Rendszerüzenetek fogadása (pl. Adatváltoztatáshoz)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  [​IMG]


  Sziasztok,

  annak érdekében, hogy csökkentsük azon problémák számát, ahol a játékosok nem kapják meg a rendszerünk által kiküldött üzeneteket, mint például:
  • adatok megváltoztatásához szükséges e-mail
  • jelszó emlékeztető e-mail
  • rendelési megerősítések után kiküldött e-mail
  szeretnénk megkérni Benneteket, hogy tegyétek rá az alábbi domain-eket az ún. "whitelist"-re, azaz egy "engedélyezési listára". Gyakran kapunk olyan üzeneteket Tőletek, hogy a rendszerüzenetek nem érkeznek meg a postafiókotokba, azonban csak nagyon ritkán történik meg az, hogy az e-mail cím ténylegesen nálunk van letiltva.

  Kérünk Benneteket, hogy tegyétek az engedélyezési listára az alábbi domaineket, vagy az alábbi domaineket tartalmazó e-mail címeket:

  • news.bigpoint.com
  • email.bigpoint.com
  • news.darkorbit.com
  • email.darkorbit.com
  Az engedélyezési eljárás minden postafióknál más és más, ezért nem tudjuk leírni sajnos, hogy melyik postafiókban hogyan van erre lehetőség, ezzel kapcsolatban kérdezzétek a postafiókotok szolgáltatójának supportját, vagy járjatok utána a postafiók GYIK-jában:
   
  Utoljára szerkesztett: 5.12.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása