Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csaba238

  csaba238 Aktív író

  El mondok egy tényt itt nem lesz soha se igazság mert mit is csinálnak a nagyok pl: a prémium ára kábé ilyen 3 kenyér ára na most szerintem mindenki aki nem függ a járéktól meg tudja engedni magának a program az 10 euró egy computerre 6 hónapig ez nem tudom, hogy mit takar, de nem is érdekel a másik az 50 euró 4 accountal tudsz szedegetni npcézni, ha kell akkor 1 hónapra 50 euró. Vannak más megoldások is de az se téma mert én hüséges vagyok és nyomom kézzel de kérdem töletek érdemes??
  Másik dolog fizetsz azért hogy legyen de mi lenne akkor ha nem kéne fizetni?? úgy is lehet játszani csak nem jó úgy vagy legalábbis nekem na most a másik dolog, hogy ha nem fizetnék akkor is ott a másik dolog, hogy a darkorbit meg kérdezné hogy mért nem fizetek de minek csinálnám ha van rá alternativa most mondom az a 3 darab 1 kilos kenyér a prémium nem nagy cucc 1 hónapig, de vannak olyan emberek akik haladni akarnak és kedvezmény + 50% becs és tp- t is vesznek. Nekem is ha lenne pénzem akkor fizetnék, de egy ekkora csaló rendszerbe nem éri meg pl? nekem egy fullos napom a darkorbitnál kézzel. Tudom hogy ártalmas a cigi de szivom az nállam 2 oránként 5 perc kell aludnom is de ha nem akkor a másik nap semmire se vagyok jó 7,8 óra legyen inkább 8 na most kell enni is legalább egy nap 3 X az 30 perc, de lehet hogy valakinek a valakije át veszi az egeret és nyomja na most csinálhatnám az is, hogy pelenkát veszek mert a pisika az is kb nálam 2 perc de lehet az is hogy van egy flakon és abba úgy, hogy megint csak meg se kell mozduljak a számitogéptől vagy a leptoptól pl lehet ugy is hogy van egy haverom akivel nyomtuk rég ezelőtt 10 éve napi 23 orába az jó volt, de annak is már vége 11 orát ő nyomta és 11 orát én az se volt rossz de azok az idők el múltak na most ha programod van attól nem kell meg kérdezni hogy akarsze menni pipilni vagy sem vagy kelle kaja vagy fáradt vagye attól semmit nem kell kérdezz. De ez sem értem tegnap óta próbálok be lépni mind hiába. Csak ennyi dió héjban.
   
  [winnetou] kedveli ezt.
 2. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  valaki be tudott már lépni bármejik szerverre ,
   
 3. csaba238

  csaba238 Aktív író

  most de szerintem ennyi volt mert meg ált minden.
   
 4. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  ja beengedett de le van fagyva minden
   
 5. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  reggel ment par orat befagytam a kappaba azota menek a boosterek eszt ki fogja visza utalni vajon? senki szokas szerint szegyen ez a jatek
   
 6. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Ezek mennek meg a bárányfelhők..... Ott hagytam a seafightot mert ott is ez ment .... ide jöttem ami még rosszabb phhh
   
 7. zoli720831

  zoli720831 Utánpótlás-írogató

  Nem lehet belépni a mapp oldalra, de választ nem kapunk rá.
   
 8. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  ok rendben mindent megertek holnap dupla nap es minden es 50 tp es becset kapok ? vagy mi lesz mert hiaba tesz be nekunk holnap ha nem kapunk semmit hoza .
   
 9. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Holnapi nap folyamán kiderül, a legjobbakat reméljük. Ha booster és prémium (és egyéb előfizetés) kárpótlás történne, akkor szerinten olyan 10 óra környékén kerülne elindításra egy szkript.
   
 10. [winnetou]

  [winnetou] Utánpótlás-írogató

  mar elnezest sokan mennek dolgozni tehat ez hogy lehet lesz lehet nem igy nem megoldas latom nem kaptunk 50 tp se becset igy nincs ertelme kapuzni tehat semmi ertelme nem volt hogy ki szurtak a szemunket evel a keddi nappal ez egy kesz rohej amit tesznek velunk a tulajok
   
 11. Delsemon.

  Delsemon. Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Mennyit sebez most a AA-1 lézer, külföldi fórumokon mindenhol 305-öt ír, csak a magyar fórumon ír 250-et.
  Mint tudjuk, a magyar fórumra nem minden van kiírva.... pl. hogy a promi lézer plusz sebzést ad a BL idegeneknek.
   
 12. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  A GYIK leírásban a következő szerepel, és ez a legfrissebb adat (most zajló event):
  aa-lezer.jpg

  https://board-hu.darkorbit.com/threads/mimesis-lazadas-gyik.115886/#post-883116
   
 13. amarha007

  amarha007 Utánpótlás-írogató

  na sziasztok mive rakat xar és megszakad a kapcsolat mimesis eventben igy kellene egy kicsit kompenzálni. mer nem haladsz sehova semmit se lehet csinálni igy( 1 kör aladt öszeszedek 50k urit ) de igy nem lehet mer **** az egéssz
   
 14. Ramirez0075

  Ramirez0075 Fórum-zöldfülű

  teker és teker és teker de nem tölt be.:(
   
 15. TJWorm[BEK]

  TJWorm[BEK] Utánpótlás-írogató

  Tisztelt fórumtagok, fejlesztők,és bárki aki ezt a szösszenetet olvassa!

  Hozzátok szólnék legmélyebb tisztelettel.
  Kérlek benneteket fejlesztők,több erőforrást egy értékes eventhez, mert mindenkit ledob a kapu, valószínűleg túlterheltség miatt "beakad" a szerver kb a 25-26. percben. Ezt magasabb teherbírású ssd-vel és sávszélesség növeléssel vagy ram növeléssel orvosolni lehet. Ha esetlegesen szoftveres hiba áll a háttérben (amit inkább gyanítok) akkor a kompenzált kiegyensúlyozásra több tesztet csináljatok minimum 60 vagy több teszterrel. Vagy belső terhelés teszttel, mert a rengeteg kapcsolódás és sebzésszámítás plusz az egyéni eventpontszám kiosztás a nagy dmg-k miatt rettenetes terhelés egyidőben a szervernek.

  Kedves fórumtagok! A problémáitokat objektíven fogalmazzátok meg kérlek, mert az hogy " minden egy kalap ******" azt a fejlesztők nem tudják érdemben implementálni a játékhoz. Köszönöm.

  És hozzátok aki csak ide tévedt:
  Ez a játék olyan mint az élet, megszívat és ott húz rád akkorát amekkorát csak tud de ha tudsz vele bánni egy különleges élmény lehet mind csoportban mint egyéniben.

  Köszönettel: egy régóta itt dekkoló.
   
  csaba238, Troger és SUNDImester kedveli ezt.
 16. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Most egy picit a " lelkedbe " tiprok mert mért ne alapon... nagyon úgy néz ki teljesen mind1. :oops: Ne vedd magadra nem személyeskedés csak pont itt " gurult el a gyógyszerem " megint . :D Mind1, hogy fogalmazol az itt elhangzottakból a ... mennyi is ?! ... 18 év... alatt konkrétan semmi... igen jól olvasod SEMMI ... nem valósult meg. Ez a forum csak arra jó, hogy a feszültséget levezesd. Amit itt leírsz kb annyit ér mintha az ablakot kinyitnád és kiordítanád rajta a " vak világba " senki de tényleg SENKI nem foglalkozik vele. Lehet én vagyok a figyelmetlen, de szerintem semmi nem valósult meg abból amit visszajelzésnek írtunk valaha is , sőt egyik " fejlesztési " ötlet sem ... akkor miről is beszélünk? o_O Ezeknek a kamu szövegeknek, hogy a " játékosok visszajelzése alapján megváltoztattuk ... " ne dőljetek be. :D Pont telibe sz.rják mit írunk ezt ők mármint a vezetőség... maguknak random változtatják mert, hogy nem a vissza jelzések alapján az tuti fix. Sajnos ez a játék már nagyon rég csak a játékosok hát csúnyán fogalmazva a hülyének nézéséről és a lehúzásáról szól. Nem lenne rossz játék, mindíg is jó volt ez tény. De a vezetőség hozzá állása miatt 1 hulladék a mai napig a kezdetektől fogva, mert nem tudnak / nem akarnak rendet tenni a saját házuk táján. A játék tele csalókkal, bug bug hátán, semmi nem működik rendesen vagy ha véletlen működött azt is elcseszik, de fossák az új eventeket meg, hogy fizess mindenért mert az milyen jó. Hát nagyon nem így kellene tolni az tuti. Előbb ezekkel a több éves problémákkal kellene foglalkozniuk nem azon törni az agyukat milyen hulladék botoknak készített eventet rakjanak be ismét jó sok p2w cicomával. Áhh mind1 is amúgy is feleslege ezt leírni kb mindenki tudja mi megy itt aki nem vak nem látja a fától az erdőt... Így is csak megint én leszek a rossz... szokás szerint mert leírtam a valóságot ... :oops::(
   
 17. Phoenix9809

  Phoenix9809 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok. Már egy jó ideje nem tudok fellépni a szerverre. Mindíg csak azt írja ki hogy a Kapcsolat megszakadt. Mi lehet a probléma?
   
 18. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nyugi mi se...
  HA stílusos akarok lenni, azt mondom, hogy a DO kotlik...
   
  Utoljára szerkesztett: 30.3.24
  Phoenix9809 kedveli ezt.
 19. jani63MS.HU

  jani63MS.HU Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Már megint nem lehet játszani, kidobott, azóta nem tudok belépni
   
 20. Fekete2000

  Fekete2000 Junior szaki

  Majd kapunk 3k x4-et meg 2 ászkupont oszt jóvan :D
   
  SUNDImester és gtrobert73 kedveli ezt.