Visszajelzés Projekt: Nano

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 27.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Itt beszélgethettek a Projekt: Nanoval kapcsolatban.

  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. -.-spartacus-.-

  -.-spartacus-.- Utánpótlás-írogató

  Gyér az event, lehúzós. Event küldik alig voltak és vannak köztük olyanok is melyet eléggé elrontottak oda fent (pl: A tudás hatalom) darabonként annyit össze gyűjteni jó pár óra és alig ad érte valamit, még ha nyersiből lehetne össze szedni azt mondom jólvan pár cubi és meg is van. A másik pedig hogy az alkatrészekhez iszonyú nehezen lehet hozzá jutni még ha uridiumért is akarnánk meg venni elég borsós ára van..inkább kaput raknék 80 ezer uriból mint hogy egy Hibrid alkat részt vásároljak. Jó az igaz hogy a zöld ládák adnak néha néha alkatrészt de 50 ládából 14 adott részt és azok közt nem volt Hibrid processzor. Igen adnak az űrlények is részeket egyedül a über kium amiből legalább 100db-ot le kell lőni hogy ilyen 1-2 részhez jusson az ember. Részemről ez a event úgy ellet rontva ahogy van.! Egyedül a lándzsa formációért éri meg gürcölni mert az ér valamit.
   
 3. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Csatlakozom.
  Gyenge,nem kicsit.
  Lényegében nincs is event.
  Pár próba,ami "iszonyat sokat adott".
  Eszméletlen alkatrész árak a semmit nem érő dolgokért,kivétel a lándzsa illetve valakinek még a centaur.
  Nem számítom magam a kicsik közé,de ha én is így fogamhoz verem az urit,nekik esélyük sincs.
  Ezzel nem lesz több játékos az tuti.Inkább ....
  Az npc-k által adott roncs és egyebek gyakoriságát is figyelembe véve,még jobban elhatalmasodik az "Ez komoly? Mert viccnek durva." érzés.
  A hírek szerint ezen a vonalon tervezik a folytatást.Grat.
   
 4. -[norisz99_HUN]-

  -[norisz99_HUN]- Fórum ismerője

  Szerintem nem olyan rossz de túl hosszúnak tervezték szerintem. Ezzel max 3 napot van el az ember. küldi-1 nap,szerelésre gyűjtés 1 nap,míg meglesznek- még 1 :D
   
 5. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Hát én csak pislogok! Remek lesz amikor LF4 vagy zeusz napkor ilyen izéket fogok kapni a ládákbol :/ Npc-böl meg esélytelen bármi féle uj nyersit kapni,se plazmid,stb......se pl a boss kiumbol tervet,stb....ezt tapasztalatbol irom......
   
 6. ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆

  ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆ Utánpótlás-írogató

  "dobozok és egyéb izgalmas játékelemek"
  ez volt a leírásban és ezek voltak beharangozva, ezeket hiányolom.......
   
  Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  Incident kedveli ezt.
 7. manitu

  manitu Utánpótlás-írogató

  látom tehetséges vagy névlopásból.

  ωђเтє•ω●惮
   
 8. manitu

  manitu Utánpótlás-írogató

  ezt az eventet se a kis szintűeknek találták ki , 1 kűldit tudtam és tudok megcsinálni mivel kalóz térképre nem tudok még menni a szintem miatt ,über sibi az felejtős ezzel a hajóval és felejtős az 1000 meg 1500 db kavics gyűlytése is
   
 9. ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆

  ∆▓╬♦ωøℓƒ♦╬▓∆ Utánpótlás-írogató

  nem loptam senki nevét,régóta ez a nevem és csak mert hasonlít más nevére nem fogom megváltoztatni.....

  2011 nyarán kezdtem az első karim és kb. 2012 óta,amikor is megcsinálták nekem ezt a nevet még régi fórumon azóta ezt használtam, szóval nem loptam
  ragozzam még?
   
  Utoljára szerkesztett: 27.7.16
 10. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Egyet értek . A különleges ásványok nagyon ritkán kerülnek a kosárba, annyira hogy bosszantó mikor semmi hagyományos vagy új ásvány nem jelenik meg az npc lelövése után. Sajnos a program a 3 eset helyett négyet tud : új ásvány, hagyományos, zöld láda s legtöbbször semmi! Bocs a bezengett 5.-t nem is említem mert valószínű az lenne .
   
 11. E.Patrik

  E.Patrik Haladó

  Eddig kb 1 plazmidot szedtem össze! Igaz annyira nem is törtem magam csak mikor a 2500 nyersit szedtem össze közbe löttem devókat. Max talán 10 roncsot ha szereztem ami egy vicc. Mukózum? az van dögivel! Az event fájdalmasan gyatra... Már csak annak hybrid izének a gyártása van hátra de megéri az 5 logfilért? Meg aztán mire jó az nekem? Desingokra? Erősebb leszek tőle? Nem! Amin talán még kicsit gondolkoztam az a Centeaur na de az is minek ha ott a Surgeon vagy akármelyik más desing ami többet ad? Lándzsa? Ez vicc volt ugye? Egyetlen egy értelmes dolog van a műhelyben az pedig az EMP mert relatíve olcsó és nagyon hasznos.
   
 12. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Nekem tetszik ez az event,lándzsa formát régóta megakartam szerezni.A lava és sandstorm hajódizik jól meglettek csinálva,megérik az árukat(ami nem nagy,én 50 kalózládából simán összeszedtem a láva spectrumhoz szükséges nyersanyagok felét,másik felét boltból kedvezménnyel és prémivel olcsón megvettem.Ugyanigy a lándzsához szükséges nyersanyagok felét összeszedtem kb szintén 50 ládából,másik felét megvettem(ez már nemvolt olyan olcsó de simán megérte szerintem).
  A küldetések adhattak volna több újfajta nyersanyagot jutalmul.
   
 13. Lokilo

  Lokilo Járnitanuló

  A dobozokat én is kerestem már azt hittem valamit rosszúl állíthattam be de nem...
  Hol vannak a dobozok?
   
 14. Leslie.`

  Leslie.` Utánpótlás-írogató

  Ami számomra irreális, az a lava pusat drondizi. Kb 100 ládából jött pár alkatrész, volt elfekvőben pár roncs és ehez hasonló cuccmákok, lett 2 drondizi...nade irreálisan sok nyersanyag kell 1 alkatrészhez. Plusz kell 3-4 féle alkatrész, azon belül 2-4-10 db hogy meglegyen 1 drondizi. SOK! 2 hét alatt lehetetlen ennyit összefarmolni... 2 nanokondenzátor darabja 40k uri . tehát minimum 80ezer 1db drondizi hogyha még van is pár nyersanyag amiből a többi alkatrészt összekrehálom. Ez így cink...:D elég sokan bohócul fognak festeni ilyen olyan összeszedett drondizikkel. Nade ez van, ezt kell szeretni. Több mint a semmi.:)
   
 15. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Nem bónuszdobozok,hanem olyan dobozok amik a poison dizikhez tartozó receptet adhatják.
  Zsákmányolható receptek

  Az event alatt az alábbi receptekhez a normál játékmenet során az „építési terv” nevű különleges NPC-zsákmány megszerzésével férhetsz hozzá. Az építési terveket az event során véletlenszerűen hagyják hátra egyes űrlények. Begyűjtéskor egy receptet kapsz. Találhatsz építési terveket a Poison Pusat és Poison Spectrum hajódesignokhoz, valamint a Poison Pusat és Poison Spectrum dróndesignokhoz.


  NPC

  Zsákmányolható építési terv

  Lordakium

  Poison Pusat drón

  Boss Lordakium

  Poison Spectrum drón

  Uber-Lordakium

  Poison Pusat
  Poison Spectrum

  Emperor Lordakium

  Poison Pusat drón
  Poison Spectrum drón
  Poison Pusat design
  Poison Spectrum design
   
 16. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Ha jobban belegondolsz,eddig az összes dizit ado/épithetö eventnél ez volt! Senki nem tudta soha megépiteni mind a 10-et és a késöbbiekben nem is lehet,tekintve hogy többet nem rakják be a diziket.Ritkán látni 10 azonos dizivel ellátott dront a hekin és havocon kivül.Azért azt hozzá teszem,hogy azt irták,ezek a dizik tartosan maradnak az összeszerelöben,de majd meglátjuk.
   
 17. nemtomka30

  nemtomka30 Fórumprofi

  Valojában nincs sok értelme a dobozoknak mindaddig,mig a Petek olyan hülyék mint a shegg! Ide-oda mászkálnak percekig 2 doboz közt mire sikerül felszednie.......arrol nem is beszélve,hogy én a hajoval felszedek 10 dobozt,mire a pet 1-et.
   
 18. Shadowhunter33

  Shadowhunter33 Fórum-zöldfülű

  Csatlakoznák az előttem lévőkhöz, eléggé elrontották ezt az össze szerelősdit, a legnagyobb gond hogy alig lehet kilőni NPC-ből nyersanyagot főleg plazmidot és roncsot és persze ezekből kell szinte az összes alkatrészhez a legtöbb, szerintem át kellene gondolniuk a fejlesztőknek hogy milyen gyakorisággal és mennyit adjanak az NPC-k a nyersanyagokból, pl. ha boss vagy uber NPC-ből lősz adhatna többet is nem csak egy darabot hiszen kilőni is nehezebb, mert ezzel a felállással nem sokan fogják használni az össze szerelő műhelyt.
   
 19. Valóban megint az a probléma áll fenn, mint mindig.
  Van egy alapötlet (értesd most műhely) arra építsünk egy próbát vagy eseményt. De az, hogy a kellékek valóban elég gyéren adnak ahhoz képest, hogy bejöttek pár napig még "jól" adta de hogy 30+ felett kelljen lelőni valamiből, hogy adjon egyet és kelljen hozzá 300-400 darab az eventbe az még annak a szűk rétegnek is elveszi a kedvét, hogy összegyűjtse.
  Aki meg 0-24 be dobozol azt amúgy sem érdekli a dolog.
  Aki összeszedné vagy érdekli az hamar feladja hisz nincs értelme se ideje 10-12 órát lőni, hogy összeszedje.
  Illetve még egy érdekesség átlagosan 100ből 70 Sibelonit ad Mukózumot, még 100 Devolariumból talán ad 3-4 Plazmidot.
  Eléggé irreális a szórás ezek között.

  Valóban el kellene venni a színezőt (ahogyan említették már itt a fórumon egy másik posztban)a fejlesztőktől és továbbképzésre járni vagy kreativitás tablettát enniük, hisz Hamarosan elfogynak hajótípusok;)
   
 20. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Nekem a Nano eventhez kapcsolódóan az lenne a kérdésem,mi a bánatért lett pl tegnapra hirdetve Zeusz nap? Ugyanis vettem kulcsot,nem keveset,mondom kisakkozom a hiányzó részeket...CSak az arany ládákat szedtem,amik ugye elvileg tartalmazzák a Zeusz részeket....kaptam mindneféle plazmafoglalatot meg más "hasznos" dolgokat,de egy nyamvadt Zeusz részt sem! Bocs,de etikusabb lett volna ha nano-nap nak nevezik el ,akkor nem használom el a kulcsokat:-( Az csak 'hab " a tortán,hogy miután azt a csomó csetrest adta,mondom megnézem az összeszerelésnél,mit hoztam össze....nagyjából semmit.....mármint aminek értelme lenne. Szuper ez az egész,továbbithatná valaki felsőbb körökbe egyre több játékos "felhőtlen" örömét és elégedettségét.....
   
  ♥Grand♥ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása