Plutus kísérlete

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 6.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. hídember

  hídember Utánpótlás-írogató

  A kérdés jogos. Ez pusztán a többi játékos eventből való kizárásáról szól,semmi másról. Érvényesülni nem nagyon lehet benne,mivel nincs nagy összefogás ellenük,ami egy alapvető probléma. Többen is panaszkodnak arra hogy ez a bevált taktika náluk..de hát ez van nincs mit tenni..
   
 2. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ha eddig segítettem, még tudok! :)
  Helyezzetek el mindhárom eventes térképen egy hajót hajócserével, megjegyzitek és lehet cserélgetni ( ki sem kell lépni a térképről ).
  4-4 en meg Spaceball idejére összpontosítsatok ( az igaz lesz ereszd el a hajam, de legalább a drónok nem sérülnek ).
  Ha már játszunk, had szóljon!! :D
   
  Utoljára szerkesztett: 18.2.19
 3. Ha van 3 fullos hajód, majdnem OK, leszámítva azt, hogy EU1-en ma este MMO-n és VRU-n egyszerre jelent meg. De ha még sétálgatsz is, két térképen lőheted az izéket és néha elcsíphetsz egy-egy 4-4-est is. (+ közben egy klánháborút is letudhatsz :) )
   
 4. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Nem kell hozzá fullos hajó ,csak és kizárólag váltópénz. :)
  Ami a háborút illeti eddig is volt ,és lesz is főleg ha szálka vagy egy két játékos szemében . Egy a lényeg ,nem az életed veszíted el ha lelőnek, csak játszol és kikapcsolódsz ! Én így állok hozzá .
  Ami a sétát illeti és ahogyan leírtad még egészséges is ! :)
   
  pannonia78 és Lanselott kedveli ezt.
 5. Anita30..

  Anita30.. Kivételes tehetség

  Engem csak az érdekelne,kapott-e már valaki az uj hajobol? Mert ugye kevéske esély van rá,de hogy ennyire......Akinek eddig meg van,az megvette,eszeveszett áron.....Ugy látom itt sosem fog változni semmi...3. alkalommal tértem vissza a DO-ra,2 hajot már fullra huztam,de 3. szerintem nem lesz :/
   
 6. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Szia! Tényleg nagyon kevés esély van rá plutus event 4. napján dobott nekem 1 hajót (már vagy 40 NPC-t leölhettem) utána 1-2 NPC után még1 et 10k uridium formájában. Úgyhogy teljesen random szerintem. Próbálkozz vagy vedd meg a hajót és le van a gond, illetve ha nem adná be és türelmes vagy később úgy is meglehet majd szerezni uridiumért valószínűleg.
   
 7. Hát, ez így van, főleg, ha a klánod a lista elején szerepel. Nem is panaszkodásnak szántam. Sőt, akikkel egy harcikálási menetünk volt, együtt lőttük az izét 4-4-en. És 2010 óta megéltem pár háborút. + ott van a 10.000-es küldim.
  A séta az soha sem árt :)
   
 8. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórumszaki

  Csak egy/két kérdés. Miért nullázódik minden nap ezeknek a mihaszna NPC-nek a nyersanyaga? Ezt így tervezték vagy csak hiba? Már régen meg kellene legyen az 5000 db Opitite de most megint csak azt mutatja amit ma lőttem.
   
 9. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Szia.
  Nem nullázódik,hanem hogyha lelőnek,akkor bizonyos egyelőre nem ismert százaléka az Opitite mennyiségednek belekerül a hajód után maradt nyersanyagdobozba,tehát elveszik,ha nem te szeded fel.
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hehe,szóval ha jól értem amit Leeroy ir,a dobozt nem tudja más felvenni,de a tartalmát mégis megoldották,hogy megkapják,legalább részben a nagyok. Röhögtem volna,ha nem igy lesz:-D
   
 11. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórumszaki

  Ne viccelj, minden nap nullával kezdi, annyiszor azért nem lőnek le elhiheted.
  Felhatalmazlak hogy nézd meg a logomat, ja és az az NPC sebzős izé sincs meg amit elvileg meg kellett volna kapnom amikor fullra vittem azt az izét, a 96 órás bostert megadta, de ami utána volt azt hiába keresem, lehet elvitte a nyuszi.
   
 12. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

  Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

  Van a sebezz 10000000 sebzést a awakened beacon-nak ezután milyen küldik vannak még? megéri csinálni?
   
 13. Leeroy

  Leeroy S-Moderator Team Darkorbit

  Szia.
  Én nem látok rá,de megkértem mást és van 96 db környékén neked jelenleg,ami mégsem 0. :D Ha szeretnéd,holnap is ránézünk. Arra tudok gondolni,hogy nem kapsz annyit,mint amennyit elvesztel éa 0-ra csökken. Az NPC-robbantó pedig a Techek menüpontnál található a játékbeli menüsoron.

  Szia.
  Ahogy nézegettem, ugyanazok a küldetések vannak naponta, nem igen foglalkoztam vele,mert nem fizet olyan jól. Infó sem jött róluk.
   
 14. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórumszaki

  Köszönöm az infót
   

Az oldal megosztása