Visszajelzés Plutus kihívása

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 14.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Az biztos, hogy a normál Plutus kapu a végére eléggé gennyes lett (az Easy egy kicsit jobb, de az meg nem adogat komoly cuccosokat, csak lőszert, meg rakétát, viszont beszámít a célokba az is)!
    Egyszer sikerült megcsinálnom egy élettel a Normal-t, de 20 percembe került a Plutus likvidálása a tornyokkal együtt (a végére adott 5.000 urit, 1 Magma-Drillt, és a szokásos TP, BP, kredit adományokat, semmi extra az előzőekhez képest, lézerágyún kívül)!
    A lényeg, hogy legyen kéznél az EMP és ügyelj arra, hogy míg utántölt használat után, nagyon ne közelítsd meg a Plutust!
    Néha hagyni kell, hagy menjen a másik irányba, de egy rövidebb idő után úgy is rád mászik.
    A 300k-s sebzéseket okozó rakétákat néha ki kell lőni (ez akkor a legjobb, ha a Plutus elindul a másik irányba).
    Én, Szív formációba lövöm (JOB-100-al...), mert bár gyengébb a sebzés, de jobb az esély a túlélésre!
    Egy idő után, amikor már kevés a Plutus életereje, sarokra megy. Olyankor csak a rakétákra kell ügyelni, amit többnyire egyenlő időközönként lő ki.

Tökéletesen egyetértek azzal, hogy miért kellet a már jól bevált játékot elcseszni?!
    Nem látom értelmét annak a sok Cot-Lo, meg Kodkod-nak, amit a tornyok eregetnek ki, azon túl, hogy ha valaki lőni akarja, legalább adja a urit, meg a többi járandóságot és könnyebb is kilőni őket, mert nem lőnek vissza!
    Viszont, nem tudom, hogy mi az a tökcsér szerű sugárzás a hajóm körül, amikor kilövök egy ilyen akármit?!
    Sem a sebzést, sem a pajzsot, sem az NPC sebzést nem befolyásolja.
    A tájékoztatás elég tré! A változtatásokról nem ártana tájékoztatni a pórnépet!

Mislix kedveli ezt.
  2. $coobyĐoo

$coobyĐoo Utánpótlás-írogató

Pedig nincs semmi baj vele, 12-szer megcsináltam és nem kell hozzá nagy szerencse :) Gyors konfig, x4-rsb, mindig a határon menni, ahogy lassítót nyom azonnal emp.. utána simán leszeded!

3. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Ez, nem egészen így működik! :rolleyes:

X-4-et és RSB-t soha nem használok NPC-re (arra ott van a JOB-100 és a CC-C). A baj az, hogy az EMP sincs ingyen, kell belőle legalább 4-5 (mint ahogy a JOB-100 sincs ingyen és a CC-C, sem, de ezek kimondottan NPC-s lőszerek).
    Eddig nem kellett még EMP-sem!
    A baj akkor van, ha úgy lövi rád a lassítót, hogy az EMP még nem töltött fel teljesen (az ISH szart sem ér, pedig védenie kellene, de nem véd....)! Az a tűzgyűrű, amit a Plutus dob, meg az a lassító nem egyenlő azzal, amit az üzletben a "kínai piacon" megvehetsz!
    Sokkal hatékonyabb a Plutus variáns!

Én, nem csináltam meg a nehezet csak egyszer. Ennek több oka is van! Nem az a gép van nálam, amivel otthon szoktam játszani (azzal a géppel biztosan jobban ment volna mert 10-szer erősebb ennél, ami nálam van most, ez egy mezei laptop és a különböző utalások és e-mailek miatt hoztam magammal, nem játékra készült és már legalább 6-7 éves), másrészt pont akkor mentem szabira, amikor az event kezdődött (nyaralok 14.-étől 29.-éig)!
    4-szer vittem ki a pályát, egyszer a Normált (pokolra kívánva közben azokat, akik állandóan mókolnak a fejlesztéseknél), és 3-szor a gyengébb változatot (és azt is csak az egyik szerveren, a másiknál bele sem fogtam ezzel a géppel)!
    Amire szükségem volt a csatabérlet kulcsoknál, azt megszereztem, a többi meg nem számít!
    nagyjából ennyi!

4. reptyle21

reptyle21 Fórum-zöldfülű

én csak normált nyomtam le ,de se fegyver se semmi ,,csak pib-lőszer,,,,meg 5uri,,,,,,5millió uriról mégcsak nemis szólt senki hogy nyert volna :D pedig ismerek szinte minndenkit a hardjátékosok közül,,,,,,sokszor levittem de nem éri meg :(

5. reptyle21

reptyle21 Fórum-zöldfülű

hát most nemazért :( de megnéztem a plutus ranglistát) fél óránál kevesebb idő alatt hogy lehet lenyomni a plutuszt?????????
    33:09 volt a legjobb időm,,,,,,,,kapja be a sok botos csaló állativadék,,,, 2012 óta játszok,,,szinte fullos a hajóm,,,,,,mindent belenyomtam a kapuba elfogyott az elitem is,,,,,,,és nemvagyok ben az 100-as ranglistába,,,, :( nemkapok semmi jutalmat ,,,,, a kapu is mit adott (((semmit))),,,,,,,,,, neméri meg játszani én befejeztem ,,

6. Hiяoshimα«»ηαgαsαki

Hiяoshimα«»ηαgαsαki Fórum-zöldfülű

Nem tudom miről beszélsz haver ha 33:09 volt a legjobb időd akkor közel sem számítasz "fullos" -nak :D
    Nekem 15:03 volt a legjobb időm és hidd el nekem nem botozok

7. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Én, elhiszem, de csak az "Easy" változatnál! A Normal-t tuti, hogy nem viszed ki 30 perc alatt (még ha CC-C-vel lövöd az összes NPC-t, akkor sem)!

Tudod, ez olyan, mint az, amikor a minap egy Sperhead Elite "Pajzs drónformációban" gyorsabban ment, mint én a Golitah Plussommal, "Fogó drónformációval" ( Az én hajóm 655-öt megy így, kerékkel 670 fölött).
    Nekem is van ilyen hajóm (Sperhead Elite-m) és nincs olyan modul a világon hozzá, ami +15%-os sebességet adna (mert kb. ennyi plusz sebesség szükséges az akcióhoz)! A Sperhead Elitem, sebességmodullal, kerékben (!!!) megy 618-at! Érzed az iróniát a sorok közt...?
    Szóval lehetetlen...! ;)
    Mondhatsz, akár mit! o_O

8. epilla1

epilla1 Járnitanuló

Normal plutust 20 perc körül viszem ki x4-gyel, nem beleszakadva. Nem voltam versenyben, mert egy hétig nyaraltam, nem lett volna meg az 5 időm a ponthoz. Majdhogynem fullos vagyok persze, de nem biztos hogy nem lehetett volna jobb hajót is választani. A 15 perc nagyon jó idő, de ha minden klappol nem elérhetetlen.

9. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum mestere

Szerintem itt az a gond, amit régóta feszegetnek mások is, hogy mükszik e a cucc a hajóba?
    Két egyforma hajó, két egy forma felszereléssel, egyforma bosterekkel, egyforma képikkel, csak éppen az ágyúk fejlesztési szintje+ modulok( ez is ugyanaz ) nem adják mindkét játékosnak ugyanazt. Írhatnám azt is hogy az egyiknek semmit. Itt csak a dmg-re gondolok, a többi szembetűnő. Nyilván azért a mankósok kipörgették az eventet, de akad olyan is akinél működik a cucc. Sajnos én nem tartozom közéjük.

SPILLER2 kedveli ezt.
  10. HU-Taurus

HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

11. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Mi fas...om van már megint ezzel a retek játékkal? :mad:

Megint hétvégére sza..ik be (hogy még véletlenül se lehessen a supporttal kapcsolatot teremteni)!
    A Plutus-kapu ugrásoknál állandóan kidob a játékból, a drónformációkat nem lehet váltani, stb.

Nagyon kiábrándító ez az egész már régóta!
    Telerakják mindenféle sza..al a játékot, aminek semmi értelme, de ezt a problémát évek óta (ez a gond már fenn állt a legutóbbi Plutus-eventnél is és előtte is...) képtelenek orvosolni! Elképesztő! :confused:

12. Anita30..

Anita30.. Fórum biztosa

Mi a vihar van a hűhellyel és a célok/kulcsváltóval? Csak üres,szürke ablak jön elő......gyorsító ürítés,stb...nem segít!

13. HU-Taurus

HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

Kedves Játékosok!

Tisztában vagyunk a Plutus kihívása eseményén fennálló hibákról, amelyek csak részben oldottak meg a programozók a január 12-ei gyorsjavítás során. A következő hét folyamán javításra fog kerülni!

Az esemény befejezése után kompenzáljuk a játékosokat az esemény közben jelentkezett indítási problémák miatt.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

14. SPILLER2

SPILLER2 Fórum bárója

Tekintettel arra, hogy a eventtel kapcsolatos témák helyre nem tudok írni, így ide írom a véleményem!

Idézet H-Taurus barátomtól..:

"Kedves Játékosok!

Tisztában vagyunk a Plutus kihívása eseményén fennálló hibákról, amelyek csak részben oldottak meg a programozók a január 12-ei gyorsjavítás során. A következő hét folyamán javításra fog kerülni!

Az esemény befejezése után kompenzáljuk a játékosokat az esemény közben jelentkezett indítási problémák miatt."

Ok...
    A baj az, hogy nem kompenzálni kellene, hanem egy rendesen futó játékot kellene berakni!
    Én így gondolom és bár félreértés ne essék, nem a moderátort/Admint kívánom ezzel csesztetni, nem Ő tehet róla, de ezek már nem újkeletű problémák!

Amit szeretnék megjegyezni amolyan "segítség gyanánt" az az, hogy van szerencsém két szerveren "játszani".
    Így talán valamelyest segítség, hogy a probléma nálam csak a GE 1-es szervert érinti!
    A HU 1 (GE 3) szerver tökéletesen fut!

A másik dolog, meg az, hogy ha napokig (hétvégén már biztosan nem) nem foglalkoznak a technológusok a probléma megoldásával, akkor a célok teljesítése eléggé érdekes lesz!
    Talán ezt az eventet is meg kellene majd hosszabítani egy pár nappal!
    A Célok között a "Plutus Boss" megsemmisítése 12-szer, eléggé necces lesz, nagyon nem lehet csúsztatni azoknak, akiket a hiba érint.

Szép hétvégét és aki teheti, annak jó játékot!

Az oldal megosztása