PVP

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: bertalan14, témanyitás ideje: 31.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. bertalan14

  bertalan14 Fórum-zöldfülű

  AZ lenne az ötletem hogyha egy játékost el kezdenek löni és az nem lö vissza akkor aki elkezdte löni ne kpjon érte semmilyen jutalmat.Tudom hogy nehezen lehetne megvalósitani de csak egy ötlet.
   
 2. Mondjuk ehhez nem kellett volna új topicot nyitni és a PvP térkép többek között ettől PvP, hogy 1.5 vagy 2-szeres jutalmat kapsz a lelőtt játékosokért.
   
 3. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Szia,

  ennek semmi értelme, vegyük például a pvp-s küldiket, egy spaceballon azért nem kapnád meg az a küldibe a hajót mert ő nem akart visszalőni, vagy épp nem volt gépnél? Ezt nem hiszem h sokan értékelnék.

  Máskor kérlek mielőtt írsz nézd végig a hozzászólásod melyik topicba illik bele, és oda írj, mert ha mindenki új topicot nyit, akkor egy idő után a fórum átláthatatlan lesz.

  Megértésed köszönöm.

  A témát zárom.
   
  Đαεmon és KłŁŁER kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása