Visszajelzés Rettegés próbája

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 14.10.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Rettegés próbája & Asztrális felemelkedés rangsorevent – Visszajelzés
  (2022.10.20. - 2021.11.03.)

  Itt vitathatjátok meg a Rettegés próbája & Asztrális felemelkedés rangsorevent (2022.10.20. - 2021.11.03.) eseménnyel kapcsolatos visszajelzéseiteket.
  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 3. Vadász

  Vadász Haladó

  Érdeklődöm, mikor lehet az event kapuban játszani? 10 perc játék után kikapcsol, újrakacsolódás, de nem kapcsolódik, és pukk az npc-től, ez már 1x 10 perc után, majd visszalépés kapuba és kb. 3-4 után megint megtörtént. Három ismerős játékossal is ott találtuk magunkat bázison javításon!
  Még egyszer kérdem mikortól fog működni a Terror kapu?
   
  Utoljára szerkesztett: 25.10.22
 4. Bakatabis

  Bakatabis Utánpótlás-írogató

  Amikortól megjavítják az illetékesek (marha hasznos válasz tudom). Ahogy néztem, már jelentve van más nemzetiség által.

  Szerk: Nem azt jelentették, szóval megtettem én. De könnyen lehet, hogy ez csak a szokásos stabilitási gond, ami nyilván kihat az event kapura is.
   
 5. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szia!

  Engem a 2. nap (szombaton) ért meglepetés (ami azóta már mintha megjavult volna), miszerint vagy be sem engedett lépni a kapuba (nem, nem az időkorláttal volt a baj, hanem kiírta, hogy nincs szabad hely a kapuban..., vagy valami hasonló) és visszapenderített állandóan (engem csak vagy 8-szor...) a X-1-es bázisra, vagy a játékon belül, a kapuugrásoknál dobott ki és kerültem az X-1-es bázisra!
  A gutaütés kerülgetett és ide (de egy másik posztra) a fórumra is kifejtettem a nemtetszésem..!
  Ez az az event, amire állandóan, egy éven keresztül várok, hogy újra legyen, mert szerintem a legjobb, de jó lenne már egyszer úgy végigcsinálni, hogy "ne kerüljön halszálka a gulyásba"...!
  Minden más event (kivéve a Karácsony környéki eventek) kétszer-háromszor is van egy évben, de a Wortex-ből csak egy alkalommal/ év (régebben Pünkösd előtt is volt valamikor egy Wortex kapu, de megszűntették...).
  Szóval..., ezen lehetne még mit egy kicsit javítani!
   
 6. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Szerintem a legközelebbi ilyen eventnél módosíthatnának a célokon, legalábbis abban a tekintetben, hogy a 2000 curcubitor mennyiségét lecsökkentik, vagy beleszámítják a térképeken lőtteket is. Ugyanis itt nemcsak ráérő felnőttek/gyerekek, és főként botosok játszanak, hanem bizony keményen dolgozó, tisztességes játékosok, akik nem érnek rá napi 2 kaput kivinni ahhoz, hogy az összes célt teljesíteni tudják, ha már megvesszük azt a csatabérletet. Köszönöm a választ. :)
   
  ..HUN1966HUN.., SPILLER2 és Vadász kedveli ezt.
 7. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Helló!
  Felettébb érdekes,hogy a befejezett harmadik Asztrál kapum után,megállt a rangsorpont számlálóm és nem adja hozzá a hasadékok után megszerzett rangsorpontot. Hallottam már hasonló panaszról,amikor szintén első helyen állt meg egy illetőnek a számlálója és esélye sem volt megnyernie az eventet. A suport sem választ nem adott számára a hiba okáról,kompenzációt sem kapott és ki sem javították a hibát. Simán megnyerhetem az eventet,mert bőven van CPU-m és időm is a kapukhoz. De így esélytelen!
   
 8. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Járnitanuló

  Hello!
  Ha figyelmesebb lennél,akkor olvashattad volna,hogy az eventbe csak 3 CPU ugrásból származó pontokat von össze és vesz figyelembe
   
 9. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Ez egy nagyon érdekes információ,valóban szerepel a leírásban,kisbetűvel elrejtve a sallang között. Javasolnám,az event leírás elején,nagy betűvel kiemelni,mivel ez az alapja az egésznek. Így elkerülhetőek félreértések és alaptalan panaszok azoktól,akik nem élnek társasági életet a Do-ban és elsiklanak ezen fontos információ felett.
   
 10. -Julie13-

  -Julie13- Utánpótlás-írogató

  Azért mivel ilyen figyelmetlen voltam és tévedtem,még azt felvetném kérdésnek,5 hasadékonként amikor feltölti a HP-t,modulokkal-mondjuk 512.000-re és a játékos kilép a kapuból,majd a későbbiekben folytatja,akkor belépéskor és folytatáskor,miért csak az alap HP-vel tudja folytatni a hasadékok leküzdését?!?
   
  Vadász és SPILLER2 kedveli ezt.

Az oldal megosztása