Régi hajótípusok

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: lost, témanyitás ideje: 22.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Láttok-e benne lehetőséget?

 1. Igen

  0 szavazat
  0.0%
 2. Nem

  40.0%
 3. Módosítani kéne rajta

  60.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. lost

  lost Fórum nagymestere

  (Tudom, hogy van egy ötletelős téma, de úgy éreztem egy külön témában jobban át tudnánk ezt beszélni)
  Sziasztok!
  Arra gondoltam, jó lenne egy kicsit felfrissíteni a do-ban a hajók tulajdonságait, ezért arra gondoltam, hogy megjelenhetne 2 db új hajótípus. Az egyik egy hatalmas, nagyon lassú, rosszul forduló hajó, ám a sebzése hatalmas lenne, de lassú tüzelési sebességgel, nagy pontatlansággal rendelkezne. A másik ehhez mérten kisebb, törékenyebb hajó, nagyon könnyen fordul, és sokkal kevesebb élete van, nagyon magas pontosságú, gyors tüzelésű ágyúkkal. A háttértörténete szólhatna arról, hogy a 3 megbízó létrejötte előtti időkből származnak ezek a titkos fejlesztések amikre még csak most bukkantak rá. Mivel nem a mai időkből származnak se a jelenleg ismert pajzsgenerátorokat, se lézereket se meghajtókat nem lehetne beléjük tenni, és a drónok se lennének kompatibilisek hozzájuk. Azt kell használnunk amit a tudósok találtak rajtuk felszerelve.(Ez magyarázza a sebzéseket fordulási képességet gyorsaságot stb). A nagyobb hajó 180°-ban tudna csak tüzelni, így taktikázással leszedhető lenne. Na mármost ezek a hajók liciten lennének, méghozzá uridiumért lehetne licitálni őket heti aukción, de csak akkor, ha az ember már x összeget beleköltött a játékba (az eddig rendelt mennyiség is beletartozik). Ez még egy nyers anyag most jött az ötlet és úgy éreztem le kell írnom, tegyetek hozzá, módosítsatok rajta, én látom benne a lehetőségeket, mindkét hajónak megvannak a gyengéi, vagyis egyik se lenne lelőhetetlen ám előnyük is sok lenne. Ha valami nem tiszta az ötletemmel szemben kérdezzetek.
   
 2. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Üdv! Szerintem ezt a fejlesztési ötletekhez írhattad volna, felesleges volt újat nyitni...!

  Az ötlet még tetszene is ha nem az űrben játszódna a játék, és persze ha nem lenne annyira World of Tanks koppintás.
  Na és még valami: Nem kötöszködni szeretnék, de olvasd el mit írtál, milyen ötletet és értelmezd.
  Új "hajó tulajdonságot" szeretnél, erre előrukkolsz 2 új hajóval...
  Ha ezt tulajdonságként írtad volna végig, és nem új hajókként, akkor jó lenne mint ötlet pl. ha uriból lehetne kifejleszteni hajóhoz képességet, ami az általad leírt módon működne. De szerintem esélytelen, hogy olyan hajót tegyenek be, ami teljesen máshogy viselkedik mint a többi, értem én azt más irányíthatóság és: "A másik ehhez mérten kisebb, törékenyebb hajó, nagyon könnyen fordul, és sokkal kevesebb élete van, nagyon magas pontosságú, gyors tüzelésű ágyúkkal."
  Ezek szerint új ágyúkat is szeretnél?
  Tényleg nem kötöszködés, de ennek se füle se farka, fogalmazd át, és írd be az ötletekhez!
   
 3. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Ahogy én átolvastam, úgy értelmeztem, hogy ez nem csak 2 új hajóról szól, hanem új lézerfegyverekről, meghajtókról, drónokról, és pajzsokról. Na már most, minek neked ezek?
  Ott van a citadel, teljesen megfelelője annak, amit leírtál. Egy eszméletlen lassú hajó, és könnyű leszedni kis taktikával.
  A másik meg egyértelműen a spearhed, kis hajó, gyors, kevés élettel.
   
 4. beni*59*

  beni*59* Törzsjátékos

  Az "uridiumos licitet" kihagytad. :D
   
 5. lost

  lost Fórum nagymestere

  Félreértettétek. Ha az eddigi hajókba piszkálnának bele akkor magas fokú elégedetlenség lenne belőle, így jobbnak láttam 2 új hajótípus bevezetését melyek, fordulékonyságban és sebzés/találati pontosságban, kicsit valóságszerűbbek(megjegyezném wot-ot még életembe nem próbáltam ki nem tudtam, hogy ott is van ilyen). NEM kellenének hozzá új felszerelések mivel a hajók eleve beépített fegyverekkel generátorokkal rendelkeznének. Pl egy egyszerű százalékos beállítással lehetne energiát a pajzsról a meghajtóra vinni, így a konfit tárgyak ki be pakolgatása helyett azzal lehetne állítani. (azért uridiumos licit, hogy ne flangáljon mindenki azzal, a megszabott rendelés mennyiség meg azért, hogy az esetlegesen kiszűretlen csalók is költsenek egy kicsit a bp-nek)

  NémethLászló: a cita és spear is ugyanolyan gyorsan fordul lő stb mint a főni, góli és a többi hajó; egyáltalán nem hasonlít arra amit én leírtam.
   
 6. Zárom. van külön ötletelős topik pont ezért.
   
 7. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Kicsit kiegészíteném:

  3 új hajó került be, ami még nincs kiforrva teljesen. Tehát a fejlesztők nem igen fognak új hajó típusokat bevezetni mostanság.

  A topik zárva marad.
   
  FЇЯΞFЇбɦТΞЯ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása