PvP

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: KoltaiArmy, témanyitás ideje: 18.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KoltaiArmy

  KoltaiArmy Fórum-zöldfülű

  Kedves Adminisztrátorok, Community Managerek, kedves játékosok!
  Már sokan köztük én is hagytuk abba azért a játékot, mert nem lehet elég uridiumot venni ahhoz hogy ne lőjenek ki egyfolytában.
  az ember megunja a játékot, mert van hogy MMO-s ként az 1-2 térképen nem lehet átjutni mert egy 40-es lesben áll.
  Amikor kiküldték a kérdőívet hogy miért hagytam abba köztük szerepelt ezen lehetőség is:
  A nagyobb játékosok előnye a kisebbekkel szemben.
  Nem tudom hányan ismerik a Drakensangot. Játszok azzal is mint sok bigpointos játékkal, de ilyennel nem nagyon találkoztam hogy a 40-es max szintű prémiumjátékos miatt nem tud fejlődni a 10-es szintű játékos. Mert mindig lelövik, sokszor már az 1-2-es térképen is.
  Ismét felhoznám a drakensangot. Ha Pvp-be tesszük magunkat akkor tud minket egy másik szintén pvp-sbe levő megölni.
  DE
  Ha én nem kívánok pvp-zni és meghalni 10-szer egymás után mert becampelnek a kapukhoz és élvezhetetlen a játék....
  Kérem hozzák létre azt, amit a drakensangban! Tegyék ezta játékot élvezhetővé!
  Vagy ha ez nem megoldható hozzanak létre magányos mapokat, ahol egyedül, vagy a csoport tagjaival lehet irtani a mobokat. és nem kell attól tartani hogy odajön egy darkorbit őskövület és kinyír 50-60 ezer sebzés/lövésekkel.
  Én full lf3-al a 6-szoros erősségű lézerre, full drónokkal legjobb generátorokkal egy pillanat alatt lelőhető vagyok, míg ellenfelemben kért sem tudok okozni....
  Kérem bocsássák meg ha valaki ezt már kiírta, mert 1200 hozzászólást nem fogok átnézni.
  Üdvözlettel
  #EŁ_Nino#
   
 2. Menjél Low kapuba csoporttal oda nem mehet be senki rajtatok kívül.
   
 3. pavip

  pavip Törzsjátékos

  A kezdő játékosokat az eddigi időkben sokkal jobban segítik mint régen. Ha full LF3-om vagy akkor már valószínűleg van ugró CPU-d. Szóval az sem lehet akadály, hogy bekempelnek a kapuhoz. És mint annyiszor el lett mondva ez egy PVP játék!
  UI.: Az már téged minősít, hogy nem nézed végig a fórumot hátha valaki már mondta......
   
 4. KoltaiArmy

  KoltaiArmy Fórum-zöldfülű

  Attól független hogy ez egy pvp-s játék mégsem 40 vs 10-es szintűt kelene egymásnak ereszteni.
  UI.: Majd akkor gyere azzal hogy engem minősít, hogy nem nézem végig az 1200 hozzászólást, ha te végignéznéd -.-
  És még valami, valószínűleg azért nem nézek végig 1200 hozzászólást mert van jobb dolgom is mint egész nap a szememet mereszteni egy képernyőre!
  Üdv
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 5. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Jó, én jövök ezzel. A fórum 98 százalékát láttam már. És miért nem nézel át 1200 hozzászólást? Azért mert hátha az első 3-ban benne lenne a és válasz és te nem tudnál, teljesen feleslegesen, egy új témát nyitni? És hidd el 1200 hsz nem annyira sok, meg akár egy jövendőbeli felesleges témától is megkímélhetnél minket.
   
 6. KoltaiArmy

  KoltaiArmy Fórum-zöldfülű

  Miért nem nézek át 1200 témát? Mert h***e lennék. Te ráérsz mert semmi dolgod nincsen de aki valamit csinál is néha és nem ekkora kocka mint te és nem nyal ennyire a moderátoroknak az nem írna ilyet.
  Akkor szólj hozzá valamihez ha tudsz értelmes dolgot írni vagy segítségére lenni a kérdezőnek és ne mártsd bele mindenbe az orrodat amihez semmi közöd.
   
  -Eragon-2(HUN) kedveli ezt.
 7. pavip

  pavip Törzsjátékos

  Csupán kifejtettem a véleményemet. És ki kérem magamnak, hogy kockának nevezz. Csupán csak veszem a fáradságot, hogy ha valamiben véleményt akarok nyílvánítani , akkor utána nézek. Ha pedig mint mondod hülye lennél átnézni, akkor miért annak az embernek az idejét akarod elvenni aki hosszászól és elolvassa a hozzászólásodat. Csak kérdezem.
  De a téma az én részemről lezárva.
   
 8. KoltaiArmy

  KoltaiArmy Fórum-zöldfülű

  A te részedről. Veszed a fáradtságot hogy elolvasd de csak azért hogy legyen mibe belekötnöd. Én is csupán kifejtem a véleményemet. És minek írsz ha azt nem az én kérdésemre írod. Én Azt kértem hogy valami ilyen változtatást be lehetne vinni a játékba, és nem azt kértem hogy oktassanak ki.
   
 9. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Mint írták, ez egy PVP játék. Megszoksz vagy megszöksz. :)

  Valakinek sajnos, valakinek nem, ezen részén a játéknak nem fogják megváltoztatni, mert akkor az egész játék lényegét át kéne írniuk.
  Ha ennél kevesebb izgalomra vágysz, akkor tudom ajánlani a Rising cities-t, Farmerama-t, stb.
   
  pavip kedveli ezt.
 10. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  sziasztom mint irták ott a low kapu a kissebek azt nem tudják megcsinálni még coportban sem hisz voltam bent ha elkap a hullám támadása agy belaggolsz kapsz kemény 250ezer sebzést a centurirol nem is beszélve a jutalom meg gyenge. amit ott eltöltesz a low kapuban idöt azt más térképen többbet megszedsz. magyányos térkép felesleges akkor csak farmolás lesz bár az tény h vannak játékosok akik farmolnak még is gyengék merrt nm értik a lényeget. nekem van vagy 50 lf3 am 3 lf4 em 9 dronom 3 havoc és megcsináltam a kronoszt is. nekem cska az lf4 ekkel meg a havoc al van abajom hogy nagyon roszul adja még ha pénzért veszek is kulcsokat pl nm rég vettem 240 kulcsot az ember elvárja hogy ha már pénzt költöt akkor minimum 2db lf4 et kapjon vagy lf4 esélykor legaláb 4 db ot sztem meg ha több mint 2 kulcsa van akkor plusz dizit is ki szedjen amik 100% osak nekem megosztoval keverme max 150ezer a sebzésem van hogy a dandárt is leszedem de érdekes hogy a törzszászlosnak ful havoc van és me karcolni semlehet és fele anyit ver mint én és én vesztek. akkor ez hogy van? meert csataban használom instant pajzst meg emp. és 150 ezres sebzéel még is vesztek tölem joval gyengébb ellen.
   
  †DARKSIDE†HU kedveli ezt.
 11. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Na nehogy már azért piszkáld őt mert nem néz végig egy egész fórumot . Még a szolid stílusomban megjegyzem neked hogy eléggé nagyképű vagy , és hogy ezt nagyon nem bírom . Bocs , Lehet hogy benne van egy hasonló topik az elsők között , de akkor se kérheted rajta számon azt hogy nem nézte végig az egész fórumot... Nem mellesleg ha van időd a fórum előtt csücsülni akkor szerintem nem vett el az életedből egy másodpercet se . Senki nem mondta hogy neked kötelességed elolvasni azt amit írt .
  Egyébként a félreértés elkerülése végett , így igaz , utána nézhetett volna , mert megtalálta volna ugyanis havi téma ez az egész .
   

Az oldal megosztása