Bug Minden egyéb problémás kérdést, bugot ide kérünk

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. .steelmaker.

.steelmaker. Járnitanuló

]Nálam ez van ma megint https://ibb.co/0y8B9qKZ hiába lépek,nyomom hogy igénylés,semmi.[/QUOTE]

Nálam sem működik a bónusz naptár tegnap óta.

fullgas.eddy kedveli ezt.
  2. ••Ðeath••

••Ðeath•• Fórum nagymestere

Tegnap volt valami szinkronizálás du.ahogy olvastam,szerintem ezt kaptuk.Múltkor,mikor a szerelőműhely halt be 2-3 napra,én akkor buktam a kulcsokat,meg szintén ilyenért 16-18 kulcsot,jóváírás nem volt,szóval te se várj semmit.

-sas8070- és fullgas.eddy kedveli ezt.
  3. vauvau

vauvau Fórum-zöldfülű

Nálam sem működik a bónusz naptár tegnap óta.[/QUOTE]
    szintén nem működik

4. ••Ðeath••

szintén nem működik[/QUOTE]
    Karbantartás volt,de úgyanúgy nemjó.Én már beletörödtem.Ami jó,azt itt elcseszik,ami rossz ahhoz meg hozzá se nyúlnak.

5. Chonkav7

Chonkav7 Junior szaki

Nálam sem jó. Biztos ami tuti írtam a supportnak is :)

-sas8070- kedveli ezt.
  6. ••Ðeath••

• "Elysium Sentinel Plus őszi ajánlat" karbantartásnál elírás vagy tényleg lesz új hajó?

7. 21enforcer

21enforcer Junior szaki

azt se nezik mit irnak ki csak copy paste. semmi uj sentinel plusz nincs.

8. -¤MAJANI¤-

-¤MAJANI¤- Junior szaki

Hello! De létezik az üzletben az extráknál,az árát nem néztem meg...de csak egy dizi,nem őnálló hajó

Élvezd az őszt egy káprázatos új külsővel! A csomag tartalma: 1 Elysium Goliath Plus hajódesign, 1 Elysium Solace Plus hajódesign, 8000 RCB-140, 5000 UCB-100 és 3 óra NPC-B02. Csak design a hajó nélkül.

9. ••Ðeath••

Solace plusz,meg a goli plusz az oké,de ez sentinel plusz.

-sas8070- kedveli ezt.
  10. ••Ðeath••

Pár perce megszakadt a kapcsolat.Nagynehezen visszaengedet,szezonbérlet,havi luxus csomag ablak ilyenkor üres.Közbe még 4x volt azóta ilyen kapcsolat megszakadás,kapuzás közbe.És mivel beugrottam a kapuba,és npck nem lötek ki,hanem mikor újra betöltött a játék,a belépés utáni visszaszámlálás jött elö,igy 1000% hogy nem nálam van a gond.

11. ••Ðeath••

Mimesis kapuba alkalmanként 1x kifagy,elfeketedik a kijelzö,újra kell belépnem.Mikor vége a kapunak,npck kilöve,nem tudok kiugrani.Kapu vagy megjelenik,vagy nem,vagy a kapuugrás ikonjára nem tudok kattintani hogy kilépjek.Igy mindig sugárzási zónába pukkanok,vagyis a mapp közepén.