Bug Raktér

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: IgoGjobu, témanyitás ideje: 10.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. IgoGjobu

  IgoGjobu Fórum-zöldfülű

  Egy olyan problémám van,hogy a raktér(hangár)-ban elhelyezett tárgyak felét tudom csak berakni az új hajómba. Látom a többit ha megnyitom az ESZKÖZÖK 2. oldalát, de ott nem tudom mozgatni őket. Valamit én csinálok rosszul?
  Köszönöm!
   
 2. -Blackjaguar-

  -Blackjaguar- Járnitanuló

  A hajóba csak bizonyos eszközöket tudsz el helyezni. Mint pl Lézerfegyverek,Rakétavető,generátorok és extrák,ami alatt különböző cpu-k javitórobot és bővítő cpu helyezhető el.

  Harcibázis modulokat nem tudsz a hajóra szerelni,benne van a nevében hogy harcibázis modul,csak annak az építésére lehet felhasználni amit a pályákon a szabad aszteroidákon tudsz elhelyezni. Továbbá az eszközöknél olyan elemek is vannak,mint nyersanyagok(xenomit,palladium) ürlénynyersanyagok(Srap,Plazmid,Prizmatium,stb) továbbá a szerelőműhelyben felhasználható különböző elemek, mint nanohüvely,hibridprocesszor stb található és ezeket a műhelyben tudod felhasználni.
  Továbbá az eszközöknél látod az összes lőszered amid van,azt sem tudod felhelyezni,azt a pályán tudod a gyorsmenüben átállítani.
  Egyébként javasolnék egy Darkorbit Bibliát,ott nagyon sok minden le van írva.

  Ha hiányzik a felszerelésed egy része,akkor lehetséges még,hogy a régi hajódnak az egyik konfigurációját nem törölted,ekkor ha csak egy konfit szerelsz le akkor a másik hajóra nem tudod át tenni. Viszont a hangárban amikor váltasz konfigurációt 1 és 2 között van egy harmadik gomb amellyel törölni tudod a felszerelést így nem kell egyesével leszedegetni. Ezt megcsinálod 1-es és 2-es konfiban frissitesz át mész az új hajóra és ott lesz mindened.

  Remélem tudtam segíteni :)
   
  Utoljára szerkesztett: 10.7.18
 3. ragacs76

  ragacs76 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok.
  Van egy olyan problémám,hogy már pár hete a raktáram telit mutat,de nem tudom kiüríteni.Nem tudok nyersanyagot felvenni,ill. küldeni,se eladni.
  Köszönöm ha tudnátok segíteni
   
 4. Kaptál 10000 sepromot. Tedd fel a lézeredre és egy részét a rakétádra. Utána majd tudsz.
   
 5. lnemeth2

  lnemeth2 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok ! Nem tudom a sepront a raktérből a lézerre tenni ! Miért?
   
 6. †ømzĭ

  †ømzĭ Junior szaki

  Leeroy kedveli ezt.