Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csaba238

csaba238 Törekvő

Na látod te is hogy nincs menekvés csak igérgetés. És ha én lennék valami modoretár tutti hogy elég sokat tudnák segiteni mert időm mint a tenger szerintem örülnétek is csak nem akarok. És nem fogok nektek videózni de segitenék egy embernek hogy ott álni és csinálni sajnos ki fogásokat kapnák hogy nem windows 11 prost használok és a másik dolog már nem elég a kép kell videó?? s ki mondta hogy én -22 millióig el mennék. Ha a peteket lövik löjék tölem akár 100 trilióig is el lehetne menni.

2. Bakatabis

Bakatabis Board Administrator Team Darkorbit

Úgy látom könnyen osztod arról az oldalról a véleményt, hogy mit csinálunk rosszul amit te nem úgy tennél, úgy, hogy mondjuk nem voltál itt sosem ezen az oldalon. Pedig van mód rá, felvétel van, rajtunk nem múlik... Én csak örülnék, ha nem egyedül kéne mindezt csinálnom 12 órás beosztás, család és maszek mellett, hogy aztán azt olvassam, mi az hogy késett 1 napot egy leírás. Szóval kíváncsi lennék rá hogy terveznéd, de hidd el, nem biztos, hogy az ötleteid kompatibilisek a szabályzatokkal. Azt is hidd el, hogy én ha engednék a videón szereplő vonatosokra instant 99 évet rátennék, nem 3 napokat, de sajnos ezt sem lehet csak úgy... Mert ha ezt megtenném, holnap már board admint is keresnének a helyemre.

Megvan a menete, a szabálya, az eljárási módja mindennek.
    -Annyit kértem, hogy ha láttok vonatost (és mondjuk esetleg zavar...), beépített felvevővel vagy akármivel egy 8-10 mp-es videót ha csináltok, esetleg ki tudtátok őket kattintani, hogy a nevüket bemásolva írjatok nekem suppra.
    -Én onnan kiírom az adatokat és videóval együtt csatolom a megfelelő külsős platformon, hogy minél jobban érezzék az illetékesek azt, hogy jó lenne haladni ezzel a problémával..
    Ha ez túl nagy kérés, akkor nem tudok ezzel mit csinálni.. Én is ritkán felnézek, csinálom is a videókat rendesen, hogy aztán magamnak jelentsem supprton. ( :D ) De mivel ti észlelitek őket, nem én, mert nekem NINCS időm játszani, ha már az elsődleges adatokat segítetek nekem a supportra elküldeni (mini videó, nevek), hogy továbbítva tudjanak lépni az ügyben azok, akiknek valóban a dolguk lenne ezt megoldani. Ezt úgy hívják, hogy együttműködés, közös munka vagy tudjam is én.

Nem is áll szándékomban vita topicot csinálni ebből a topicból. Én csak ennyit kértem. Ha megnézed, más nyelvi supporton nincs kint olyan topic, ahol a vonatosok supporton jelentéséről van egy kis leírás, mert én magam csináltam. Ebből lehetne következtetni mondjuk, hogy én változásokat akarok, nem csak vakarózni.

Grincs kedveli ezt.
  3. Chonkav7

Chonkav7 Járnitanuló

El kell engedni, sosem lehet úgy csinálni, higy mindenkinek jó legyen, az meg hogy "én sokmindent tudnék csinálni csak nem akarok", ez meg megmutatja, hogy mennyi ésszel járkálnak emberek szabadlábon :)

Bakatabis kedveli ezt.
  4. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum nagymestere

Empyrian event amióta van,random megszakad a szerverkapcsolat.És nem csak nálam,akikell csopiba vagyok szintén,van hogy 10-15 perc mire újra be tudok lépni.

5. 21enforcer

21enforcer Junior szaki

De lehet... vagyis ... azert kell is csinalni valamit. mi jatekosok mindent megteszunk (mislix es ezek akik meg korrektul jatszanak foleg)... de ezert elvarnank besegitsen vmit egy moderator/admin is hogy bannoljak oket. Mi az hogy tehetetlen egy board admin ez ellen? akkor minek van admin es moderator csapat ha nem tudjak takaritani a jatekosokat.

ez csak a szokasos vasarnap. semmi kulomb. ez nem hiba ez rutin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.10.25, 16:16
    Chonkav7 kedveli ezt.
  6. Chonkav7

Chonkav7 Járnitanuló

Erre a kérdésre nem tud neked senki válaszolni, maximum a fő-fő-fő vezetők. A magyar admin csapat is "csak" egy beosztott, hiába adja tovább a látszólag egyértelmű bizonyítékot a csalásról, ha a nagyoknak nem érdekük ezzel foglalkozni. Vagy már nem is tudnak.
    Erra a legnagyobb és legujabb bizonyíték az Omega Auto Tactics, ami egy beépített bot. Mivel nem tudnak a botok ellen harcolni, így adtak egyet. Szóvál lehetnek elvárásaid, de ez már nem a Psycho (Saxo) időszak, de lehet hogy pont miattuk lett megkúrtítva a jelenlegi csapat jogosúltsága.

