Nagyfokú karakter ellenőrzések és büntetések HU1-en

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 4.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  A napokban elkezdtük a karaktereket (és klánokat) véletlenszerűen átnézni.

  Nagyon sok panasz jött hu1-ről, hogy sok játékos szabályszegést követ el, így arra a döntésre jutottunk, hogy a rendelkezéseinkre álló eszközökkel ezt manuálisan is elkezdjük ellenőrizni.

  Pénteken, 2018. 02.02-án, volt egy kisebb első hullámnak nevezhető tiltás és büntetés osztás. Ezzel nem lenne semmi gond, még azzal se, hogy felháborodott levelek érkeztek a supportra ezzel kapcsolatban, amit már megszoktunk ilyen esetben, de örülnénk, ha nem próbálnátok meg globálisan hülyének nézni minket.

  Ne feledjétek, hogy pontosan látjuk a logokból, hogy ki milyen vétséget követett el. Legyen szó pushingról, farmról, multi accounting-ról vagy más szabályszegésről. S nem csak az elmúlt napokat nézzük vagy heteket, hanem hónapokra visszamenőleg is.

  Mivel ez nem kis munka részünkről, így nem pár nap alatt fogjuk ezt befejezni. Tehát szeretnénk előre felkészíteni titeket, hogy a következő hetekben a rangsorban és a rangsorpontokban is változás fog történni.

  Minden tiltáskor e-mailt küldünk a vétséget elkövető e-mail címére. Felháborodni lehet, de egyik tiltást és/vagy büntetést nem áll módunkban módosítani és/vagy oldani/visszavonni, ezt előre leszögeznénk.

  Ki nem szegett szabályt, annak félnivalója nincs és köszönjük, hogy így játszik, aki igen, az reménykedjen, hogy ne fussunk bele, bár előbb utóbb mindenkit végig nézünk.

  Köszönjük a megértést és a türelmet részetekről!

  A DarkOrbit Magyar csapata
   
  *Spiri*, pufajka, TheMetalAmbush és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.