[Ψ] Evil Gamers HU1

Kategória: 'Klánok', témanyitó: LoneWolf, témanyitás ideje: 23.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Tisztelt Érdeklődő!

  HU1 szerveren nagy divatja lett manapság a klán nélkül mászkálásnak a különböző vegyes klánok és warok ész nélküli küldözgetése miatt. Minket ez nem érdekel, így wart nem küldünk, azt úgyis elvégzik az agresszorok és kollaboránsaik.
  Ezzel szemben inkább MNT-ket kötünk, ha lehet, egyeztetést követően az arra érdemesekkel és fogékonyakkal, szövetséget pedig csak nagyon indokolt esetben.

  Aki EIC megbízós, feladná elszigeteltségét, és társulna hozzánk Magyar1 szerveren, keressen ránk, és néhány szót írva a jelentkezésébe, jelezze, hogy egyetért-e velünk. (Evil Gamers EIC)
  2016-ban megalakult VRU társklánunk is Evil Gamers VRU néven..

  Sokat nem ígérhetek, de ami biztos:
  - adó nem volt és nem is lesz
  - nincs alsó szint határ, de ha nem tudsz önállóan is boldogulni, nem minket keresel
  - új tag felvétele próbaidőre történik, annak véglegesítését minden aktív tagnak el kell előbb fogadnia, tehát olyannal nem kerülsz egy klánba, aki nélkülözi az alapvető jó modort, és ne segítene, ha ideje engedi
  - nem kötelezünk senkit értelmetlen warokban való részvételre, sem bázisvédésre, nem szégyen otthagyni az agresszort, hogy kínlódjon magában. A klán sem börtön, szabad országban élünk, a játéknak is annak kell lennie, de naponta azért ne lépegessünk ki-be.
  - TS3 használata ajánlott, de nem kötelező

  Üdvözlettel:
  WolfHunter
   
  Utoljára szerkesztett: 16.6.16
  GℓЦΣ, ZORALL, Moldvix és még 1 ember kedveli ezt.
 2. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Csak egy megjegyzés ehhez a reklámhoz! Voltam olyan klánban ahol 67 mnt és szövi volt, 10-12 war. Nehogy azt hidd hogy olyan jó ez! A mai napig nem tudtam teljesíteni a vengás küldimet. Nincs kit lőni. Végig mész 12 térképen s senkit nem lőhetsz. A waros meg csopiban lealáz az 5-3-n. Az egyensúly a lényeg. Mindig legyen több war s kevés de megbízható szövi vagy mnt! Persze a kicsiknek jó a sok szövi mert tud fejlődni, de mikor már csak olyan küldid van akkor kit lősz? 21-s szinttől csak az segít. Küldetésenként 100 pont hajó lelövésekért 16-40 pontig. Igaz már nincs npc-s küldim de a 4-5-s térkép npc-i még sokat adnak.
   
 3. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Természetesen igazad van, a sok mnt kevesebb lőhető hajót jelent, de klán nélkül se láttam sok lőhető vengát a próbához, ez minimális probléma meglátásom szerint. Nem állítottam, hogy mindenkivel MNT-t szándékozom kötni, de vannak elképzeléseim milyen értelmes kört lehetne megcélozni. :)
  A "több war" a sötét oldal felé vezető út. Űrstratégiai játékokban az ilyen civilizációkat warmonger névvel illetik, és vagy elpusztítanak minden más civilizációt, vagy a többiek összefognak és ők tűnnek el.
   
  .deder. kedveli ezt.
 4. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

  Még azoknak is, akik az alábbi meglepetés küldésével kedveskedtek ma nekünk...
  [​IMG]
   
  csopi111 és Nitronyussz kedveli ezt.
 5. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  A war tudjátok jól hogy miért lett beküldve. :) És puszi én küldtem örömmel :p
   
 6. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Meg se lepődtem. Máskor is nyugodtan végignézem, ahogy lelövik a hajód. :)
  Ha Nice lőtt rád saját megbízósként, azért elnézést, fiatalság, bohóság, pedig mondtam neki, hogy az ilyesmit mellőzze a nem pirosakkal szemben, bár csak a csoporttagjait védte, így komolyan nem tudok rá haragudni.
   
 7. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  A válasz gombra lépj ha nekem akarsz írni mert így új sz-t csinálsz nem pedig válaszolsz..
  Hát azt lesheted hogy engem le lőttök ugyanis csak +1 taggal mentem vissza lowba és mind a 5-en estek akik bent voltak :/ A kicsi srácra én se haragszom csak a többire a war marad
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 8. Moldvix

  Moldvix Haladó

  Na, ezt a klánt nekem találták ki, úgy érzem :D
  Mindennel maximálisan egyetértek, úgyhogy én is betársulnék, amennyiben lehet. Egyébként a múltkor én is gondolkoztam egy szinte ugyan így működő klán létrehozásán, de mivel nem rendelkezek nagy vezetői képességekkel, ezért elvetettem az ötletemet.
   
  LoneWolf kedveli ezt.
 9. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Értem. A low kapu veszélyes hely úgy látom. :)
  Örömmel látunk, nem állítom, hogy én lennék a tökéletes vezér, de remélem együtt ki tudunk alakítani valami működő dolgot, minden nehézség ellenére. :)
   
  ZORALL és Moldvix kedveli ezt.
 10. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  Sajnos elmulasztottam az esélyét, hogy képre mentesem, ahogy az Evil Murderers 6 fővel 66. helyen áll, pedig a számmisztika kedvezőnek tűnt. :)
  Ám, ha valakit érdekel, 7 fővel a klán még mindig él és virul...
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 11. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  meg mindig gyenge a klanod xdd 29 fovel top 7. vagyunk :)
   
 12. LoneWolf

  LoneWolf Haladó

  A helyezés nem minden. :)
   
 13. csopi111

  csopi111 Fórum ismerője

  Ebben igazad van :) viszont nálunk aki a leggyengébb annak is 3 milliárd felett van a tp-je a legerősebb gamerünknek meg 19 milliárd van :D
   
 14. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  A tp nem sokat számít.Nekem 1,7 milliárd van,felszereltségben simán verem az egyik klántársam akinek 4,3 milliárd van.Bánja is már hogy küldizett dobozolás helyett :D:D:D.