Pushing - valós idejű szűrés

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 15.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Sziasztok!

  A bothasználat mellett a játékban többek által használt pushing okoz számos kellemetlenséget, mint arról többen is küldtetek nekünk visszajelzést, ezért úgy határoztunk, hogy ezen is változtatni fogunk.
  Ellentétben a korábbi rendszerrel, ahol utólag büntettük meg a kiszűrt játékosokat, most egy valós idejű szűrést vezetünk be.
  Ez lényegében azt jelenti, hogy az egyes játékosok kilövése által kapott becsületpont és tapasztalat minden kilövés után csökkenni fog egészen addig, amíg a jutalom eléri a 0 Becsületet és 0 TP-t.
  Tehát holnaptól (2013. szeptember 5.) nem fogja megérni fake accountokat lövöldözni - csak a becsületes, igazi harcos játékosok fognak más, igazi, harcos játékosok után kapni jutalmat.

  A DarkOrbit csapata
  __________________
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása