Visszajelzés Plutus kihívása

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Wertyx

  Wertyx Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Az üzenetet a kedves Moderátorok figyelmébe is ajánlom!

  Szeretném megkérdezni, hogy nálatok is fennáll-e az a probléma, hogyha kijöttök a Plutus kapuból akkor nem tudtok visszalépni a játékba kb egy órára? Én mégegyszer megpróbáltam, ugyanaz történt mint előzőleg, ugyanúgy mielőtt bementem volna minden oké, viszont már eljutottam végre a második hullámig :D, aztán ugyanúgy a sugárzásiban kötöttem ki... És szintúgy az első próba után sem engedett be a játékba. Viszont ahogy látom ez nem csak nálam probléma.
   
  Trench kedveli ezt.
 2. markyz64

  markyz64 Fórum-zöldfülű

  Az egy dolog, de én ki sem tudok lépni belőle. Csak ácsorgok egymagam a térképen. Valami ötlet? Megpróbáltam kikapcsolni, de ugyanoda vitt vissza.
   
 3. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Most egész jól vihető a plutus,alig van lagg! 2 észrevétel: 1.: Azt tudom,hogy vannak olyan npc-k,amiknek nagyobb a lőtávjuk mint nekem,de a lon és a kium eddig nem tartozott közé. Most miért? 2.: Amikor ráviszem a kurzort az npc-re,hogy kijelöljem,nem kijelöli hanem rárepül. Van amikor rajta állok és úgy jelölném ki,akkor csak odébb repül..... Új funkció?

  Amúgy tényleg egész jól vihető most,hajrá!
   
  Leeroy kedveli ezt.
 4. xXDarkAegXx

  xXDarkAegXx Fórum-zöldfülű

  szerintem ebből az eventből nem lehet kapni dizájnt én kivittem nem 1 et és a piben kivűl semmi másat nem kaptam.......
   
 5. ]Írisz[

  ]Írisz[ Utánpótlás-írogató

  Jvítson ki valaki,de csak szerintem lehúzós ez a kihívás???Több tízezer uridiumot költöttem rakétára és lőszerre,erre negyed annyit nyerek vissza belőle meg alig valami lőszert.....jah,meg egy tűzösvényt,azta....Teljesen megéri! Ja,hogy nem....:mad::mad::mad:
   
 6. Szabyka88

  Szabyka88 Fórumlakó

  1x kiviszed....ott látod neked megéri-e vagy sem. nem kötelező minden nap kivinni.
  Sima 2026-os raksi és eci-10 elég hozzá, ami kredites ugyebár....x2-vel meg igaz kicsit lassan de kivihető, Bár nem ér annyit hogy szenvedj vele 2-3 órát....Nem lenne lőszerem én se vinném ki az tény :)
   
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  A könnyű kaput érdemes csinálni, nekem 25-30 perc, ad amit ad, de a célokat így is lehet teljesíteni. szinezős, semmit se érő dizájnal már amúgy is tele a hangár. Lőszertemetőbe meg menjenek a mankósok.
   
  Vadász kedveli ezt.
 8. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Na azért arra arra kiváncsi lennék,nem elit lőszerrel hogy viszed ki a kaput 25-30 perc alatt. Nem állitom,hogy nem lehet,de nekem még 45 perc alatt nem sikerült.
   
 9. ]Írisz[

  ]Írisz[ Utánpótlás-írogató

  Próbáltam a könnyű kaput is többször,de nekem az is ráfizetéses volt :/
   
 10. ]Írisz[

  ]Írisz[ Utánpótlás-írogató

  Az a baj,hogy nekem eddig egyszer sem érte meg :D
   
 11. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Én könnyű kapuból 2x kaptam Nostromo modult, de hát ugye nem fogom használni, 5-3on látok olyan hajókat. Ami a fél órát illeti Cyborg fúróba 10 spartan, sepi, lf4 prométheus+paritydrill 11+19(11-16 szintűek)egy 10%-os sebzésbooster (liciten nyertem)= x3-mal nekem 50 ezer npcre. Nos akkor még a pet, amibe szintén lf4 van bár az magma meg hyper, de azok is 11-16 szintűek+ űrlények elleni protokoll, de ez csak 2-es szintű, a lézer protokoll az viszont 4-es. Azt a 2-3 ezer jobb vagy cc -t amit adnak ládák, simán belelövöm. Ennyi
   
 12. dohányfüst

  dohányfüst Haladó

  hogy lössz anyit x3 al ? az kicsit kevés nem ? nekem full prométeus van 13 s szinten x 2 evel lövök anyit npc re
   
 13. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Na lássuk. Szintén Cyborg,bár nem Spartan drónok,sima Havoc de fúróban. A lézereim mind LF 4 fejlesztett 13-16 szintűek a hajóban és Pet ben is. Szintén licites sebzésboosterem van és a CC lőszerrel lőttem ami elvileg adhat 6X sebzést is. Nekem mégis óra körül van a könyyebb kapu,valami nem stimmel a matekban:-D
   
 14. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  A sebzésem keveslem, de ezt már többször írtam itt fórumon, válasz nem nagyon jött. Amint látod itt simán nagyobbat lőnnek x3-al mint én, nekik akkor meddig tarthat a kapu?;)
   
  Lanselott kedveli ezt.
 15. dohányfüst

  dohányfüst Haladó

  21 perc volt a rekordom, cc löszerre sepó + dupla dmg boster a normál kapu

  hozzáteszem nekem kint va az ürlényvadász . solace modul, caklpakk, mindennel 150 a plafon npcre x 3 al
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.20
 16. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Igen az űrlényvadász képit kihagytam, de az is fullon van, nálam. Ami a venomot illeti, gondolkodom, hogy átpakolok, mert ott modul van NPC-re, meg PVP-re is sebzésből, illetve a sebessége is nagyobb valamivel a modullal.
  És egy kérdés: A venom raktere 3328, a Cyborgé 3212, amikor mindkettő be ugyanaz van, sőt venomnál petbe semmit se raktam???
   
 17. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hmm,valami a sebzésekkel tuti nincs rendben,mert most vittem ki a könnyebb kaput,és közben figyeltem a sebzést . Minden lézerem sima LF4,tehát elvileg a sebzésnek is állandónak kellene lennie,és fejlesztettek is....ehhez képest van amikor 14.000 sebzek,seprommal,CC lőszerrel. Ez akkor hogy is van????Tudom,ne akarjak sokat tudni,mert hamar megöregszek....:-D
   
 18. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  CC-vel 14k? Azt hogy csinálod? :D CC az 6x szorzó :)
   
 19. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Tudom, pont ezért irtam! Ha nem hiszitek,csinálok képet...de miért hazudnák ilyenről ami nekem ciki???
  Ja és most voltam benn,vannak Nostromok amiket egyszerűen nem lehet bejelölni....Mindenesetre érdekes....
   
 20. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nem is úgy értettem. Viszont nem tudom,hogy Dohányfüst nekem irta-e hogy szedjek ki mindent majd visszapakolni,de elszórakoztam vele és kirámoltam majd vissza. Nem tudom az elégséges e de most mentem be pár percre kipróbálni x3 as lőszerrel 24-27 RSB vel 45-47-mondjuk ebben sem látok logikát. CC -vel még nem próbáltam,majd talán este ha lesz időm kapura :)
  És kedves Anita 30 ne vegyél mindent magadra,az idegeskedés árt a szépségnek :-D
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.