Visszajelzés Plutus kihívása

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 14.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Phoenix

  Phoenix Utánpótlás-írogató

  Szia!

  Nem mintha ez vígasztalna, számítana, de az összes Bigpointos játék akadozik, laggol (van egy pár).
   
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Ezért hívják Bugpointnak!
  Könnyű kaput csináld, az is adja célokat, a hardot meg csinálják a progisok, azoknál úgy sincs lagg.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Hát akkor nézzük!

  Mit is írtam?

  Hát ez játszhatatlan, lagg, kapcsolat megszakadás, körülbelül 500-szor leírva előttem.
  Jutalom PLT-3030, vagy valami hasonló!!! (Ezért?)

  Érthető -e amit írtam?
  Nem, mert évek óta ugyanilyen minősíthetetlen a játék!

  Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak?
  Bármikor, még a fő tulajnak is ha elém merne állni. Annyira, hogy kiteszem láthatóvá, ahogy 3,7 percig áll a kapuban minden, 5-6 perc játék, majd megint.... Nézza meg mindenki, aki játszani akarna itt...

  Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.... ?
  Meg!
  Ha meg nem kitörlitek, mert ugye ilyeneket egy idegen nem tudhat, hogy itt mi folyik.

  Minősítés: szeretném minősíteni, de ezt a színvonalat nem lehet!
   
  Páncélgránátos, Phoenix és SPILLER2 kedveli ezt.
 4. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Igaz, de az 1 milliárdos sebzés célt NPC-ken (....) szinte csak ott tudod hozni!
  Az utolsó 3-4 napot a Normal-on csináltam. Eleinte dünnyögtem, hogy nem sikerül, de rájöttem dolgokra (a magam kárán és nem azért, mert valaki olyan elmagyarázta/ leírta, akinek ez lenne a dolga) és bár neccesen, de meg tudom csinálni 1 élettel.
  A modulok viszont egy kalap sz.rt nem érnek! Még az XT10-es széria sem...!
  Azt írják, hogy nagyobb eséllyel az Orcus és a Centurion sorozathoz...! Aham..! Az utóbbi 2-3 hónap (kezdve a Wortex eventtel) alatt begyűjtött 10-12 darab XT10-es modulokból, 4-et (!!!) tudtam használni, a többi kuka (reciklált)!
  Eléggé szánalmas és hiába írogatjuk, nem foglalkoznak vele!
  Én már úgy vagyok a supporttal is, hogy inkább hagyom a p.csába ha valamit nem tudok magamtól megcsinálni és megvárom, míg rendbe jön, mert csak a sódert tolják ott is! Egy kicsit fárasztó, amikor havonta legalább 1-2-szer írnom kellet, mert a játék nem éppen a rendeltetésének megfelelően működött..! Most sem jó, mert bár eddig annyira nem tűnt fel nálam a lagg, de pl. tegnap (hétfőn) nálam is jelentkezett (főként az event kapuban) és bizony... észnél kellett legyek ha nem akartam, hogy idő előtt vége legyen a játéknak!
   
 5. mmosk

  mmosk Fórum-zöldfülű

  normál x8 kapu buggos petnél, szívre váltásnál a boss-nál pukk lenti easykönnyü x1 sima ügy hanincs elited
   
 6. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  SPILLER2 kedveli ezt.
 7. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Megint lezárult egy ,,baromi igazságos,, event, a Plutus kihívása. Valaki magyarázza meg nekem, hogy lehetett tiszta játékkal annyi pontot elérni - az 5 legjobb mért eredmény alapján - mint amennyi az első helyezettnek van a GE7 szerveren? 15.880 pontja van, ha jól emlékszem. Ez közel háromszor annyi, mint az én 5.500 pontom, ami annyit jelent, hogy kb. 13 perces átlaggal vitt végig 1-1 kaput, ha x8-on csinálta meg a kapukat. De ha x1-en csinálta, akkor sem stimmel vagy az időátlag, vagy a kapott pontszám.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!
  Nincs olyan hajó és nincs olyan lőszer, amivel 25 perc alatt meglehetett csinálni a Normal Plutus kaput (de szerintem még a gyengítettet sem)!
  Vannak ugyan videók az esetről a Youtube-n, de azokat is én fenntartásokkal kezelem!
  Ha véletlenül még is valaki megcsinálta, akkor az tuti, hogy benn ül a "felső polcon", ahol olyan hajtót csinál magának ingyen és bérmentve, amilyet egy sima játékos soha nem fog kapni!
  Vannak viszont kiváló BOT programok, melyek megcsinálják helyetted...! o_O

  Nekem (igaz, nem a legerősebb lőszerrel - JOB 100) 55-70 perc volt a Normal kapu...!
  Őszintén szólva..., nagyon nem érdekelt a gyorsaság! Inkább a célok teljesítésére fektettem a hangsúlyt.

  Engem jobban izgat az a téma, hogy miként lehet már több, mint 1 hónapja valakinek Plus-os hajója, miközben az egyetlen hely, ahonnét tudtommal diametriumot lehet szerezni, az a retriver küldetések (kis eséllyel a GG-kapuk melyből az utóbbi 16 kapuból csak 1 adott diametriont, 148 darabot...)?
  Én is onnét szerzem, de én még csak most járok a 2250 diametrion-nál 2 hónap alatt úgy, hogy a két kiküldött retriver 6 óra alatt teljesít egy küldetést (kivéve, amikor nagy ritkán "Ászkupont" is szed össze), miközben 2000 urit szed le rólam/ retriver/ küldetés és újabban a kettőből már csak egy az, ami diametriont hoz (5-8 darabos mennyiségekben, de ez sem mindig van)!
  Szóval... érdekelne, hogy miként tudnak egyesek ügyeskedni ezzel is...?! Mert ügyeskednek, ez kétségtelen, és nem éppen legálisan..!
   
 9. *#$GYILKOSЖFARKAS$#*

  *#$GYILKOSЖFARKAS$#* Utánpótlás-írogató

  Szia, nemtudom milyen hajód lehet de!! full promival , seprom , dupla booster, molyban orcussal (hozzá jó sebzős modulokkal),trafóval , cc-c meg rcb-140-el , takonnyal simán meglehet csinálni a 14 perces időt akármyilyen csalás nélkül.
   
 10. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!
  Full promi meg van 16-17-es szintű mind (az NPC-kre a Partydrill jobb, sokkal, kivéve a BL-térképet), Centurion (csak sepromot használok még a rakétákhoz is), booster nélkül, JOB-100-al (RCB-140-et hülye volnék használni ilyesmire, CC-C lőszerem nem sok van, de nem fogok 20-40 uridiumos NPC-kre CC-C-vel lövöldözni..), így a legjobb időm 58 perc volt.

  Amit felsoroltál, nem ér annyit a játék, de még így is kétségeim vannak afelől, hogy 20 perc alatt megcsinálható (főleg ilyen laggok mellett)!
   
 11. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Szia!
  Nekem 52 promi lézerem van, abból 42 17-es, a többi 16-os szintű. Dupla boosterrel, sepizve + modulok, orcussal, Rcb + rsb-vel, a nagyobbakat CC-C-vel lőve 39 perc volt a legjobb időm, a lagolások mellett 42 perc volt a legrosszabb. Szóval a kérdés nyitott: hogyan lehet 10 perc alatt megcsinálni ezt a kaput botprogram nélkül? .... De közben felmerült egy másik kérdésem is: Miért nem volt szűrés az event alatt?
   
  Falkoninthegame és SPILLER2 kedveli ezt.
 12. *#$GYILKOSЖFARKAS$#*

  *#$GYILKOSЖFARKAS$#* Utánpótlás-írogató

  10 perc alatt nem is nagyon lehet de 14 perces időt lehet csinálni . Én még csak botot sem használok nem hogy bármiféle más programot . valamit nagyon benézhettek vagy nemtudom de 40 perc az nagyon sok idő :D nemtudom hogy lehet olyan időt futni :D
   
 13. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Én végig x4-rsb-vel vittem. 14 promés lézer (8 lvl13-on, többi 0), a többi sima lf-4 lvl16, solace és a 15%-os npc sebzésmodul, 10% dmg boostival, fúróban (moly csak a zeta npc-re kellett) a rekord időm 32 perc volt, de nulla laggal, mert hajnai 3 környékén vittem. Amúgy rendesen, munkaidő után (17-22) a 45 perces idő körül ugráltam.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 14. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Mondjuk úgy, hogy vannak a "nagyon ügyesek" (pl. aki a dermesztő labirintusban is képesek 200 Synk-et leszedni, miközben más még látótávolságra sem került vele az egész event alatt a napi 3-4 órás játékidővel), meg a "kevésbé ügyesek" (mint mi)! ;)
   
 15. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

 16. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Plutus kihívása & Black Light rangsor
  (2022 július)

  Itt vitathatjátok meg a (2022.07.14. - 2022.07.28.) Plutus kihívása & Black Light rangsor (2022 július) kapcsolatos visszajelzéseiteket.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam?
  • Érthető -e amit írtam?
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak?
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.... ?

  2022.07.14. - 2022.07.28.
   
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Új "Plutus kihívás" event...!

  Mi a fas..ért kell mindig elbaszni azt, ami egyszer bevállt?
  Ez is kimarad, mint az "asztrális felemelkedés szarság"...!
   
 18. zanjitsugoki22

  zanjitsugoki22 Fórum-zöldfülű

  Ezzel speciel mi bajod???
   
  Vadász és Phoenix kedveli ezt.
 19. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  A Plutusnál a sok szarság, a rövidebb hatótávolság /lőtávolság (ha rád lövi a lassítót, meg a tűzösvényt még esélyed sincs ellógni, pedig a hajóm elég gyors),stb, stb, stb...
  Legutóbb nem ilyen volt! Ott is volt lassítás meg tűz gyűrű is, de ott gond nélkül tudtam lécelni!
  Azt most hagyjuk, hogy mielőtt a tűzgyűrűt aktiválta, előtte megrázta magát, így lehetett észrevenni, most nem csinálja!
  Mindegy, hagyjuk!

  Mindig mókolnak, de soha nem jobb a játék, mint előtte, hanem rosszabb.
  Semmi gond, csinálok mást!
   
 20. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Érthető -e amit írtam?

  Elmegy az egész a jó fenébe, aki kitalálta... Egyszerűen nem lehet megcsinálni ezt a kaput. 800k-s élettel 1 mp alatt pukkanok.
  A 300-es rakétát meg takarva küldi valamelyik NPC alatt, és a PET-is takarja sokszor. Már ezerszer le lett írva, hogy a PET ne szarakodjon az NPC-n, hanem maradjon lőtávolba mellette. Talán még ki is lehetne jelölni egyből, mert itt minden másodperc számít.

  Az lenne a javaslatom, hogy jó lenne, ha már az ugró kapuban várna ilyen rakéta 2 milliós sebzéssel, mert akkor még látnom sem kellene milyen rakás trágyát hoztak össze.

  Lassító, egymás takarásában megszámlálhatatlan rakéták, ... Mi a jó fenét gondolt még a "szerző".
  Egyszerűen felháborító...
  Ja, és most már a botok szinkornizálhatóak is, így 5-10 hajó is automata jelölővel bolyban kilőhetetlenek.
  Persze ti nem vettétek észre, mi... Ezen kellene járnia az eszeteknek, nem azon, hogy egy már jól működő eventet elbarmoltok.

  Ja, és tegnap kiírta, hogy a kapu kész, de a BOSS után járó pontok sehol és a vele járó kulcs is sehol. Nem tudom hogyan működik ez a kapu..., mert a BOSS is egyszer csak eltűnt.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.7.22
  SPILLER2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása