Visszajelzés Plutus kihívása

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Hmm a legszebb, betőlti a mapot és csak áll.. áll.. áll.... a kép, nem mozdul semmi, majd kidob, újra betölti és ugyan az...
  Tehát játszhatattlan… Kérem jelenteni, kedves adminok..
   
 2. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ugyan,ne legyél már ilyen elégedetlen,most ez az event lényege,ez a régen Ember ne mérgelődj néven futott társasjáték ujragondolt változata:-D
   
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Vélemény a tesztszerről indított Plutus-kapuról:

  A hajó, amivel bementem 100% Prometheus lézer és Berserker hajó volt. Az első konfigban full lézer, pajzs nélkül.
  A kapott 20,000 CC-C lőszerrel felszerelve.
  Azt kell mondanom, hogy még így is elég hosszadalmas a kapu kivitele, hogy ezt a lőszert használtam, ami nem volt elég a kapuhoz!

  Hozzá kell tennem, hogy nekem itt jött ki a Berserker hajó előnye, és nagyon tetszik a többi hajóhoz képest (kivéve a Kerest, amit nem tudom miért elvettek), mert a képességét folyamatosan használva 200-300k-t lehet vele lőni. Tehát ekkora sebzés mellett nem volt elég a kapuhoz.
  Ám a hajó pajzs nélkül könnyen végigment a hullámon, amit megjegyzek full felszereltségű. Tehát az, aki ettől kisebb tűzerővel rendelkezik szakálla lesz, mire végigmegy a kapun.
  Ehhez képest a jutalom nagy "sovánkára" sikeredett, mivel mint írtam 20000 lőszer nem elég hozzá:

  29.06.2020 - 23:13[​IMG]Kaptál 550000 becsületpontot.
  [​IMG]
  29.06.2020 - 23:13[​IMG]Kaptál 6000000 tapasztalatpontot.
  [​IMG]
  29.06.2020 - 23:13[​IMG]Kitüntetés megszerezve: Minél nagyobbak...
  [​IMG]
  29.06.2020 - 23:13[​IMG]Megsemmisítettél egy Plutus űrlényt.
  [​IMG]
  29.06.2020 - 23:13[​IMG]Plutus kihívása (normál) teljesítve.
  • 29.06. 23:13 Űrlény űrhajója megsemmisítve. + 5,000 u.
  • 29.06. 23:13 Űrlény űrhajója megsemmisítve. + 5,000,000 k.
  Összegzés:
  Nem csodálkozom, hogy a játék botparadicsom lett. Észveszejtőnek tartom azt a lőszer- és erőforrás igényt, amit ma már megkövetelnek egy-egy kaputeljesítéséhez, fegyver vagy hajó előállításához.
  Csak egy példa: a mostani Eventnél a Keres hajóhoz hiányzik "már csak 12 Hibrid processzorom, így minimum 8.000 Ft-ba kerülne, ha ezt megvenném MHH-kor. Vagy mostantól számítva 3.000 évig roncsot fogok gyűjteni, hogy az a mennyiség kijöjjön, ami kell a legyártáshoz.

  Így a játékosok nem hülyék, még ha a DO lovéért lihegő managementje a tisztesség határait alulról messziről nézve kitalálta, hogyan kopassza meg a játékosokat szinte semmiért, mint például az eszközök színezése drága pénzért.... ezt nem részletezném.
  Így hiába a sok erőfeszítés mindaddig, emeddig a dézsmáért remegő vezetés nem látja, mi az értelmes határ és "ár" az eszközök megszerzéséért, marad az egyszerű, és ettől jóval olcsóbb megszerzési lehetőség.

  Összegezve: Ez a kapu csak full eszközökkel és szinte korlátlan lőszerrel és erőforrással lesz élvezetes, a többieknek kínlódás, még akkor is, ha van könnyített változat még könnyebb jutalmazással.

  Elnézést, az őszinte hangnemért!
  Mindezek mellett a Keres és a Berserker jó irány!
   
  Utoljára szerkesztett: 30.6.20
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!
  Vélhetően a rízs ára jócskán megugorhatott Kínában, a COVID-19 alatt..! Valamiből meg kell tudni venni..! Légy egy picit szolidárisabb! ;):rolleyes:

  Ja... az..! :)
  Amíg be nem spájzolnak belőle, aztán majd jön a feketeleves, hogy túl erős a Keres, meg a Berserker is és majd úgy járnak, mint a Cyborg, meg a Mimmesis..!
  Amit megtanultam, hogy még egyszer olajat nem fogok hajóért kifizetni.
  Azt most hagyjuk, hogy 1-1,5 éve még úgy volt, hogy Uridiummal nem lehet többet olajat vásárolni...!
  Ahhoz képest... 1-2 hete a nagy "Helix" akció keretein belül, rendesen tolták, jó pénzért.
  Inkább azon lennének, hogy a Karantén zóna teljesítésével ne 1-2 olajat lehessen kapni, mert én is szivesebben szerzem onnét, mint ha vennem kéne (inkább megharcolok érte).
  500 olaj = 11 fejlesztés 16-os színtre és még marad is..!
  Viszont..., amiért nem veszek csatabérletet már vagy fél éve, az a semmire sem jó emotikonok! A fekáliát megint el próbálják adni, de én nem leszek hülye, aki meg is veszi. :D
  Nagy dolgoknak kell lenni a célok teljesítésénél, hogy én még egyszer csatabérletet vegyek (azt is max. uridiumért..)!
  Egyébként meg..., olyan ronda, mint a bűn az a Keres...!
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Kipróbáltam a múltkor a Kerest és rá kell jönni, hogy mi benne a plusz. Aztán lehet, hogy én sem jöttem rá, de nagyon teszett, hogy nem tudsz meglépni előle. Odaugrik melléd mikor azt hiszed elmenekültél az Paff.

  Sajnos mire rájöttem hogy lehet használni vége lett e tesztnek, de mindenesetre változatosságot hoz a játékban.
  A Berserker meg végletekig húzza a türelmed! Ha direkt megvárod, hogy lőjön az ellen és utána mikor jól lement az életed bekapcsolod a képességeket, rátolod az SR5 rakétát és rátolod Instant pajzsod akkor elolvad a hajó gyorsan a játékos meg a meglepetéstől.

  Bevett taktika lett a gyűrűben toljuk szinte mindenkinél. Nagy pofával odaáll a kapuhoz és várja a csatát, még sokan rád is írnak, hogy na mi van, Noob vagy (persze látja, hogy az egyik konfigban nincs pajzs). Aztán mikor gyorsan elpukkan nem hisz a szemének...

  Szóval ezek az hajók új taktikákat hoztak be és szerintem picit visszahozzák a játék örömét!
   
 6. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nos! Próbáltam értelmet " örömöt " találni ebben a Plutus eventben,nem nagyon sikerült :( Az urit jól adja,de ennyi! Sem a jutalmak,sem az összeszerelhető,esetlegesen még használható dolgokkal nem vagyok megelégedve.... Igazából nincs is mit összeszerelni a lőszeren kívül,a Battle Pass-ban kapható nyeremények meg egyenlőek a nullával. Még talán a Solace dizi érdekelhetne,de annak már most meg van a helye/nyertese,pedig még el sem kezdődött az event. Újabb nesze semmi fogd meg jól! Sajnos "fent" azt hiszik,most nagyot alkottak.....hát tévednek :/ Nostromora modul? Vajon miért? Némelyik már igy is 500-600k-t lő.... Vegyetek Csatabérletet,vagy inkább adjátok nekem az árát,több haszna lesz :)
   
  Sörnyit és Mislix kedveli ezt.
 7. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Azért találtam érdekességet is a teszt szerveren. Ám, hiába teszt, a kérdésem:

  Hogy is van ez?
  Ez csak így megy, van lehetőség 65 képességpontra is?
  Ebben az esetben kérnénk minden DO alkalmazott accountjának a nevét, hogy a csalást ki lehessen zárni ellenőrzéssel!!!

  [​IMG]
  https://ibb.co/pvkpjM8

  [​IMG]
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.20
  Sörnyit és törökcipő kedveli ezt.
 8. riddick-HUN

  riddick-HUN Aktív író

  :eek::eek::mad:, kövezzetek meg, de mi a bánat ez??? XDDDD
   
 9. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  [​IMG]

  Számomra ez azt jelenti, hogy az adatbázisok manipulálhatók és mint a kép is mutatja az egyszerű felhasználó számára rejtett plusz képességeket is rejthetnek (mint anno felrepült a pletyka a 12 drónról, amiről mindenki döntse el igaz-e).

  Ennek fényében, ha valakik bennfentesek vagy más utat találnak akkor simán csalni lehet a játékban. Innentől nagyon-nagyon érdekel a dolog, mert ez kimerítheti az Internetes csalás fogalmát, mivel fizetős játékról van szó!

  Ha lehet videót feltenni, még mutatnék egy igen-igen érdekes dolgot is, ami mutatja a lelőhetetlen hajót!

  Itt a videó a kilőhetetlen hajóról.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.20
  Lanselott és törökcipő kedveli ezt.
 10. *BlackSabbath*

  *BlackSabbath* Fórum-zöldfülű

  Riddick!
  Csak hogy tudd,a tesztszerveren az első top 3 játékos nagyon régi admin hajó,semmi csalás nincs mögötte,és főleg nem tesztszerveren :) Ezért van ennyi pp-jük meg stb. :)
   
 11. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Ezért kell, hogy adják meg mindenhol az admin hajók nevét, egyébként meg ha admin akkor használja az admin hajót, de ezek nem azok.

  "Csak hogy tudd..."

  Emellett a lehetőség, hogy ilyen dolgok vannak megnöveli a bizalmatlanságot az amúgy is botokat engedélyező játékban (nem kell jönni itt a szabályzattal, mert be sem tartják)
   
  Utoljára szerkesztett: 1.7.20
  SPILLER2 és Sörnyit kedveli ezt.
 12. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Bizalom már rég nincs....arra sem vennék mérget hogy nem szaladgál hasonszőrű hajóból jópár a "játékban"
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 13. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Én, ha rajtam múlna (nem rajtam múlik), az olyanokat, mint moderátor, admin, stb.. nem engedném játszani!
  Erősen megkérdőjelezi a játék tisztaságát! Arról nem beszélve, hogy olyan dolgokhoz juthatnak hozzá hajóképességek terén, amihez egy hétköznapi játékos soha nem fog!
  Egyébként, észrevettem már régen, hogy hiába hisztizik itt a játékos, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy sem, nem történik semmi!
  Feltettem egy kérdést, egy egyszerű kérdést kb. 1 hete, mind a mai napig nem vették a fáradtságot az illetékesek, hogy válaszoljanak rá
   
 14. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ez tuti az a kérdés amire itt korrekt válasz nem érkezhet,mert önmagát nem kritizálja a rendszer....
   
 15. Uzumaki-Naruto12

  Uzumaki-Naruto12 Fórum-zöldfülű

  a nagyszintű és a sok képességes azok admin hajók...... évezredek óta igy vannak...miért nem lehet elhinni nem mindig a játék a rossz meg a csalást látni mindenben...........

  Ja és erről a berserker dróndesinges eventről lehet tudni valamit?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.20
 16. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Azt senki sem tagadhatja hogy semmi perc alatt kreálnak egy nagy szintű hajót olyan drónokkal amik kapuhoz kötött holott nem is csinált még olyan kaput . Vagy plusz generátorhely és hasonló finomságok hagyják el a műhelyt csak úgy puszira . Egyszer és mindenkorra azt kéne megérteni hiába nézitek le a másikat vagy csapjátok be , rendbe kell tenni a dolgokat és nem félre vezetni embereket kibúvó szöveggel .
  Gondolom még vannak kiváltságaik a topp játékososknak mint régen .
  Nem a játék a rossz hanem az hogy olyan környezet fogadja a játékosokat ami nem a leírtaknak megfelelő .
   
  SPILLER2 és Sörnyit kedveli ezt.
 17. Sörnyit

  Sörnyit Haladó

  Értem,csak egy valamit hiányolok erről az ún. admin hajóról. Egyáltalán nincs egy bazi nagy A betű a név előtt!!!!!!!! Mert az ugye egyértelműsíti egy hajó admin mivoltát. Ha a sejtésem nem csal egy kezemen meg tudnám számolni az összes szerver lelkiismeretes adminját.Ezt a csalás dolgot inkább ne feszegessük,mert az már pofátlanság lenne ha a teljesen egyértelmű jeleket tagadni akarná valaki!
   
  Mislix kedveli ezt.
 18. luxuswc

  luxuswc Junior szaki

  Ezeket a hátrahagyott "dobozokat" én nem nagyon látom most, konkrétan idáig egyet sem láttam pedig már mindjárt vége a kapunak
   
  Anita30.. kedveli ezt.
 19. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Szintúgy,épp most akartam írni :) Kell valami különleges cpu,stb...hogy látni lehessen?
   
 20. -S-U-L-E-K-

  -S-U-L-E-K- Járnitanuló

  Kaptál 3.543 PIB-100 típusú lézerlőszert.Kaptál 5.565.500 tapasztalatpontot.Kaptál 1.135.050 becsületpontot.Kaptál 5.000.000 kreditet.Kaptál 5.000 uridiumot.Kaptál 4000 PLT-2021 típusú rakétát.Plutus kihívása (normál) teljesítve.
  hát ezért aztán megérte másfél órát szenvedni
  Jutalom doboz 0, a Jackpotot meg gondolom majd megkapják azok, akik kellő pozicióban vannak hozzá. Sikerült egy újabb szervergyilkos eventet csinálni a semmiért.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.