Visszajelzés Palládium

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: #KARCSI#, témanyitás ideje: 23.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. #KARCSI#

  #KARCSI# Fórum-zöldfülű

  Sziasztok lenne egy olyan ötletem, hogy a paláknak lehetne egy duplázó CPU-ja. Meg lehetne olyan is ami kétszer nagyobb és például: 500-1000 darab palát ad.
   
 2. †ømzĭ

  †ømzĭ Junior szaki

  Szia, az 500-1000db az igen csak tulzás maximum 5-10darabos legyen illetve a cpu se lesz megvalósitva szerintem. Amire látok esélyt az az h booster legyen rá.meg esetleg h a petbe legyen rá protokoll. Ezektől talán több játékos töltené az idejét pallán. Jelenleg dobozolva többet össze tudsz szedni ha van duplázod illetve dobozos ps-ed és a pet protokollok is sokat dobnak rajt.
   
 3. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Nem rossz ötlet, az 500-1000 palla lehet kicsit sok. Lehetne például erre is valamiféle booster, úgy mint az indoktrinra. Ha 2x annyi pallát adna, akkor valószínűleg ismét sokan járnának a kalóztérképekre.
   

Az oldal megosztása