7. Bakatabis

Senki se mondta, hogy dolgozzon bárki helyettünk. Ha valaki tapasztal valami anomáliát/hibát/rendellenességet/BOTOT, jelenti a supporton nem? Hogy lépjenek ellene, oldják meg. Vagy tévedek? Ezzel mi a problémád?
    Én csak leírtam, mi legyen a levél tartalma, ha és amennyiben írtok, hogy az ILLETÉKESEK ne félre lökjék, hanem egyértelmű legyen a tetlegesség és a beazonosíthatóság, mert mi ismerjük/tudjuk, mi kell egy jelentéshez.
    Ez a való életben is így van. Ha van vád, legyen bizonyték.

Az meg megint másik dolog, hogy mi nem bannolhatunk személyesen, de miért lennénk ettől tehetetlenek? Az ilyen hozzáállás tesz minket tehetetlenebbé, hogy "miért segítsek, oldja meg az akinek ez lenne a dolga", visszajelzések híján...

Grincs kedveli ezt.
  8. Bakatabis

Nem jársz messze a valóságtól. Ezért használhatatlan az admin hajó. RÉSZBEN ezért nem bannolhat már csapattag. Nyugodtan dobálhat bárki engem bármivel, nem igazán veszem magamra, különösen úgy, hogy alkalom van most belépni közénk, mégis inkább csak az ítélkezés megy egyeseknél. Én az utóbbi időben a felmondásomat is belengettem, ha nem történik változás a vonatosok témájában, tehát még egyszer leírom, nem nagyon játszom, de ha valamit csinálok munkát, azt jól akarom csinálni. Nem bohóckodni itt a síneken. nekünk sem lesznek facbok cimbik a fejlesztők vagy akik ezekről a dolgokról döntenek elhiheted :)

Grincs kedveli ezt.
  9. ••Ðeath••

péntek óta ezt csinálja,szóval nem vasárnapról van szó

10. Bakatabis

Nekem az összeszerelő nem adja oda a tárgyat pedig jelentve van

11. ••Ðeath••

Azért ne haragudj,de nem minden úgy van amit te leírtál.Én annak idején mikor 1x éve elkezdtem a játékot,chaten vagy itt a fórumon leírtuk a bot szót,már kaptuk is a tiltást.Akkor az volt hogy nincs botos,csak "tapasztalt játékos".Azt kiderült,beismerték hogy mégis csak vannak jópár évre rá.Se képet,se videot nem lehet bizonyos alkalmakkor késziteni.Gondolom te se várod el azt hogy amint belépek a játékba,megy a videofelvevö folyamatosan mert van úgy hogy a mp törtrésze alatt kilönek,de úgy hogy se a hajót nem látom,se semmit,fél élet megvan,de kiírja h xy kilőtt,és hogy itt-ott javithatom a hajómat.Sokszor csak a logból tudom meg hogy ki lőtt ki,föleg BL mappon mostanába.Meg mikor xy játékos a közelembe ér,megszakad a kapcsolat,mire visszalépek,kilőtt,de úgy hogy a bázison dekkoltam pár perce.Sok a bug,föleg eventek alkalmával.Fejlesztések meg viccesek.Pl. iac szerzés.500 kell a pluszos hajókhoz,néha a napi bejelentkezés ad 5-t havonta,eventek is keveset,de csodával határos modon van xy játékos 0-24h npc lővés megy 1 hónapig,utána rá egyböl meg tud venni 4-5 pluszos hajót,de persze 8 drónja van ám csak,rangja sincs,és egy kaput se vitt ki,azért 500iac nem 1-2 hét alatt van meg,és nem is 1 hónap alatt,de hát valaki több 1000 is össze tud szedni.Kliensek hulladékok,már bocsi.Mind a 2-nek van hibája,nem is kevés,eddig nem láttam semmi javitott dolgot,se a mini kliensbe,se az unytibe.Kapu ugrások 10-20mp évek óta,javitás 0,unytibe npc kijelölés nem mindnél jó,szerintem ez se friss dolog,még mindig fent áll,azaz hozzá se nyúltak.Szerelömühely napi 4-5x kifagy,ahogy te is irtad,nálad se jó,itt sincs semmi változás.Multkori eventnél,a felfedezösnél én 15-20 kulcsot buktam amit jeleztem is,semmi kárpotlás vagy ilyesmi.Unyti kliensel BL mappra ugrásnál kidob,vissza se enged,itt sincs semmi változás,mélyüri visszhangos kapu se jelenik meg a mini kliensbe,se a kulcsok hozzá,és a modulok se,csak unytibe lehet azt látni.De tudnák írni kb. még 1000 hibát is,de hát amik a játékosok többségét érinti,ahhoz bagóznak,nem nyúlnak hozzá,akkor azokhoz se fognak.Napi szinten ha van a 400% rendelés,általába abba a pillanatba kifagy a kliens mikor megjelenik,beteszik.Meg hát úgye még mindig ott van az hogy pénz az elsö,azt nézik mit tudnak eladni,minél drágábban,pénzesek több elönyhöz jutnak,mint akik nem fizetnek,és igy egyre kevesebb lesz az aki rendelni is akarna,föleg ezek után.

