Visszajelzés Protegit zűrzavar

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 21.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Modul drop az csak dísznek van írva a cpu-ra ? Vagy én vagyok elátkozva vagy valami nem frankó 20 ból 0 modul. :(

2. Fekete2000

Fekete2000 Junior szaki

Hát ez aztán nagyon megéri. :D Kaptál 5 logfile-t.Kaptál 100 UCB-100 típusú lézerlőszert.Kaptál 5 zöld zsákmánykulcsot. Kb ezek váltogassák egymást csatabérlet ládából... 100 ucb100... ez valami vicc? Nem bugos itt valami??

3. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Az csodás. Működik akkor valami, megéri tolni az eventet? :D Se modul se normális drop... eddig egy gyenge 2 / 10 pontot tudnék adni eme csodás rendezvényre. Az a 2 pont is arra, hogy sikerült legalább elindítani meg működnek a célok. Ellenben semmi más nem. :D

4. csaba238

csaba238 Haladó

szerintem meg váltsd be mert tényleng nem kapsz semmit.

Én kaptam de a legednásból

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.24
    kicsifoxi27 kedveli ezt.
  5. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Én jelenleg még a kicsiből csináltam 20at a célokhoz az lószart se adott... konkrétan semmit ... pár ammo meg rakéta így kenjem a hajamra kategória. :D

6. Atesz13

Atesz13 Fórum-zöldfülű

nem találom a Utalványkódokat valaki nem irná le kérem
    :-D

7. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Én szívesen segítenék, de nem értem mit szeretnél. Azért megpróbálkozom hátha. :D
    Jelenleg 1 kód van: PROTEGITDO
    Beváltani meg a kliensben tudod, ha belépsz a nagy zöld START gombtól kicsit balra találsz olyat, hogy utalványok. Oda kell be írni és kész is vagy.

8. ŁΞXιΘΠ

ŁΞXιΘΠ Utánpótlás-írogató

Az event eleje óta 0-24 ben online accountok milyen teljesítmény jutalmat fognak kapni?

-Szép_Mező-, Vércse és kicsifoxi27 kedveli ezt.
  9. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Csak a szokásost. Dicséretet, rangsor jutalmat, egy csomó csili villi modult ... stb... lényegében mindent amit mi nem. :D

-Szép_Mező- és Vércse kedveli ezt.