NPC-S TÉRKÉPEN NE LEGYEN PVP

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: pereo1, témanyitás ideje: 12.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pereo1

  pereo1 Fórum-zöldfülű

  Szeretnném megkérdezni hogy miért nem lehetne a pvpt csak a pvp térképekre irányitani mert így nagyon rosz az egész nem lehet fejlődni nem lehet küldizni se nem lehet az event küldiket se csinálni mert folyton lelővik a játékosokat vagy hátba támadják álcázva megkérném a bigpoint fejlesztőségét hogy ez ügybe intézkedjenek mert igy sok játékos nem látja értelmét ennek a játéknak.
   
 2. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Ha ez így lenne, túl egyszerű lenne a játék. Nem hiszem, hogy van bárki, aki ezt szeretné. Nem tudom mennyire vagy erős, de ha feltetted ezt a kérdést, gondolom nem annyira. Majd ha megerősödsz és meg kell csinálnod olyan küldiket, mint pl.: 20 EIC-es Goliath, nem hiszem, hogy a pvp térképeken próbálkoznál vele. Vagy gondolj bele abba, hogy hogyan lehetne egy ilyen küldetést teljesíteni akkor, ha az összes fullos a pvp térképeken lövi egymást. Sok mindenre nyitott vagyok, de ez az ötlet nem tetszik :/
   
 3. pereo1

  pereo1 Fórum-zöldfülű

  tetszik nem tetszik akor mond te egy olyan őtletet hol lehetne normálisan élvezni a pve játékélményt ha ebben a játékban akarok maradni és mások is?
   
 4. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Válts szervert
   
 5. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A Nagy Britannia 2 erre tökéletes. Ha meg nem szeretnél szervert váltani, akkor legyél a kezdő térképeken leonovval, úgy, hogy a hajó full meghajtós. Így könnyebb menekülni. Ha meg még nem tetted volna meg, fejleszd az űrlabort és onnan küldj promeriumot a hajódba minden nap. Azzal sok kreditet szerzel és a liciten megveheted az elit cuccokat.
  Ötletem nincs arra, hogy hogy lehetne megoldani ezt a kérdést, de biztos nem úgy, ahogy te szeretnéd. Esetleg lehetne az, hogy új térképeket hoznak a játékba és azon megszabják, hogy hanyas szintig lehet ott tartózkodni. De ott is lennének emberek, akik másokat lőnének, hisz ez a játék lényege.
   
 6. pereo1

  pereo1 Fórum-zöldfülű

  én arra gondoltam hogy az x1-x3ig ne legyen pvp a tőbin lehet csak azokra is gondolni kéne akik a pve szeretik
   
 7. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hmm,ez olyan kérdés ahol valahol mindenkinek igaza van. Felsőbb szinteken,mondjuk 15 -ik től tényleg vannak elég nagy vadászós küldetések,bár ha belegondolunk,nekem az sem világos,miért nincs választási lehetőség ,hogy más játékosokra akarok vadászni,vagy pl a fentebb hozott példa nyomán a 20 Goliát helyett lőni lehetne 20 Batlerait vagy Cubikont....De ugyanakkor megértem a kicsiket is,mert Eu szerveren játszok,ott sokan vannak,és igen voltak nekem is anno olyan napok mikor fél óra alatt nem tudtam egy NPC-t sem lelőni,mert ahogy kijöttem a kapuból x-1 en már lőttek is.....Ez tény,a kevésbé kitartóakat eltántoríthatja,vagy rákölt bazi sokat a játékra,ha van miből,megveszi Uridiumért a nagy hajót,extrákat....
   
 8. Ócskavas.

  Ócskavas. Fórum-zöldfülű

  Nagyon belassítaná a játékmenetet . pl egy 500 goliathos küldetést megcsinálni pvp térképen sokkal több idő mintha bárhol lőhető lenne . Valójában több mapra lenne szükség hogy mégjobban szét tudjanak szóródni a játékosok így a kicsik jobban el tudnának tűnni a nagyok elől de a nagyok is tudnak haladni. :)
   
 9. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!
  A leírtak alapján látszik hogy kezdő vagy (nem sértésnek szánom , van aki annak veszi ugyanis.)
  Valamikor saxo fog kidobni a fórumra kezdőknek való segítséget arról , hogyan is élhetik túl a játékot. Elég sok olyan dolog van amit a kezdő játékosok nem használnak ki , és rengeteget dobna a teljesítményükön. Ahogy eic pilot is írta , az űrlabor az egyik ilyen dolog .
  Tekintve hogy a játék lényege a PVP , és ez az egyetlen egy nem unalmas dolog benne hosszútávon ezért elég ostobaság lenne kiiktatni azt . Mi is voltunk kezdők túl lehet azt élni , persze csak ha tud egy-smást az ember a játékról. Kérlek várd emg ezt az összefoglalót ami rövides határidőn belül kijön saxo által és könnyebb dolgod lesz :) ha gondolod írhatok neked tippeket , de amikor ezt írom épp sietek , így csak később tudom ezt abszolválni. :)

  A több mapot pártolom , nekem is hiányoznak .
   
 10. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  :) Nézzetek szét a 4-es térképeken!
   
 11. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  szia!
  nem értelek, mit nézzek rajta , a legtöbb ember csak dobozol ott álcában . Abban semmi pvp nincs ha dobozoló kishalakat szedegetsz le.
   
 12. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Ha nincs ló megteszi a szamár is! :)
   
 13. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!
  Jogos a véleményed , de azért egy idő után a szamár is unalmassá válik :)
   

Az oldal megosztása