Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én ép azon gondolkodtam anno ha 1 ip-ről ketten akartatok játszani mert hát testvéred / fiad / lányod ... írni kellett a supportank ugyan ne rakjanak már ki mint macskát sza... nem csalunk csak ketten játszunk. Sőt még azért is megcsesztek, ha más ip-ről léptél be saját hajóddal ( pl suli, haver gépe .. ) Most meg vígan rohangálnak vonatban ügye nem feltűnően számozott hajókkal. Lehet manapság polipok vagy 8as ikrek játszanak a játékkal az lehet itt a gond. :rolleyes:
   
  Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 2. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Mondjuk a küldimet sem tudom megcsinálni tőlük, ugyanis 3 invoke kell 6 perc alatt, de mire odaérünk a társammal, már valamelyik lövi is...szinte lehetetlen kijátszani őket. Mégiscsak egy program...sajnos.
   
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szia!

  Csak elgondolkodtatónak:
  1)
  Ha itt a supporton a magyar adminok elmondják, hogy nagyon sok mindent látnak és tudnak, de megvonták tőlük a beavatkozás jogát akkor szerinted ott a központban mit látnak. Biztos lehetsz benne, hogy amit a központ lát a szoftvereikkel, az sokkal több, mint amit a külsős adminok kaptak tőlük - ez 100%.
  Nos, ha látni azt, hogy valaki mennyi órát lövöldöz egyfolytában, és milyen messziről (mondjuk mindig azonnal) kifogja az NPC-t, és az átfogási idő, amiről egyik NPC felrobbanásától átfog a másik NPC-re, milyen lehetetlenül kicsi, akkor miről beszélünk...
  2)
  Szerinted nem nézték meg a botoldalakat és nem regisztráltak már, hogy megnézzék hogyan működnek. Milyen technikai paramétereket használnak, hogyan érik el a szervereiket a belépésekhez, azonosításokhoz.
  3)
  Leírták, hogy az újdonságokat pár órán belül adoptálni tudják! Hogyan!
  - Miért nincs megfelelő adatbázis titkosítási algoritmus alkalmazva?
  - Miért nem építenek be csapdákat immár 6-7 éve a programba, hogy csőbe húzzák a csalókat?
  - A DO miért nem jelenti fel a rendőrségen ezen honlapok, programok üzemeltetőit a kár okozása miatt? Talán nincs is semmiféle károkozás?

  Mind-mind azt sejteti, hogy itt valakiknek annyi vaj van a füle mögött, hogy megoldaná a világ élelmiszer ellátását azonnal, ha kiszednék a fülük mögül!

  Botszűrő!
  Épp a múltkor kaptam két "gyanúsan viselkedsz pilóta" üzenetet, amit nem tudtam hová tenni. A bot miért nem kap, és én miért kaptam.
  Elemeztem, mit csináltam és ugyanazt megcsináltam még egyszer: 2 perc múlva jött is a harmadik ilyen üzenet, úgyhogy már szándékosan elő tudom hozni!

  Ennyit a botszűrőről! És ha én megtaláltam a kulcsát akkor a botkészítők is rájönnek vagy maguktól vagy megkapják külső forrásból.

  Hát ezért lehetséges az, hogy még mindig itt tart a DO! A csalók már fenyegetőznek a chaten, hogy feljelentenek pushinért, ha ki mered lőni őket többször.
  Itt tartunk! A nyúl viszi a vadászpuskát...
   
  Utoljára szerkesztett: 4.3.24
  SUNDImester és Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 4. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Hali az miért van hogyha át akarok pakolni a hammerre vagy a cyborgra nem támogatja az átviteli rendszer? aA hócipőm kivan mire átrakosgatom egyesével. Nem lehetne berakni az átvitelbe ?
   
 5. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  hali jutalmad: 1 Legend Hammerclaw. eddig oké de nekem már megvan. I ilyenkor nem 10k urit kellene adnia?
   
