Phinnixk az örök névváltoztató

Kategória: 'Ki kicsoda? - A játékosok', témanyitó: St.Major[HUN], témanyitás ideje: 30.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. St.Major[HUN]

  St.Major[HUN] Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  21 éves budapesti lakos vagyok és immár több, mint 11 éve játszom a játékkal, inkább nagyobb megszakításokkal.
  2009.10.10-én találtam rá a játékra egy reklámban, aki akkor kezdte annak beugorhat, hogy mindenhol a Darkorbitot reklámozták, akkor is összefutottál vele, ha nem akartál.
  Egész EU2-n kezdtem el a játékot VRU színeiben. Akkoriban a koromnál fogva sem nagyon értettem, hogy miről szól ez az egész, de azért annyi megvolt, hogy menni kell egy űrhajóval és lövöldözni lézerrel. :D
  Én szerencsésnek mondhatom magam, mert tisztán emlékszem a régi kliensre (nem a méhkaptárosra, hanem az azelőttire), a régi Leonovra ami úgy nézett ki, mint a StarWars-ban az egyik űrhajó, de azt sajnos a regisztrációm után hamar kicserélték.
  Szóval nagyjából 1 hónap kellett ahhoz, hogy összeszedjek egy valamirevaló hajóra ami max egy Nonstromo lehetett :)D) és ekkor volt eu2-n a VH szárnyalós időszaka, le is adtam a jelentkezésemet hozzájuk, és el se hittem, hogy felvettek :D Nem akarok hazudni talán a VH4-ben találtam magam egyik napról a másikra. És itt megismertették velem a nagyok a játékot. Megtudtam, hogy mi az az x2-x3-x4, gg ésatöbbi ésatöbbi. Ekkor esélytelen volt, hogy full lf3 legyen a hajómban, emlékszem, hogy amikor a full mp-1 mellé becsúszott az első lf-2, akkor örömtáncot lejtettem. :D Hozzátartozik a történethez, hogy annyira zöldfülű voltam, hogy inkább kihagytam 2 hét játékot, hogy megkapjam a távollétért járó 10 ezer urit. :D
  Aztán teltek a hónapok a régi klienst lecserélték és szépen lassan abbahagytam a játékot. Még ott voltam a ZET felemelkedésénél, Nyulnyulu és Nitro dominanciájára is emlékszem (ha mondanak ezek a nevek, bárkinek is bármit), majd abbahagytam hosszabb időre.
  Aztán 2013-ban regisztráltam újra a játékba HU1-re, itt már osztálytársakkal játszottunk együtt, gyorsabban ment a fejlődés, "fő profilunk"-ba tartozott az ellenséges x-2 térképek tisztogatása, főleg Capture alatt szórakoztunk rengeteget azzal, hogy szemezgettük azokat akik vigyáztak a tornyokra. :D Ekkor öltük meg 8-an (!) az első Cubinkat, hát az valami fantasztikus érzés volt. Igaz, hogy annyi részre oszlott a jutalom, hogy semmit nem kapott belőle senki, de a tudat a fontos. :D Ebből az időszakból nem sok mindenre emlékszem a játékostábort illetően, talán a SoTT, Yayo van meg.
  Ezek után kisebb klánokban fordultam meg, az akkor még abszolút gyenge LG-ben, akik mostmár a top20 környékén vannak, a régi nagy Elite Warriors-ban akikhez a "tündöklésük" után csatlakoztam.
  Ezek után pedig elkezdődött nálam is az ami rengeteg játékosnál. Játszottam 2-3 hónapot majd abbahagytam fél évre, és így megy ez még mindig, most már 7 éve.
  Jelenleg a cél, hogy megszerezzem a Cyborgot, nagyjából évek kérdése. :D Általában uberen szórakozom, ott bárki megtalál.
  A címről pedig annyit, hogy rengeteget változtattam a nevemet. Volt, hogy 1 hét alatt 3-szor, kifulloztam a maximum számot. Emiatt aztán senki nem emlékszik rám soha, de legalább azok se találnak meg akik war-t akarnak a nyakunkba sózni.

  A bemutatkozásomnak inkább van nosztalgia beütése, mint bemutatkozás. Ha bárki elolvassa aki ugyanakkor játszott ugyanazon a szerveren, mint én annak remélem előjönnek a régi emlékek. :)