Plutus kísérlete

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 6.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. hídember

  hídember Utánpótlás-írogató

  A kérdés jogos. Ez pusztán a többi játékos eventből való kizárásáról szól,semmi másról. Érvényesülni nem nagyon lehet benne,mivel nincs nagy összefogás ellenük,ami egy alapvető probléma. Többen is panaszkodnak arra hogy ez a bevált taktika náluk..de hát ez van nincs mit tenni..
   
 2. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Ha eddig segítettem, még tudok! :)
  Helyezzetek el mindhárom eventes térképen egy hajót hajócserével, megjegyzitek és lehet cserélgetni ( ki sem kell lépni a térképről ).
  4-4 en meg Spaceball idejére összpontosítsatok ( az igaz lesz ereszd el a hajam, de legalább a drónok nem sérülnek ).
  Ha már játszunk, had szóljon!! :D
   
  Utoljára szerkesztett: 18.2.19
 3. Ha van 3 fullos hajód, majdnem OK, leszámítva azt, hogy EU1-en ma este MMO-n és VRU-n egyszerre jelent meg. De ha még sétálgatsz is, két térképen lőheted az izéket és néha elcsíphetsz egy-egy 4-4-est is. (+ közben egy klánháborút is letudhatsz :) )
   
 4. _=[AKKÁD]=_[HK]

  _=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

  Nem kell hozzá fullos hajó ,csak és kizárólag váltópénz. :)
  Ami a háborút illeti eddig is volt ,és lesz is főleg ha szálka vagy egy két játékos szemében . Egy a lényeg ,nem az életed veszíted el ha lelőnek, csak játszol és kikapcsolódsz ! Én így állok hozzá .
  Ami a sétát illeti és ahogyan leírtad még egészséges is ! :)
   
  pannonia78 és Lanselott kedveli ezt.
 5. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Engem csak az érdekelne,kapott-e már valaki az uj hajobol? Mert ugye kevéske esély van rá,de hogy ennyire......Akinek eddig meg van,az megvette,eszeveszett áron.....Ugy látom itt sosem fog változni semmi...3. alkalommal tértem vissza a DO-ra,2 hajot már fullra huztam,de 3. szerintem nem lesz :/
   
 6. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Szia! Tényleg nagyon kevés esély van rá plutus event 4. napján dobott nekem 1 hajót (már vagy 40 NPC-t leölhettem) utána 1-2 NPC után még1 et 10k uridium formájában. Úgyhogy teljesen random szerintem. Próbálkozz vagy vedd meg a hajót és le van a gond, illetve ha nem adná be és türelmes vagy később úgy is meglehet majd szerezni uridiumért valószínűleg.
   
 7. Hát, ez így van, főleg, ha a klánod a lista elején szerepel. Nem is panaszkodásnak szántam. Sőt, akikkel egy harcikálási menetünk volt, együtt lőttük az izét 4-4-en. És 2010 óta megéltem pár háborút. + ott van a 10.000-es küldim.
  A séta az soha sem árt :)
   
 8. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Csak egy/két kérdés. Miért nullázódik minden nap ezeknek a mihaszna NPC-nek a nyersanyaga? Ezt így tervezték vagy csak hiba? Már régen meg kellene legyen az 5000 db Opitite de most megint csak azt mutatja amit ma lőttem.
   
 9. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Nem nullázódik,hanem hogyha lelőnek,akkor bizonyos egyelőre nem ismert százaléka az Opitite mennyiségednek belekerül a hajód után maradt nyersanyagdobozba,tehát elveszik,ha nem te szeded fel.
   
 10. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Hehe,szóval ha jól értem amit Leeroy ir,a dobozt nem tudja más felvenni,de a tartalmát mégis megoldották,hogy megkapják,legalább részben a nagyok. Röhögtem volna,ha nem igy lesz:-D
   
 11. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Ne viccelj, minden nap nullával kezdi, annyiszor azért nem lőnek le elhiheted.
  Felhatalmazlak hogy nézd meg a logomat, ja és az az NPC sebzős izé sincs meg amit elvileg meg kellett volna kapnom amikor fullra vittem azt az izét, a 96 órás bostert megadta, de ami utána volt azt hiába keresem, lehet elvitte a nyuszi.
   
 12. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

  Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

  Van a sebezz 10000000 sebzést a awakened beacon-nak ezután milyen küldik vannak még? megéri csinálni?
   
 13. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia.
  Én nem látok rá,de megkértem mást és van 96 db környékén neked jelenleg,ami mégsem 0. :D Ha szeretnéd,holnap is ránézünk. Arra tudok gondolni,hogy nem kapsz annyit,mint amennyit elvesztel éa 0-ra csökken. Az NPC-robbantó pedig a Techek menüpontnál található a játékbeli menüsoron.

  Szia.
  Ahogy nézegettem, ugyanazok a küldetések vannak naponta, nem igen foglalkoztam vele,mert nem fizet olyan jól. Infó sem jött róluk.
   
 14. Csülök[H]

  Csülök[H] Fórummogul

  Köszönöm az infót
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása