
  kicsifoxi27 és Vércse kedveli ezt.
 17. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Dehogy raktak ki akár kit is. :D pve szerón ahol szinte már mindenki csal senkit az égegyadta világon nem raktak ki . Nagyon max 1-2 noname emberkét. A 0-24 es emberkék megint megúszták mint mindíg :D Most komolyan van aki elhiszi, hogy valaki játszik 15-22 órát naponta ? :eek: Én minden esetre erősen csalódtam a játékban. Az ember azt hinné tanulnak / tanultak a hibákból az évek alatt , de nem. :D Kajak úgy viselkednek mint valami 2-3 fős sufni tuningolt garázsban bujkáló fejlesztő, akik toltak valami sz.rt hogy nesze játszatok :D Én tényleg " szeretem " a játékot gyerek korom egyik kedvelt játéka volt. De mára már mondanám, hogy kiégtek... de nem.. .csak az én szemem nyílt fel mit műveltek / művelnek azóta is. Én fizettem most is érte, de már nem fogok szerintem többet. Játszani se nagyon játszok max felmegyek napizni vagy kicsit bohóckodni kb ennyi. Van ettől sokkal érdekesebb meg izgalmasabb játék is, ami nem idegeli fel a tisztességes játékosokat, ahol megéri fizetni akár havi díjat is mert ott még foglalkoznak az emberrel / játékosokkal nem úgy mint itt. Tiszta szívvel ezt a játékot nem hogy a barátaimnak, de még az ellenségeimnek se tudnám ajánlani a jelenlegi állapotában még kipróbálásra sem nem, hogy itt is maradjanak mint fizető játékos ... és ez baj ... ezért is vagyunk egyre kevesebben. :(
   
 18. MarhaSteak

  MarhaSteak Fórum-zöldfülű

 19. Vércse

  Vércse Utánpótlás-írogató

 20. MarhaSteak

  MarhaSteak Fórum-zöldfülű

  Köszönöm.