Bug Raktér, és felszerelés

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: Redex2, témanyitás ideje: 14.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Redex2

  Redex2 Fórum-zöldfülű

  Üdv!

  Írtam már a support-nak, de nem találtam segítő kezekre a problémámmal kapcsolatban. Szerencsére sikerült módot találnom arra hogy megkerüljem a problémát. Részletezem is mi az a hiba ami teljesen kiakasztott pár perce, és azt hittem ellehetetleníti azt hogy játsszak.
  Először is, a Goliath Bastion hajómmal játszottam mikor eladtam a nyersanyagot mert megtelt a raktár, de azt írta utána hogy 8000/4000 nyersanyagom van, és nem engedett felvenni nyersanyagot. Ez már önmagában kellemetlen. Ráadásul egy perccel később már azt írta a játék hogy nincs lézerágyúm felszerelve. Aztán egyszerre a pajzsok, és minden más felszerelésem is eltűnt a játéktéren belül, pedig a hangár kezelés fülén belül fel volt szerelve minden. Megoldani nem tudtam a problémát, de miután a supportnál nem sikerült megoldást találni, sikerült megkerülnöm a hibát. A hajót le váltottam másikra és azzal rendben van minden, csak a Goliathomnál lépet fel ez a hiba. Viszont ez igencsak nyugtalanító. Nem szeretném ha minden egyes alkalommal amikor játszok új hajóra kellene váltanom.
  Remélem tudtok segíteni valamilyen módon, és előre is köszönöm a választ.

  Szerk.: Mégis sikerült felvennem a kapcsolatot a support-tal. Önhibámból nem sikerült elsőre, de most figyelmesebb voltam. Más szóval a téma már nem szükséges, törölhető (én nem tudtam törölni).
   
  Utoljára szerkesztett: 14.6.18
  evilangel242 kedveli ezt.
 2. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Üdv,napi bónuszként mindenkinek jár 10000 seprom,az lesz az,a másiknál pedig szerintem rossz hajót néztél,másik van felszerelve.
  Zárom a témát,legközelebb a kötetlenbe is felteheted a kérdésed :)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása