Palla mapp

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: därKł, témanyitás ideje: 16.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Legyen védett zóna palla mezőn

Szavazás lezárva: 23.12.17.
 1. Igen

  7 szavazat
  31.8%
 2. Nem

  15 szavazat
  68.2%
 1. därKł

  därKł Fórum-zöldfülű

  Sziasztok tisztelt Fórumozó társaim.
  Egy olyan ötlettel állnék elétek , hogy palla mappon ( 5-3 ) a palla mezőbe NE lehessen egymást lőni.. Sokszor tapasztalom máson meg magamon is hogy jönnek a nagyobb játékosok és úgy gondolják milyen jó vicc kilőni a kisebbeket, akik szeretnének fejlődni , GG-t gyüjteni .
  Nem hiszem hogy ott mindenki előnyére válna hogy jön boldog-boldogtalan és ugy gondolja hogy elkezd lőni másokat, mikor az a map nem azért lett létrehozva ( szerintem ).
  Ezzel indítványoznék egy szavazást is , amelyről majd leolvashatjuk mennyire lenne rá igény .
  Köszönöm hogy elolvastad, további szép napot, jó játékot :)
   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  De, pont azért lett létrehozva, hogy a pilóták küzdjenek meg az értékes nyersanyagért (palla). PvP játék, nincs ingyen semmi.
   
 3. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Ez már nagyon öreg téma a játékban, és szerintem soha nem fog megvalósulni hogy a palla mezőben ne lehessen lőni.
  Gondoljunk bele a kicsik ott lennének egész végig, hetekig csak gyüjtögetnének, értelmét venné a Pvp játékon lévő hangsúly, és átértékelődne egy gyüjtögetős játékká az egész.
   
 4. S, ha majd nagyok lesznek, hova mennek vadászni? :D :p
   
 5. därKł

  därKł Fórum-zöldfülű

  csak miért pont pallán kell vadászni ? nem elég hogy minden mappon tudnak ? :p
   
 6. därKł

  därKł Fórum-zöldfülű

  Meg van pvp map is, ott miért nem vadásztok ? miért ott kell vadászni ahol más a fejlödéshez valo dolgokat gyüjti ?
   
 7. Ott vadászik az ember fia, ahol tud. És ahol áldozatot talál. Ha az a pala map, hát akkor az.
   
 8. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  Ott ne lőjön az ember senkit mert pallázni, sima mappokon ne lőjön az ember mert npc-zne, pvp-n ne lőjön az ember mert dobozolna :D semmi se jó ha így vesszük :D
   
 9. Azért ott,mert ott vannak és sok kicsi is.
  Kicsi vagy nem, pont ugyanannyi jár érte.
  Pvp,ott éppen csak lézeng mondjuk pár botos.
  Viszont nem tiszta hogy milyen fejlődéshez való dolgokat gyűjtesz ott.
  Egy lövöldözős játékban az a gond hogy nem tudsz nyugodtan virágot szedni?
  Ez komoly?
  Hova akarsz fejlődni ha a nagyok leszednek mert őket nem éred utol az életben,de ha elérsz egy szintet palán találnál hajót amit nem lőhetsz?Az a hobbid hogy 1-2 évig palázol?Akkor nincs hova fejlődnöd.
  Ez lerágott csont:akkor ez nem a te játékod.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 10. Nekem is van egy ötletem!
  Vegyék ki a játékból a hajó lelövős küldiket, sőt a lézereket, raksikat. És adjanak helyette kapát meg magot. Azt ha jön egy unszimpatikus vezérezredes, b..d fejebe a kapával.
  Na, a kapát hagyjuk, inkább akkor lepkefogót.
  Zárjátok az ilyen hülye ötleteket.
   
 11. Žøđiåč™

  Žøđiåč™ Haladó

  Öregem... ez a hozzászólás nagyon ott van xD
   
 12. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Azért tegyük hozzá,hogy igen,jelenleg a játék valóban az öldöklésben örömöt lelő hülyegyerekek játszótere,de ha egy kicsit más irányba mennének a fejlesztők lehetne ebből egy nagyon taktikus,milliónyi lehetőséget rejtő játék,ami potenciálisan már most is benne van sajnos sokaknak sokkal könnyebb pár gombot nyomkodva lövöldözni,mint gondolkodni:-D Szép új világ:)
   
 13. Üdv, szerver és megbízó társam!
  Először is köszönöm, hogy így 50+-osan ismét gyerek lehetek, még ha hülye is, közösen a több száz játékossal, akik az elmúlt 11 évben azért játszották ezt a játékot a "hülyegyerekek játszóter"-én, mert örömüket lelték az öldöklésben.
  Ennek a játéknak ez a lényege, az összes többi csak eszköz, ami ezt szolgálja. Ez nem egy taktikai játék, ha egyedül játszol. De, ha egy klánba vagy, akkor az is lehet. Kicsit másképp, mint egy hagyományos taktikai játék, de egy klánháborúban, ha nem alakítasz ki egy jó taktikát, figyelembe véve az állandóan változó emberi tényezőt is, folyamatosan veszíteni fogsz.
  Sok minden van, amin változtatni lehetne, de a szabályokat nem mi írjuk. Javasolni lehet természetesen, de, ha már veszed a fáradtságot, hogy ezt le is írod, vedd figyelembe, hogy, lehet, mások másképpen gondolják.
   
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nos,csak azért szóltam hozzá,mert pont a Te hozzászólásodban éreztem,hogy kissé egyoldalúan megmondtad a tutit,már a moderátorokat is utasitva,hogy zárják a témát...miközben nem tudom,de talán ehhez pl semmi felhatalmazásod....Az ennyire fennhéjazó hozzászólásokat nem szeretem,egy mára már innen nagyjarészt kipusztult egyedet juttatnak eszembe.....További szép napot.
   
  .deder. kedveli ezt.
 15. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Nem akarok bírótok lenni. De! Nem egyoldalúan mondta a "tutit"- ez nem Farmaroma játék, ennek az alapja az öldöklés, hol npc-t hol játékos társat!!!!! S annak akinek ez nem igazán tetszik az válasszon másik játékot - ott van a Darkensang ahol csak pvp térképen lehet játékosok ellen harcolni, s abba is bele teheted a spórolt pénzedet, vagy válaszd a Farmaromat s ott igazán nem ér ilyen stressz .
  Valóban tegyétek félre ezt az utóbbi években elharapódzott vitát. Ebben a játékban a szabály az hogy pusztítsd az elent, pusztítsd az npc-t a más megbízós játékosokat (" Harc a befolyásért" !), s pusztítsd a War-s klántagokat akiket a sírós kicsik , vagy nagyzolós klánvezérek miatt kijelölt a sors.
  Alapból , ha a kalóz térkép bevezetése kori állapot volna most hogy sírnál ? Anno a palaködben elveszett a pajzsod! Jött egy npc már csak az életedet szedte, jött az ellen s kampec ! Abban a stresszes helyzetben is paláztunk s nem is kevesen!
   
 16. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó


  Idézlek: vagy válaszd a Farmaromat s ott igazán nem ér ilyen stressz .

  stresszt és az ideget minden játék okozhat, főleg ha függővé válik az ember.
  Példának mondanám azt az anyukát aki valami farmos játékban függő lett, az újszülött gyermeke ugy felmérgelte a sírásával, hogy megölte.....tehát sajnos ilyenek vannak.
  Én úgy vélem meg kell tanulni az embernek azt hogy legyen önkontrollja, és ha ugy érzi elege van, hadjon ki 1-2 hetet, akár hónapot, és folytassa átgondoltan a játékot!
   
 17. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Deder,előttem jártok egy úton,és nem is vitázni akarok,nem tetszelgek,nem tüntetem fel magam ilyen-olyan menőnek,mint páran tették,utána meg rákerestél és láttad alig él:) De ha nem is tudod megnézni,vagy elhiszed nekem,vagy irj suportra,és esetleg ők visszaigazolják....Szóval,azt mondanám,közép szintű játékos vagyok,de SOHA egyetlen egy olyan küldetést NEM csináltam végig,bármennyi pont vagy bármi járt volna érte ami másik játékosok levadászását irányozta elő. És igen,nem kell neked,mondom én,van olyan aki nagyjából egyszerre kezdte velem,és előrébb van kb 2 szinttel....De valahol ,az hogy eljutottam ide,azt bizonyitja,nem scak az öldöklés az egyetlen alternativa ebben a játékban.
  A klános War.okról meg csak annyit,hogy hosszú idő után beléptem egy klánba,ahol Oroszok és Ukránok vannak,csak kiváncsiságból,hogy "testközelből" lássam ,hogy léteznek e a nemlétező segédprogramok,és ha igen,hogyan működnek:) Ezt ugyan még nem tudtam meg,de egy klántag elkövette azt a marhaságot,hogy lelőtte egy vezető klán vezérét Cubiról. No jött a War,és annak a klánnak az összes szövetségese is war-t küldött,igy most van 9 jelen idejű War. Aki ezt pl élvezi,az nem normális,vállalom a véleményem! Bármikor,bárhova megyek,csak pirosakat látok,hiába nem csináltam semmit,van mikor 10 en jönnek nekem....Lehet élveznéd,mig Te vagy a 10 egyike,de ha Te lennél akinek nekimennek,már lehet nem annyira.....Szóval ez úgy baromság,ahogy van....
  Mindennek ellenére,ez az én véleményem,más meg máshogy látja,ettől vagyunk különbözőek,és ettől sokszinű a játék,mindenki megtalálja benne a maga nézőpontját....Az enyém lehet azért is különbözik sokakétól mert ritka az,főleg téli időszakban,mikor napi egy órát vagyok fenn,inkább kevesebbet! Így a függéstől igen-igen messze állok:)
  JA és azt írtad,Nebukadonozor nem egyoldalúan kijelentett dolgot...nos ha visszaolvasod,nem azt mondta,ajánlaná a moderátoroknak,vizsgálják felül vagy hasonlók,hanem UTASÍTÓAN kijelentette,zárjátok ezt! Mintha legalábbis ő lenne Nironyusz közvetlen felettese:-D
   
 18. Fura világképed lehet. Kétszer is használtad ezeket a kifejezéseket. Zavar az, ha esetleg valaki más véleményen van mint Te? És azt ki is fejezi? Esetleg úgy, ahogy ez neked nem tetszik?
  Hát küldj nekem háborút! (az aláírásomba megtalálod, hogy kinek, de ha esetleg zavaró lenne, hogy két klán van feltüntetve, keress rá a 187-re)
  UI: 2011 februárja környékén, nagyrészt miattam, elkezdődött egy háború, a Tigris légió és az összes orosz klán között, aki az EU1-en van (mind a mai napig). Én voltam a diplomata. A vége az MMO totális háborúja lett. Két szövetség alakult. Az egyiket én hoztam össze, a másikat az oroszok. Egy évig tartott. A végén még mindig 50 tagja volt a klánunknak. És a többiek sem veszítettek embert a háború miatt. Lehet, hogy neked még nem világos, de ez a játék valóban arról szól, hogy gyilkolászd le a másikat. Ezért vannak a vadászós küldetések. Ezért van lehetőség a háborúra.
  UI2: Mivel 2010 óta lehetőségem volt elolvasni az összes játékot pacifikáló ötletet, aminek az eredménye rendszerint az volt, hogy a játékban megjelentek a még erősebb fegyverek, lőszerek, pajzsok, a háború ideje 10 napról 100 napra nőtt, szerinted mégis hogyan kellene fogadjam az ilyen jellegű javaslatokat?
  És, ha már Nitronyuszt említetted, a fórum modok között rajta kívül kevés olyan van, aki hamarabb volt mod, mint én játékos. Illetve már senki.
  UI3: DE, ha esetleg valamivel beletapostam a lelki világodba, sajnálom. Megkövetlek!
  UI4: Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy az orosz klánok a begyembe vannak!!!
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 19. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nos,Nabukodonozor,akitől a neved vetted,bölcs és nagy király volt....Ezért megpróbálok neked is érdemben válaszolni,ha már igy megszólítottál. Először is ismerem a 187-es klánt,mondhatni legendás a hiretek,vagy máshonnan nézve,keresnem kellene,hogy milyen botrányba nem keveredett eddig ez a klán.....sok moderátor volt tagja,és a legtöbbet elhangzott,a Yutubeon videókkal is alátámasztott vád az volt,hogy a tagsághoz tartozó moderátorok előnyt adtak a klánotoknak. Azt ugyan nem tudom,hogy ez igaz volt-e,de azt igen,hogy ezek a videók gyanús hirtelenséggel tűntek el az ismert megosztóról. De mindezek ellenére képzeld,nem félek,és nem is tartok tőled,sem az egész klánodtól,vagy ahogyan irtad klánjaidtól:)
  HA ez a játék arról szólna,hogy gyilkolászd a másikat,ahogy megfogalmaztad,akkor nem lennének PvA és PvP térképek,és a PvP-térképek hemzsegnének a játékosoktól,mert mindenki alig várná,hogy gyilkolászhasson......Miközben az igazság nem is állhatna messzebb ettől:)
  Azt írod,azért jelentek meg az egyre erősebb fegyverek ,meg hosszabbodott meg a háborúk időtartama,mert a játék erről szól,nos én meg azt mondom,hogy az összefüggés pont a forditottja! Vagyis az eredeti elképzelés nem ez volt,csak a fejlesztők meglátták,hogy sajnos volt egy szűk réteg aki hajlandó volt költeni az állandó boosterekre,és egyre nagyobb és erősebb fegyverekre....és csak kiszolgálták az igényeiteket,vagyis az igény,szült egy kinálatot! Ezt csak a vak nem látja..... Most az jutott eszembe,sajnállak,milyen kinokat élhettél át amikor nemrégen az event alatt volt több olyan küldetés is,amikor kikötés volt,hogy nem támadhatsz meg senkit:-D És igen,gondolod véletlenül emlitettem Morfeus/Nitronyuszt? Még véletlenül sem,hiszen sejtettem,az Ő neve talán még neked is jelent valamit....
  A lelki világomba nem tudtál és nem is tudsz beletaposni,mert amig én játéknak fogom fel és úgy is élem ezt meg,mint írásodból kiderült,Te minimum életcélként:) ÉS abban igazad van,ezzel egyáltalán nem tudok és nem is akarok azonosulni.....
  És még annyit a klán akinél még tag vagyok,pontositanák,nem Orosz hanem Ukrán,legalábbis a klánvezáér,hogy ez mennyiben változtatja meg utálatod mértékét nem tudom.....de az teljesen biztos,én háborút nem is akarok és nem is fogok küldeni senkinek. Ugyanakkor Te kezdted a hozzászólásod úgy,hogy nekem lenne zavaró,ha valaki más véleményen van,holott Te magad beszélsz minden megnyilvánulásodkor úgy,mintha csakis a Te véleményed lehetne létjogosult,más honnan is veszi a bátorságot,hogy szólni merjen:-D
   
 20. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Én csak annyit nem értek, hogy ezen minek összeveszni egy olyan témában ami már százszor halálra lett ítélve.

  Lanselott, ez valóban gyilkolászós játék, mivel az az alapja, hogy 3 megbízó egymás ellen küzd... Nem egymással az űrlények ellen. Azzal nagyon kevesen vagytok, ha valóban nem lősz hajót.
  A hsz amivel indult valóban nem a legtürelmesebb, de azért én elvárnám attól aki ide ír, hogy előtte alap szinten körbenéz, tájékozódik, rájön, hogy már agyontárgyalt téma, és nem kezdi újból.
  Emlékszem, amikor idejöttem 2010-ben, a kedves -xXx- ott oltott le ahol tudott, linkelgette flegmán a do blibliát stb... De lényegében igaza volt, kis helyzetfelmérés után átláttam a játékot is, és segítség volt. Valóban 'kemény' (nagyon fiatal fejjel), de segítség. Az meg a másik, hogy valaki egy ilyen helyre jön, az vagy ne sértődjön meg ennyire kicsike dologtól, vagy inkább ne jöjjön ide. De nem is sértődött, megjegyezném már rég nincs itt a téma kezdeményezője. :)

  Ettől függetlenül esetleg a kötetlenben érdemes lenne folytatni a vitát (nem a kié a nagyobb részét, hanem az PvP <-> PvE részét), engem érdekelne milyen érveket sikerülne ütköztetni . :)
   
  .deder. kedveli ezt.

Az oldal megosztása