Moldvix története

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: Moldvix, témanyitás ideje: 18.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Sziasztok! Moldvix vagyok. Mivel sokan írkáltatok már a Ki kicsoda? részlegbe, ezért úgy döntöttem én is megosztok egy-két infót az eddigi játékomról. :)

  1998-ban születtem a bika jegyében. A DarkOrbitra először 2009.08.22-én találtam rá. EU1-en kezdtem, ahol akkoriban elég sokan játszottak(nem tudom, hogy most mi ott a helyzet, mert egy jó ideje fel sem néztem oda), emlékszem a 200 sibelonos küldit egy agyrém volt megcsinálni, mindenki a sibiket kergette.

  Az egész játékot úgy kezdtem, hogy alapból volt 20.000 kredit és 2000 uri + egy phoenix. Én nagyon ügyesen meg is vettem egy yamato-t és azzal vágtam neki a nagyvilágnak. Természetesen nyüzsögtek az ellenek 2-1-en(még nem volt ott védelem) és elég hamar pukkantottak. 4 lelövés után nem maradt semmim: oda az összes uridiumom és kreditem. Ekkor már rá is döbbentem, hogy ez a játék nem lesz könnyű, így hát nagyon sokáig egy nulldrónos phoenixben "éltem". dobozolgattam, streunereztem, küldizgettem.

  A "tavaszi nagytakarításkor", amikor megjelent a drágalátos 2.0, akkor döntöttem úgy, hogy megveszek egy Leonovot és Flaxokat. Nagyon vigyázni kellett a hajóra, mert a javítás 500 uriba fájt, ezért mindig igyekeztem vigyázni magamra. Később érdekelni kezdett az is, hogy vajon mik lehetnek azok a bizonyos "felső térképek". Gyanítottam, hogy a pvp közepén lévő kapuk valami új, számomra ismeretlen világba vezetnek majd, de a Leonov bónusza csak a hazai térképeken élt. Szorgalmatos munkával tehát nekiláttam a gyűjtögetésnek és végre sikerült megvennem a Vengeance űrhajót, természetesen uridiumért. Így hát hajnalban sikeresen fel is jutottam a felső térképekre. Napközben nem igazán lehetett menni, mert szinte mindig a kapuban campeltek az ellenek. Szóval feljutottam. Akkor ismerkedtem meg az [Σ†A™] klánnal, amely akkoriban a magyar klánok közül a legnagyobb volt EIC-n. Sikeresen be is kerültem, és ott sok jó arccal ismerkedtem meg: Töki(Redbull), Forst, Asterix, Teca, THC stb...

  [​IMG]
  Körülbelül így nézhettem ki régen. A legkorábbi videofelvétel rólam, amelyen egy boss lordakiumot gyepáltunk, sajna már nincs fent, mert az a csatorna megszűnt YouTubon :(

  A klánt azonban újraszervezték, mivel az oroszok megkeserítették mindennapjainkat(CORE klán), és így megalakult a[Ħun] The Hungarian Death Army® klán. Sokat vadászgattunk, fejlődgettünk közösen, mígnem meg lett a Goliath űrhajóm is. Régi licitrendszer: kb. 80 millió kreditembe fájt a Goli. Azután el is kezdtem Irisekre gyűjteni. Mindössze 5 irisig jutottam el, mivel a licitárak kb. 300-400 millió között mozogtak. De nagyon sokat segített nekem a klánom, és utólag is nagyon hálás vagyok nekik, hogy önzetlenül segítettek minket, kisebbeket! :)

  Ebben az időszakban videókészítési lázban égtünk Töki-vel és versengtünk is, hogy ki tud jobb videókat szerkeszteni. Hát mit ne mondjak, Ő nyert. :) A régi YouTube csatornám még mindig megvan, sok videó azonban lekerült róla több okból kifolyólag: szerzői jogok, rossz visszajelzések, de voltak olyan videók is, melyeket én vettem le, mert "szégyelltem". Ilyen videó volt pl. a "Moldvix története" c. videóm. Gagyi volt ugyan, az én kis 13 éves agyam szüleménye, de mégis jó visszajelzéseket kaptam a legtöbb embertől. Mégis leszedtem és már nincs meg. Nemrégiben megtaláltam egy régi pendrive-on a régi fel nem töltött videóimat is, köztük azt is, amelyen megörökítettem a Március 15-i felvonulást is, melyet a 187 klán szervezett EU1-en.

  Aztán megnyílt a HU1 is! Már a nyitáskor felregisztráltam, de nem akartam ott játszani, hiszen sok időt és munkát fektettem bele a hajómba EU1-en. De hamar ott hagytam mégis a szervert, mert már felborult az addigi rend, a magyarok már nem fogtak össze többet, a klán szétszéledt, és továbbra is nehezen ment a fejlődés... Végül úgy döntöttem elkezdek játszani a Magyar szerveren is. Sokakkal ismerkedtem meg itt is, volt olyan ember, aki még régebbről ismert meg(,,te vagy az a moldvix??"). Pár fórumos barátommal ma is egy klánban toljuk a játékot. Végül is nem bántam meg, hogy átjöttem erre a szerverre.
  Jelenleg itt tartok:

  [​IMG]

  Köszönöm, hogy elolvastátok!
  Ha érdekel a pilótaprofilom, kattints az aláírásképemre:
   
  Utoljára szerkesztett: 18.6.15
 2. Szép,ahhoz képest miből indultál ezt elérni kemény munka kell :D Csak egy kérdés: Redbull is régi motoros? :O
   
  Moldvix kedveli ezt.
 3. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Köszi :)
  Hát nem tudom egy Redbullra gondolunk-e, mert ugye az is tömegnév, többen használták azt a nevet is. :D
   
 4. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Szoktalak látni PvP.-n. Vagyis mindig rád kattintok és úgy értve látni :)
   
  Moldvix kedveli ezt.
 5. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Én is láttalak már pvp-n :) Ez most csak 1 hétig tartott, mivel megajándékoztam magam egy hétre dobozduplával. Most, hogy event van, kicsit szünetelek, aztán újból dobozolás jön. Célom az 1 millió uri, ha ez megvan, akkor veszek egy kedvezménycsomagot. Így azért elég sokat spórolnék. :)
   
 6. Pixie-DO-HU1

  Pixie-DO-HU1 Fórumlakó

  Most kell, mert lehet 11 nap az event, szóval dobozolj csak :)
  Várom, hogy Morphi kiírja az event információkat (meddig tart), de eddig nem írta ki :D
   
  Moldvix kedveli ezt.
 7. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Majd még meglátom, hogy alakulnak a dolgok :) Mindenesetre jól esik kicsit lövöldözni is a monoton dobozszedés után :D
   
 8. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Hát minden tiszteletem a tied,meg minden dobozolósnak. Én 1 napig nem bírnám :D
   
 9. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Újabb fejlemény:
  Zöld kalózzsákmány begyűjtve.
  Kaptál egy LF-4 típusú lézert.
  Most már összesen 6 db LF-4-gyel büszkélkedhetek :)

  Szerk.:
  Zöld kalózzsákmány begyűjtve.
  Kaptál -1.275 uridiumot.
  Kaptál egy LF-4 típusú lézert.

  Tetszik ez a tripla LF-4 nap :D 14 ládából 2 db is jött :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.6.15
  tg90000_2 kedveli ezt.
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Mennymár :D Na gó ládázni :D
  Kell az lf-4? Mennyid van most?
   
  Moldvix kedveli ezt.
 11. Total1871

  Total1871 Junior szaki


  Találtam a felvonulásról egy vidit,elég gyatra ,de megtaláltam magam PlayerHun néven :)
  2:43-nál én,3:13-nál te is megvagy
   
  Siemon187, Guriga187 és Moldvix kedveli ezt.
 12. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Kell hát :D Összesen 7 db van még, de úgy érzem, hogy végre most már haladok is egy kicsit :)

  Köszi, tényleg megláttam magam is :) Az én szemszögemből is fel van véve, talán feltöltöm én is.
   
  Siemon187 és tg90000_2 kedveli ezt.
 13. RICSIKE999HUN

  RICSIKE999HUN Fórum-zöldfülű

  Köszi szépen hogy bemutatkoztál :) Kivánok sok sok sikert :)
   
  Moldvix kedveli ezt.
 14. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Köszönöm szépen! Én is sok sikert kívánok Neked! :)
   
 15. szabofilip

  szabofilip Fórumelemző

  Te mázlista xD
  Nekem 11 ládából minden jött csak nem LF-4.
  De a tegnap előtti napot jól zártam egy Lightninggel, 1 apis és 2 zeus résszel, pedig nekem LF-4 kéne xD
   
  Moldvix kedveli ezt.
 16. [•¬Rαxøя™⌐•]

  [•¬Rαxøя™⌐•] Járnitanuló

  Egy biztos: párszor már lelőttél :D
   
  Moldvix és Nitronyussz kedveli ezt.
 17. Guriga187

  Guriga187 Fórum-zöldfülű

  A régi szép idők :)
   
 18. VINCENTLORD

  VINCENTLORD Haladó

  nekem is voltál klán társam azóta se tudom mi van veled. :)
   
 19. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Hát igen, emlékszem :D
  Igazándiból téged nem akartalak lelőni, de van egy ilyen rossz szokásom, hogy néha elfelejtem megnézni az ellenfelem nevét, és már csak akkor vettem észre, hogy te vagy az, amikor már pont pukkantál. Bocsi :D

  Hát köszi a kérdésed, megvagyok. :) Kicsit most inaktív a klán, csak páran jártunk fel, bár most én sem léptem be hétfő óta.
  Most nagyba' pallázgatok, rá szeretnék startolni a fullhavocra. Ehhez számításaim szerint kb. 750k palládiumra lesz szükségem... :D
  Egyébként milyen az élet nálatok a "másik oldalon" a 187-es OIL-ban? :) Mert én sem hallottam felőled már egy jó ideje.
   
 20. VINCENTLORD

  VINCENTLORD Haladó


  meg vagyok hát én is majd most fogom ki fullozni a hajót meg hát vadászük közösen a elleneket többek közt téged is sajnos......és hát aktiv játékomat lassan felhagyom.