Közlemény R.I.P Petra Lara

Kategória: 'Archívum: központ', témanyitó: Vyrelord, témanyitás ideje: 26.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Vyrelord

  Vyrelord Utánpótlás-írogató

  Tisztelt játékostársak!

  Engedjétek meg, mint a csapat vezetője, egy gyászoló Anyuka kérésének adjak itt a fórumon helyet, ki elvesztette imádott Kislányát, Petrát!

  Szavakba nehezen foglalható fájdalmat, megrendültséget érzek, felfoghatatlan, hogy szeretett játékosunk Kislánya, Petra nincs többé. Petra távozása pótolhatatlan veszteség!

  A búcsú, a végső elköszönés perceiben az emlékezés, a tiszteletadás szándéka jelenik meg a búcsúzók lelkében. Talán nemcsak az eltávozott miatt, hiszen számára a tér, az idő, a létezés más dimenziójából a mi földi dolgaink átértékelődnek.
  A búcsú, az emlékezés önmagunknak, az itt maradóknak szóló üzenet. Megpróbáljuk összegezni, nevesíteni, – mintegy útravalónak s egyben tanulságként – hogy mit is jelentett és jelent nekünk Petra, mit veszítettünk távozásával, mi az, amit mindannyian megőrzünk.

  Kedves Édesanya, engedje meg kérem, hogy osztozzunk fájdalmában és fogadja Ön és Tisztelt Családja is a csapat tagjai nevében, őszinte részvétünket!

  Megkérek minden kedves fórum olvasót, tegye tiszteletét a fórumon és Drága Petra emlékére írjon pár sort szerető családjának!

  Itt vehettek végső búcsút Tőle.

  Én, mint a DarkOrbit Magyar csapatának vezetője búcsúzom Tőled Drága Petra, isten nyugosztaljon!

   

Az oldal megosztása