Régi profilomat szeretném vissza kapni

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: ULTRAA, témanyitás ideje: 2.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ULTRAA

  ULTRAA Fórum-zöldfülű

  Üdv , anno játszottam Hu1 szerveren, be jelentkeztem a profilomba pár év elteltével de a 0 ról kezdte , olvastam h összevonták a szervereket, probáltam az osszes szervert egyik sem jött be,nyilván van róla bizonyitékom hogy párszor rendeltem is uridiumot stb ,nem tudom h van e rá mód hogy visszakapjam irtam supportot nem igazán jön válassz. Esetleg valaki tudna segiteni ?
   
 2. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Szerintem integess neki,könnyes búcsú közepette! Ma már pont nem arról híres a Do,hogy bármi módon kedvezzenek a játékosoknak,nem kapsz vissza régi accot,mert egy új accra többet költesz és itt már CSAK a pénz a lényeg.............minden más sokadlagos,a játékos pedig a sor végén kullog........
   
  Vadász kedveli ezt.
 3. mitter100

  mitter100 Aktív író

  Szia!
  Szerver-összevonás előtt a hu1-es fiókok a szerverválasztóban a Európa (Kelet) --> Magyarország 1 voltak megtalálhatóak. Szerver-összevonás után a régi is hu1-es fiókok a szerverválasztóban a Európa (Kelet) --> Magyarország 1 találhatóak meg továbbra is.

  Ha a régi fiókod most 0.szintű, de szerver-összevonás előtt teljesen más szinten volt, akkor ebben az ügyben csak a Support tud segíteni.
  Biztonsági mentésekkel végezték el a szerver-összevonást, ha még meg vannak a mentések és neked is vannak képernyőmentéseid vagy email-ben a rendeléseidről visszaigazoló email vagy egyéb bizonyítékod, akkor helyre fogják tudni állítani a fiókodat a régi állapotába.
   
  Utoljára szerkesztett: 3.5.21
 4. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  *LEZÁRVA*
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.