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  El lehet menteni az aktuális config-ot, minden hajóra külön elmenti ( mind a kettő configot elmenti ) . 2 gomb nyomással be lehet tölteni meg le is szedni, ha át akarod másra rakni a cuccokat. Nem értem.. hol a gond ? o_O 1x fel cuccolod elmented és kész. Azt értem, hogy az átvitelre gondoltál, de az sose működött normálisan meg teljesen felesleges opció. Kicsit furán hangzik, de nem kötözködésnek írtam inkább segítségnek. További jó játékot.
  Írj supportra és utána néznek. Lehet, hogy bugos de akkor gyanús lesz kompenzáció is mindenkinek aki kinyitotta. De az is megeshet, hoyg egyedi probléma itt már ki tudja bármi megtörténhet. ;)
   
 7. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  oké köszi
   
 8. csaba238

  csaba238 Aktív író


  Pl: én ha most indulnák el egy uton és sok pénzem lenne akkor 1000 euroból én is tudnák csinálni citadel + ot csak 2 eventett kéne várjak az IAC re vagy ha nem veszek ilyen IAC s hétkor, cita + mi kell hozzá 10 millió uri vagy több tehát mi kell a citához uri, hogy meg tudd venni a cita + hoz cita, IAC és diametrion amit ugyan csak venni kell és retriever amihez ugyan ugy uridium kell és egy fél óra és olyan + hajóval villognák amilyen csak akarsz.
  De jogos a felháborodásod, de azok a hajók csak addig mennek amig el nem adják. Vagy te fel nem jelented.
   
 9. Vadász1969

  Vadász1969 Fórum-zöldfülű

  Asztrális felemelkedést csináltam de nem kaptam meg a szerzett dolgokat. Hogy van ez?
   
 10. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Igen, pénzért bármit meg lehet venni, de én tuti nem költenék erre 1000 eurót. Már az 1000 Ft prémit is sajnálom erre a játékra. Ingyen jó, de hogy ezért a végtelen csalásról szóló játékért fizessek is? Nem vagyok én bolond!:)) Napi 1-2 óra bőven megfelel, és nem hiszem, hogy a hajót 1000 euróért bárki is megvenné... vagy...ki tudja...vannak még furcsa emberek....
   
  fullgas.eddy kedveli ezt.
 11. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Hali a Legend Hammerclaw az csak P.E.T Design. De a név félre vezető ezért nem találtam másutt . Mostmár legalább ezt is tudom.
   
 12. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  nem lehet a jatekba bejelentkezni igy erdemes venni tp es becset 50 est ha nem megy megint a jatek nem unjak meg hogy soha nem jo a jatek mert en mar nagyon sajnos de ujab hetvege ujabb selejtes jatek szep delutant
   
 13. Moci

  Moci Fórum-zöldfülű

  Még mindig nem lehet belépni a játékba. :( Mi történt?
   
 14. nyaunyau

  nyaunyau Fórum-zöldfülű

  Nekem se sikerült belépnem, a gyorsítótárat töröltem, úgysem indult el. Mára ennyi.
   
 15. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  sziasztok nem enged be megint ez a xar benvoltam 15 percet kidobott azt most nem enged be
   
 16. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szia!
  Szerintem egyikünket sem... nekem sem megy. Nemrég bent voltam, de annyira akadozott a program (valószínű a sok bottól), hogy ki kellett lépnem.
   
 17. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Vicc már itt minden...A nagy bannolás után mára a rangsorpontok megint elszabadultak, több ezret emelkedtek egy nap alatt ... nem csökkennie kellett volna? Vagy visszatértek a múltkor kirakottak? Valakiknek biztos nagyon jó lehet ez helyzet, mert hagyják...
   
 18. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  6 ora hoszaja nem tudok belepni az 50 becsemet megteriti valaki vagy adjak visza a lovet inkabb mert ez igy nem buli sajnos
   
 19. -Morgan-Freeman-

  -Morgan-Freeman- Fórum-zöldfülű

  Ma sem lehet belépni
   
 20. $coobyĐoo

  $coobyĐoo Utánpótlás-írogató

  Lassan már a prémiumot sem éri megvenni... Bízom benne, hogy az automaták azért tudnak játszani, nehogy kiesés legyen nekik és még kártérítést követeljenek :D
   
  -Szép_Mező- kedveli ezt.