Nyitott Béta visszajelzés - Domination / AChat

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Kyrus, témanyitás ideje: 11.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Üdv Űrpilóták!

  Délután folyamán megnyitottuk a tesztszerverünk (test2), így lehetőségetek van kipróbálni az új eventünket, a Domination-t. Ha bármi hibát találtok, akkor kérlek osszátok meg velünk ebben a topicban.
   
 2. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Szia(sztok)!

  Úgy látom én leszek az első!
  A tesztszerver 2-n voltam többet, így arról tudok írni.
  A fő hiba a rettenetes késleltetés (lagg) volt a kapuk ugrásánál. Volt, hogy 4-5 percet is várni kellett. Persze, ha térképre ugrottál akkor könnyen lelőhettek. De ez a mai napon már tűrhető volt.

  Az Eventtel kapcsolatban a következő meglátásom volt, ami lehet hiba is, de lehet csak nem gondoltak rá a programfejlesztők.

  1., Az első, hogy a lefoglalandó területre beregisztráltak egy új hajóval, amire, ha rákattintottál akkor kiírta a szokásos szöveget, hogy a kezdők kiképzésén van a hajó, nem támadható.
  Ez a hajó bejött az elfoglalandó területre és tele pakolászta folyamatosan aknákkal, így megvárta a többi hajó, hogy a bent tartózokodók életereje lemenjen, majd támadtak. Ezzel már a fénytörésben is találkoztam.
  Véleményem szerint azonnal ki kellene venni ezt a hajót a védelemből és egyből támadhatóvá tenni, hiszen ő támad.

  2., A közös klánok problémája megjelent itt is.

  Nagy meglepetésemre a saját megbízósok lőttek le. Kb. 5 hajó közül csak egy volt ellen, a többi olyan megbízós, mint én. Rám lőtt egyet az idegen hajó (ott maradt a helyén), de a többi azonnal rám ugrott. Így az ellen hajó maradt és foglalta a területet a többi meg szépen kergetett egészen Alaszkáig. :)
  Én jelen esetben több dolgot tennék:
  - azonnal, mikor a saját megbízós sebez saját megbízóst 50- 100 ezerrel venném el az életét másodpercenként;
  - ahogyan a büntetés alatt álló hajók esetében, hasonlóan nem engedném, hogy 5 %-nál nagyobbat tudjon lőni, vagy egyáltalán nem engedném lőni.
  - természetesen az Event idejére a vegyes klánok nem indíthatnának háborút más klánok ellen és az összes folyamatban lévő háborújukat törölném.

  3., Ez már nem hiba csak észrevétel.
  Ahogy más játékos leírta más fórumon, az óriás képernyővel játszó, "rendkívül ügyes és gyors" játékosok nagy előnyben vannak mert ez harci Event lesz és a jelöléseknek álcások megtalálásának, nagyon nehezen vagyok kilőhető mert jó vagyok hajóknak lesz előnye.

  A szerveren délelőtt csak normális játék volt.
  Példa: Délelőtt 6-8 hajóval sok jó csatát lehetett vívni és a hajók rendesen el is fogytak ennyi hajó lövésétől. Megjegyzem a hajóm fullos, minden maxon van és a képességek is harcra lettek fejlesztve - mind az 50 :)).
  Aztán megérkezett délután két török felségjelzésű hajó és mindenkit kigyepáltak kb. 3 perc alatt. Olyan pofátlan módon, hogy az már filmbe illő. Megjegyzem a 8 hajó, aki addig egy hajót kb. 2-3 mp alatt leszedett, itt az egyikről sem tudta levenni az élete 20 %-át sem.

  Legyen mondjuk két nagyon-profi, akik pörögtek és mindenkit tudtak lőni egyből. Látni, hogy az x4-et egy másik hajó kapja és még el sem pukkant rendesem, de a z rsb már nálam csapódott be, aki a másik irányban álltam.

  Egy szónak is száz a vége, ez behozhatatlan előny, ám nem a játék hibája, hanem a DO-é.

  4., A játék a sok játékossal visszaadta a régi idők feelingjét. A Sok játékossal is nehéz megtartani 9 bóját egyszerre, de ha kevés játékos van akkor ez érdekes lesz.
  Itt azok fognak a nyereményekhez hozzájutni, akik "szednek" valamit.

  Ennyi!

  Köszönöm a játékot, jó volt! Majdnem hogy ez a legjobb szerver.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.7.17

Az oldal megosztása