Visszajelzés Plus hajó frissítés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 10.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Plus hajó frissítés – Visszajelzés

  Ide írjátok meg a Plus hajó frissítéséről kapcsolatos kérdéseket, véleményeket, problémákat.


  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Tömören? IDIÓTÁK!
   
  HU-Taurus kedveli ezt.
 3. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Orcus, centurion kifingatva, holo-t amúgy is lesajnálta mindenki. Itt az új pénzköltési lehetőség. Mikor meglesz a többségnek, visszanyessük a képességeket, és jöhet egy újabb stb és így tovább. Unalmas!
   
 4. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Igen,pont ez a gond! Régen minden hajónak meg volt a maga előnye s hátránya,minden "akcióhoz" másikat konfigoltál.....Most már azt sem tudja az ember,mivel nyomuljon,akkora kuszaság ez az egész..... Eleve az orcus elszállásával kezdődött,olyan statokkal (modulokkal) rendelkezik,hogy az már minden,csak nem élvezhető.... Régen ha harc,akkor surgeon ,....ha menekülőkre vadásztál akkor lighting,stb.....mára egyiknek sincs semmi haszna......igazából egyik hajó sem használható semmire... Ott van a cita,aeg,spear hármas.... milyen haszosak voltak a csopiban...spear kijelölt...cita állta a csapást,aeg javított...golik meg tolták az rsb-t....
   
 5. †ЯλMM$TΞiИ†

  †ЯλMM$TΞiИ† Fórum-zöldfülű

  Üdv. Véleményem szerint a citadel plus túl erős. Egyhangúvá fogja tenni a játékot, mert mindenkinek azt kell használni, ha érvényesülni akar. Ráférne egy jókora gyengítés
   
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Erre van kitalálva a Goliath Plus...

  Mellesleg... nem vagyok híve az olyan szituációnak, hogy van egy hajó, egy adott képességgel és minek után ennek hatására bevásárolnak belőle, szépen kiherélik...! Ezt csinálták a Mimesissel, a Cyborggal és még egy pár másik hajóval is (közben meg akik megtehették, hogy BOT-al, vagy más csalás útján beszerezték még az elején, jól megszedik magukat...)!
  Ez olyan, mint ha a szalonban vennék egy full extrás autót és az első kötelező szervíznél kiszerelnék belőle a bőrüléseket gyengébb minőségűre, vagy a motor teljesítményét rendesen visszafojtanák...! Gondolom, neked is félre állna a szád, ha így lenne (az egy dolog, hogy egyes hajókat ki meskárolnak, de az árából nem térítenek vissza semmit..)!
  Nem fér a fejembe, hogy miként tudtak egyesek 4-5 héttel a "Plus-os hajók" megjelenése után 2500 diametriont összekaparni és ezáltal hozzájuk jutni...!
  Van egy elméletem, de azt pont leszarják azok, akik érintve vannak és a csókosok...!
   
  Utoljára szerkesztett: 28.1.22
 7. ß°Ł°nđ$łŁßak

  ß°Ł°nđ$łŁßak Fórum-zöldfülű

  Szia,tudod ebben a játékban sok furcsaság van,többek között nekem a lehetöségeimhez mérten fullos hajóm van,de van egy kért hekker,mert biztos azok,akik olyan hajókkal rendelkeznek,amik a csillagkaputól pár centire úgy lőnék le mint a verebet,vagy odajönnek a csillagkapuhoz egy alaphajóval minimális élettel elkezdjük lőni 5-en 6-an,neki egy milit nem fogy az élete,minket sorra le vadász,megírom a szuportnak mit tapasztalok,a válasz,nem találtak semmi szabálytalanságot az otsban,na neee máááá
   
  szerkoko1999, SPILLER2 és Vadász kedveli ezt.
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Szia!

  Bocs, hogy beleszólok, de ha előtte sebzést kaptál és úgy mész be a kapuba, hogy a sebzés óta nem telt el 20 másodperc (ez lehet NPC-től származó, vagy akár egy másik játékos által okozott sebzés is), akkor a kapuban is sebezhető vagy egy másik játékos által (az NPC-kre más szabályok vannak). Én is reklamáltam már emiatt, de le se sza...ták!

  Mj: A BOT-ok szerves részét képezik a játéknak! Barátkozz a gondolattal!
  A nyakam teszem rá, hogy 1-2 lelőhetetlen hajó mögött maga a DO áll! Ne feledjük, hogy pl. a kronos kapuban is vannak olyan "NPC hajók", amik semmiben nem különböznek attól, amit a játékosok használnak, csak gyengébbet sebeznek! Azt most hagyjuk, hogy maguk a supportosok, fejlesztők és a moderátorok is a játszanak a DO-n...!
   
  Utoljára szerkesztett: 15.2.22
 9. Nem tudom van értelme egyáltalán véleményt formálni, mert nem ugynézki a dolog hogy eljut az illetékesekhez, ha pedig el is jut nem törődnek vele. Igy nem is szenvedek most ilyesmivel, de annyit ide irok ha véletlenül mégis mérlegelnék a visszajelzéseket valami csoda folytán: Borzasztó amit müveltek mostmár !!! :mad::mad::mad:.
   
 10. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Ennek az egésznek csak akkor lett volna értelme ha az összes hajóra egyszerre jelenik meg a frissítés. Így most jelenleg egy csomó Hajó kiesett a TOP kategóriából.

  Ezen kívül összességében pont a legnagyobb baj a játékkal ez. A régi dolgokat elhanyagolják és mindig csak újakat adnak ki.

  Illetve nem látok továbbra se akaratot az új játékosok bevonzására. Minden update Bődületes mennyiségű sose látott újfajta nyersanyagot kíván ami több száz óra farmolást tesz szükségessé amit a tisztességes játékosok (napi 2-3 ora játékidővel) nem tudnak követni. Ami azt eredményezi hogy az új és közép játékosok még jobban le maradnak és egyre több indokvan a botozásra is.
   
 11. kusimitama

  kusimitama Haladó

  A pusat plus hoz nincs feedback, így ide fogom leírni. Alapvetően nem rossz az ötlet. Egy gyors, mozgékony hajó. Közepes ellenfelek vadászatához, gyűjtögetéshez, Hosszú küldetésekhez ahol sokat kell keresgélni az extra speed tökjó. Ha jól számoltam 672 a max speedje modul nélkül Ami brutális, és a 18 lézer meg a + 10% dmg module is penge. Az aktív képesség elég jó vadászatnál nagyon OP. Hiszen valszeg te fogsz kezdeményezni és az ellenfélnek a képesség miatt nincs esélye elfutni.

  Viszont a passzív képességnek semmi értelme nincsen. Gyakorlatilag a 0-val egyenlő. 5% esélyed van hogy 10% át gyógyuld a sebzésnek, ami azt jelenti hogy mivel az gyógyításá alakul ezért -90% +10% = 80%. 5% esélyed vna hogy az ellenfél 1 lövés erejéig 80% sebzést okoz. ( az nem derül ki hogy ez csak a lézerre vonatkozik e). Vegyünk egy 50K dmg/s et. Ez ma teljesen reális sőt inkább alacsony. 5% esély azt jelenti hogy durván minden 20. lövésnél érvényesül a hatás.

  A hajó nem elég tankos ehhez, de ha valahogy mégis egy 20 lövéses fight ról beszélünk, akkor is lehet látni hogy a várható sebzés csökkenés csak 10K (19*50K + 1*(50K*0,8)), ami azt jelenti hogy 990K-t kapunk, 1M helyett. Semmi értelme nincs magyarul. Vagy a hatást kell felerősíteni vagy az esélyt növelni, de ez így csak a forumban + töltelék szövegnek jo a hajó leírása alatt. Valódi hatása nincsen.
  Vagy vegyék ki, vagy változtassák meg, vagy adjanak neki valós értékeket, de ez így egy vicc. Kb mint a liberator plus, de annak legalább van Meme értéke.
   
 12. csaba238

  csaba238 Aktív író

  Én is gondolkodok ezen, még nem döntöttem Solace-hez van 4 modulom habár az egyiket nem fogom használni. Öszinte leszek lehet, hogy még várnom kellene, de fél év múlva vehetem meg a másikat, úgyhogy maradok a solacenél. Még van 4 napom azon is gondolkodok hogy úgye dobozolásra vannak be állitva a képességeim de az utóbbi fél évbe csak husvétkor dobozoltam nem tudom na.
   
 13. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Mindegyik plus hajo nagyon jo (kivéve liberator +). A Goliath Általában véve OP, a Pushat egy brutál gyors vadász, keresgélős questekhez nagyon jo lehet, A solaris + ha van 4 modulod +12% dmg el nagyon brutál (ha kapsz egy jo NPC dmg modult akkor talána legjobb PVE ship de cska ha mind a 4 modul megvan). A solace plus Goli + egy heal skillel És +15 % shield el. (oke -2 lezer de az max 4K dmg x4 el amit ag 50% os heal 90Mp-nként (45mp 2 boosterrel) simán kompenzál PVP ben, PVE ben meg jo biztosíték. A cita plus meg nagyon brutál tankos a 25MP 80% dmg reduction el.
   
 14. kusimitama

  kusimitama Haladó

  jó lenne ha diametriont könnyebb lenne szerezni, az IAC csatabérletekből egész jól kijön 2 event alatt. De a diametrion nál még a shopping is nagyon túlárazott. 500 at kapsz 9 ezer FT ért. -> egy plus upgrade 6X9ezer ft -> 54K forint. Értem h mi MO ba csórók vagyunk a németekhez képest világpiaci áron >< de akkor is :D
  Ha 1200-1500 at kapnék a legnagyobb csomagért akkor lehet vennék, de így nem.
   
 15. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Nos!
  Nem tudom, hogy ha Ft-ért venném a dolgokat, mennyibe kerülne, de nem árt tudni azoknak, akik azt hiszik, hogy nyugaton jobbak az árak arányaiban, hogy pl. egy dobozduplázó, vagy egy 1 hetes kedvezmény bónusz csomag 1,99€... (ca. 750 HUF), a havi prémium 5,99€... (ca. 2250 HUF)!

  Szóval... ehhez arányítsátok a hazai árakat és elhihetitek, idekint sem mindenki keres 3.000 €-kat (a legtöbb ember, aki szakmunkás 1.900-2.600€/hónapra jön ki nettó, még maga a német, vagy a holland is...) és azért a kiadások is elég durvák (főleg manapság...)!
   
 16. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Megoldás remotba németországba kell dolgozni de magyarországon élni
   
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Bár csak ilyen egyszerű lenne! :)
   
 18. Just4fun.4me.

  Just4fun.4me. Fórum-zöldfülű

  aegis plus mikor lesz?
   
 19. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Nem akarlak elszomorítani, de ilyen típusú információt nem fogsz fórumon szerezni. És kb. sehol máshol se. Én úgy érzem hogy maguk a fejlesztők se tudják, hogy mi lesz. Mint IT-s mondom hogy ez kb ugy megy hogy valamelyik vezető benyögi hogy "ŐŐŐŐŐŐ legyen plus hajó ami olyan mint a sima csak erősebb. Legyen .... liberator plus és, és, és legyen egy retek, de gyógyítsa magát. és 1 millio uridium legyen" És onnantól liberator plust kellett csinálni. Kb teljesen random hogy mi fog jönni. Nézd meg a mostani eventet is teljes káosz.

  Személy szerint nekem aza véleményem hogy nem lesz. A hammerclaw az kb aegis plus. Ha a biztonságos egyedüli játék style-t szereted akkor menyél rá a solace plus ra. Ha PVE DPS-t akarsz akkor solaris. Ha általános jó statokat akkor goli+, ha Tankolni akarsz, meg team playelni, akkor Citadel+ (amugy ez is elég safe mert kb megölhetetlen még PVP be is). Ha meg Vadászni akarsz akkor Pushat+.

  Ettől függetlenül lehet hogy holnap bejelentik az aegis+ -t, de szerintem felesleges várni rá.

  Személyes véleményem szerint Zephyr+, 5 skilles goli bol lesz talán még egy +. (A tendencia alapján a legrégebben érintett, jelenlegi játékban gyenge hajó tipusokat +-olják). Spearhead, taurus esetleg. De megint, ez csak vélemény szal bármi lehet.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Szeretném kérdezni, hogy a Spectrum Plus hajó mitől plusz hajó pontosan? Valamit biztosan nem értek.
  Képesség: Prizma tükrözés
  A régi 90%-kal csökkentette az ellenséges lézersebzést és a saját 25%-kal csökkent.
  A plus hajónál ez van.
  Ez a képesség 70%-kal csökkenti és visszaveri az ellenséges lézersebzést, cserébe a lézersebzésed 50%-kal csökken.

  Ez mitől jobb?
  Illetve mit jelent plusz esetében ez számokban kifejezve, mert ez így bármi lehet: "Spectrum Plus amikor csak útnak indít egy adag rakétát, egy az öthöz az esélye egy extra rakéta kilövésére."

  Ezek a modulok most jelen pillanatban hol találhatóak?
  A Spectrum Plus hajón használható modulok:
  • DMG-ST01
  • SPC-ROC01
  • SPC-SPE01
  • SHD-SK01
  Lehet valamit rosszul értek így elsőre, de nem látom miért kerül ez 1.000.000 uriba, 3000 diametrionba, ha az értékei rosszabbak és csak 20% eséllyel lő ki egy plusz rakétát.

  Folytatom még:
  Ha valaki mondjuk meg akarná venni, akkor ezzel mit lehet kezdeni?
  --------------------
  Nagy diametrion akció
  Különleges ajánlatok
  8.990 HUF
  Gyorsítsd jelentősen meg a hajófejlesztéseket a nagy diametrion akcióval, amely 500 diametriont, 150 indoktrin-gyorsítót és 10 engedélyt tartalmaz.

  Csak egyszer vásárolható meg a következő 6 nap, 12 óra, 49 perc időn belül!
  -------------------

  9000 Ft-ért kapsz 500 diametriont, mikor 3000 kell hozzá, meg 150 IAC-t, mikor ahhoz meg 500 kell?
  Milyen kereskedelmi politika ez? Szeretném megérteni (persze szó sincs róla, hogy megvegyem, de ez így teljesen érthetetlen). Az még inkább érthető, hogy miért nincs játékos, és miért annyi a bot.
  Erre terelik a játékosokat!
   
  Utoljára szerkesztett: 14.12.23