Pavip

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: pavip, témanyitás ideje: 8.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Hogy ki vagyok?
  Jó kérdés mert néha még én sem tudom. Egy jelentéktelen ember a sok közül? Egy kiválasztott? Ki vagyok? Aki fent ül vagy aki lent van? Kérdések amiket senki sem tud előre. Ezért is néha meglepőek a válaszok. Hány éves vagyok? Az nem a játékhoz tartozik. Miben vagy kiben hiszek? mi a célom az életben? Boldog vagyok-e? Néha nagyon nehéz kérdések, néha pedig marha könnyű megválaszolni őket.

  Miért vagyok itt?
  Sok játékkal játszottam a DarkOrbit előtt. De egyik sem tudott megfogni. Utólag már tudom, hogy miért nem. A játékban kerestem az élvezetet és amikor ott nem találtam akkor tovább léptem. Nem kerestem más emberek társaságát. Hiszek abban, hogy egy játék élvezetének nagyon kis részét tudják a fejlesztők befolyásolni. És hatalmas rész a játékosok kezében van. Jó a modoruk? Lehet velük értelmesen beszélni? Lehet velük viccelődni? Nem bántanak meg? Befogadnak a maguk "ELITE" körükbe? Elnyerem a bizalmukat? És stb.

  Mi a célom az életben?
  Lehet, hogy sablonosan hangzik, de igaz. Egy olyan emberré szeretnék válni akire társai felnéznek, tisztelik és kinyerte a bizalmukat. Ha ez azt foglalja magában, hogy az utcán fogok élni vagy kis pék leszek akkor hát jöjjön ez. De az is lehet, hogy miniszter elnök vagy polgármester leszek. Lehet, hogy a Te legjobb barátod leszek. Lehet, hogy ellenségek leszünk. De ha ennek kell jönnie, akkor sem hátrálok meg, hanem kitartok a végsőkig kerüljön amibe kerül. Család apa lennék vagy egyedül álló? Inkább a csládapát választanám ha lehet. Végig követni egy ember fejlődését gyönyörű lehet. De ami a legfontosabb: boldogan szeretnék meghalni. Úgy hogy ha vissza tekintek az életemre mosolyogjak és mondanám magamnak: megcsináltad, kitartottál, nem adtad fel!

  Mi a halál?
  Sokak szerint a halál egy szörnyű tragédia. Sokak szerint van élet utána, sokak szerint nincs. Én miben hiszek? Nos ... ez nehéz kérdés. Szerintem nincs élet a halál után. És lehet, hogy tragédia, de én nem így tekintek rá. Szerintem hatalmas motivációs erőt jelent, hogy rövid életünket a lehető legjobban használjuk fel. Próbáljuk belőle a legtöbbet kihozni.

  Mi érdekel?
  Nem tudom, hogy kilehet-e venni az írásaimból az érdeklődési körömet. Leginkább a filozófia és a jogok védelme érdekel. Emellett szeretem a programozást is. Sportolok-e? A válasz: igen, méghozzá táncolok (mármint társastánc) Ez egy kifinomult mozgást hatalmas koncentrációt igénylő sport. És mielőtt valaki megkérdezné: nem szeretem a focit (mármint a sima focit mert az amerikait imádom).

  Búcsúzás
  A fórumon igyekszem senkit sem megbántani, hisz nem azért vagyok itt. Bármi kérdésre válaszolok ami nem sérti a magánélet részét. Amit elárultam azt elárultam amit nem azt valószínűleg okkal.

  Tiszteletem
  Tiszteletem azoknak az embereknek akik a mindennapjainkat keserves munkával igyekszenek jobbá tenni. Tiszteletem azoknak a moderátoroknak akik nem azt tekintik feladatuknak, hogy a fórumozók felett uralkodjanak, hanem, hogy segítsék őket és védjék az érdekeiket a játékon belül. Tiszteletem a mentősöknek akik ha kell, rohannak életet menteni. Tiszteletem a rendőröknek tűzoltóknak akik életük kockáztatásával is berohannak egy égő házba megnézni, hogy van-e bent valaki. Továbbá tiszteletem mindenkinek akik próbálják napjukat, hónapjukat, éveiket úgy alakítani, hogy ha egy kicsit is másokat megmosolyogtassanak, élvezetesebbé tegyék mások napjait. Legyen az egy fagyi árus aki a kisgyereknek 1 helyett 2 gombócot ad puszta jószívüségből. Vagy legyen az egy miniszterelnök aki próbálja tényleg jobbá tenni az országot. Nem törődve azzal, hogy csalónak kiabálják vagy mit mondanak róla.

  +
  Reggel nézz a tükörbe és kérdezd meg magadtól: Ezt akarom? Boldog vagyok? Tudok segíteni valahol az embereknek? stb.

  Végül egy idézettel búcsúzok:
  Vannak ellenségeid? Nem baj. Ez azt jelenti, hogy kiálltál már legalább 1 ügyért harcolni!
   
 2. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia :)

  Érdekes és elgondolkodtató :) Tetszik, sok sikert az életben és a játékban egyaránt :)
   
  pavip kedveli ezt.
 3. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Köszönöm és viszont kívánom a sikereket.
   
 4. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  Üdv a fórumon,és sok sikert az életben,a játékban pedig gyümölcsöző sikereket :)
   
  pavip kedveli ezt.
 5. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Köszönöm szépen. Remélem az előző kötetlen csevej-ben tett hozzászólásom miatt nincs harag. :)
   
 6. Csereros

  Csereros Fórumfelvigyázó

  pavip kedveli ezt.