Utoljára szerkesztett: 12.10.25, 19:43
  12. Bakatabis

Mi nincs úgy pontosan? :) Senki sem mondta, hogy rajtra készen álljon bárki is a beépített windeófelvevővel. Persze, pillanat alatt kilőnek, de ezek általában nem érted jönnek egy mapra, hanem egy ideig tevékenykednek ott. Hogy régen mi volt itt, azt nem írnám le, és nem is voltam itt akkor, szóval jelenleg tárgytalan. A kliensek tudom hogy mind olyan amit nem írunk le, tárgytalan. Az eventek is, szintén. A botok létezése olyan tény, mint a levegőé, tárgytalan. Most akkor ennyi erővel kapcsoljuk ki a gépet és ne játszunk ezzel a játékkal, ha úgy állunk hozzá, hogy ne tegyünk semmit, úgy se lesz jobb. Ezen próbálnék változtatni, mert én is tudnám tenni ezt az időt máshova, az fix.

13. ••Ðeath••

És ne értsd félre,nincs semmi kritizálás.De gondold magadat a játékosok helyébe.Jó,írtad te is játszol,de nem annyit mint többség.Ha a hibák,bugok,egyebek jelentve vannak az illetékes felé,ö visszajelez hogy jó,jelentem énis annak akinek kell.Azt a hiba,bug továbbra is fennáll,+ jönnek újabbak.Igy szerinted mi a véleménye a játékosoknak???Részemröl ennyi.

Utoljára szerkesztett: 13.10.25, 08:51
  14. Chonkav7

Chonkav7 Járnitanuló

Engedjük el szerintem, lehet jelentkezni és akkor már nem csak egy fecske akar nyarat csinálni :)

15. ••Ðeath••

Akkor jelentkezz :) És mutasd mit tudsz.

16. Bakatabis

Ugyanaz ami nekem, hogy mi a francért nincs már javítva...Min vitázunk? Sőt mivel az én kezem munkája a továbbítás, az összekötés, felmerül a kérdés, akkor miért töltök vele időt? Ugyanaz. A tárgytalant meg félreértetted.

17. Chonkav7

Chonkav7 Járnitanuló

Jelentkeztem :)
    De lehet túlképzett voltam :D

18. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Jelentkezz hozzánk ha gondolod, én fogom elolvasni és megnézni a jelentkezésed. Itt nincs túlképzettség. Én is játszok de ezt már ezerszer leírtam. Látunk mindent, de mint látjátok el kell a segítség elvégre látjátok, hogy a teamben kevesen vagyunk. Ha bárkit érdekel, és úgy gondolja , hogy beszáll és tesz valamit, az írjon akár rám itt, dc-n. Főleg a fórumra keresünk aktív játékosokat, akik segítenek a többieknek, és persze a chet is ott van, ahol lehet moderálni.

19. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Részben igen, ezt eltaláltad. Amikor kaptunk lehetőséget , hogy használhatjuk az admin hajót és nézegethetünk tesztelgethetünk jöttek hajók és simán lövöldöztek majd feljelentettek. Ezzel betiltották az admin hajó jogosultságát is. Zárójelben írom, akkor még nem volt tilos visszalőni és a fórumon is szerepelt ne lőj az adminhajóra! Amikor tettünk valamit azért, hogy a pushing is figyelve legyen és büntettünk, azért is a csapat kapott. Így lett a csapat, segítő és hibát jelentgető. Bárki ír a supportra, az biztos továbbítva lett videóval, leírással és minden adattal együtt. Ennyit tehetünk, keressük a legjobb megoldást. Mást nem tehetünk jelenleg.

Bakatabis kedveli ezt.
  20. Chonkav7

Chonkav7 Járnitanuló

Jelentkeztem még az előző felhívásnál. Nem nagyon kaptam választ,csak 1-2 hónap múlva. Arra válaszoltam, de szeptempber eleje óta nincs rakció rá.

Tisztában vagyok vele, hogy nem HR-esek vagytok és nincs mindig idő ezzel sem foglalkozni, de akkor ne az legyen a kommunikáció hogy nem jelentkezik senki.

Az is előfordulhat, hogy nem tetszet a jelentkezési lapom. De akkor írjátok azt, nem sértődöm meg :)