Riadó! Támadnak a kalózok! (Új event)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: EIC_Pilot_HUN, témanyitás ideje: 1.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Hogy tetszik az ötletem?

 1. Terszik

 2. Nem tetszik

 3. Jobb, mint a mostaniak...

Több válasz kiválasztása lehetséges.
Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
 1. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Riadó! A kalózok hadat üzentek nekünk!
  Egy pár napja kutatóegységeket küldtünk az 5-2 térképre és kutatóink egy új csillagkaput találtak. Ezzel a kapuval lehet eljutni a kalózok titkos bázisára. A bázist hatalmas labirintus veszi körül, ami tele van a kalózok legmélyebb titkaival (nyersanyagok, dobozok, halálos csapdák...). Kutatóink egészen a bázisig jutottak és ott egy ún. "Kalóz királynőről" adtak nekünk hírt. A csoportnak szerencsére még sikerült kideríteni néhány dolgot a "Királynőről", de a gonosz őrzők, a Battlerayok, elfogták őket. Azóta semmi hírt nem kaptunk felőlük. A Ti feladatotok, hogy kiszabadítsátok a csoport tagjait és elpusztítsátok a "Királynőt"! Most az egyszer, a 3 cégnek össze kell fognia és közösen le kell győznie a kalózokat!
  A kutatóinkat fogdába zárták! Keresd meg és szabadítsd ki őket!

  Az új térképről: Az új térképre csak 1 kapu vezet. Ez a kapu visszafelé is működik. A kapu egy kisebb bázis közepére visz, ahol van egy töltőállomás, ami másodpercenként 10k életet és 20k pajzsot tölt vissza. Ha valaki megsemmisül, akkor erre a bázisra fog visszateleportálni. Az új térképen a PvP NEM engedélyezett, mivel a pilótáknak együtt kell legyőzniük a kalózokat. A térkép olyan nagyságú, mint a 4-5. A térkép közepén egy nagy kalózbázis helyezkedik el, aminek a területén sugárzási zóna van, tehát aki odamegy, annak másodpercenként csökkeni fog az élete. Ennek a bázisnak a közepén található a kalózok "Királynője". A térkép többi részén pedig egy relytéjes labirintus található. A térkép teljes területén nem használható álca! A térképen nem látható a battlerayok jele, csak a Királynő jele látható (olyan, mint a Battlerayoké, csak világoskék színben).

  A kalózok bázisáról: A kalózok bázisán egy sugárzási zóna található, ami a petek életerejét is csökkenti! A bázist, kívül Battlerayok, Deadly Battlerayok és Anhillatorok őrzik. A bázison és labirintusban "radonium"-ot lehet találni. A bázis sosem marad őrizetlenül! A valaki lelövi az őrzők egyikét, akkor 30 másodperccel később egy újabb őrző jelenik meg a bázis területén. A bázis területe akkora, mint 2 x-1-es bázis összetéve. A bázis négyzet alakú. A bázis területén 20 percenként megjelenik 1-1 fogda (egyszerre max. 3).

  Az Őrzőkről: Az őrzők (a Deadly Battlerayon kívül) 25%-kal többet sebeznek a normál kalózokhoz képest. Az őrzők űrhajóira egy fehér "szem" van festve, így lehet látni, hogy ezek másabbak a többinél. A Battlerayokat továbbra is interceptorok őrzik, de azoknak nem nő a sebzéserejük. Az őrzők (beleértve az Interceptorokat), rakománydobozaik palládiumot is tartalmazhatnak. (15, 30, 45 és 60 palládiumot) Az esély, hogy a dobozokban palládium van, 1:4-hez (25%). Az őrzők senkit sem kímélnek!

  A Királynőről: A királynőnek 10 millió az életereje, 15 millió a pajzsereje és 60-70 ezer a sebzése. A királynő SOHA nem hagyja el a bázist! Ha a királynőt többen lövik egyszerre, akkor a sebzésereje egyenlően oszlik el mindenki hajóján (a királynő csak azokat lövi, akik őt is lövik). Ha a királynőt 1 percen keresztül senki nem lövi, akkor másodpercenként 100k életerőt és 150k pajzserőt javít a hajóján. Ha sikerült leőni a királynőt, akkor 30 perccel később jelenik meg a következő.
  Ha valaki harcol a királynővel, akkor mindenki számára megváltozik a királynő jelének színe.

  A királynőért járó jutalom: 100.000.000 kredit, 200.000 uridium, 75.000.000 TP, 400.000 BP. A jutalom a királynőt érő sebzéssel arányosan oszlik el azok között, akik a királynőt lőtték (úgy, mint a Cubikonnál). A maximum jutalom, amit kaphat valaki: 4.000.000 kredit, 15.000 uridium, 1.000.000 TP, 12.500 BP. (Ha a Királynőt 4 vagy annál kevesebb ember győzi le, akkor a teljes jutalom oszlik el a 4 vadász között)

  A fogdákról: A fogdák a bázis területén, szétszórtan helyezkednek el. Ezeket szét kell lőnöd, ahhoz, hogy kiszabadíts egy pilótát. A fogdát korlátlan számú ember lőheti egyszerre, de csak az kap jutalmat, aki először kezdte lőni. Miután valaki szétlő egy fogdát, el kell juttatni a kiszabadított személyet a Kisbázisra (Szöktetés). Ha odáig elviszi őt, akkor jutalat kap érte.
  Vigyázz! Ha kiszabadítasz valakit, akkor 2%-kal csökken a hajód sebessége és a két legközelebbi őrző kezd üldözni téged, egészen addig, amíg a Kisbázisra nem értél. Vigyázz! Ha az őrzök lelőnek, akkor 1000 uridiumba kerül a javítás.

  Jutalom a fogda szétlövéséért: 2 radonium, 1000 uridium és 3000 BP
  Jutalom a szöktetésért: 4 radonium, 2000 uridium és 5000 BP

  A fogdán 500k-t kell sebezni ahhoz, hogy kiszabadítsd a pilótát.
  A fogda ezután megsemmisül.

  A labirintusról: A labirintus teljes területén palládium és elszórtan radonium található. A labirintusból csak 4 kiút van. 3 a kalózbázishoz és 1 a kisbázishoz. A labirintuson belül zsákutcák is vannak, ahol 5 palládiumot vagy radoniumot lehet találni, de ezeket Battlerayok, Barracuda- vagy Saboteur-bandák őrzik. A labirintusban zónák találhatóak. A labirintusban elszórtan aknák is találhatóak.

  A zónákról: 4 féle zóna található a labirintus egyes részein. Ezek csak akkor válnak láthatóvá, ha valaki belemegy. Az egyes zónáknak különböző hatásaik vannak: 15%-kal nagyobb sebzéserő, 20%-kal nagyobb életerő, 25%-kal kevesebb pajzserő, 40%-kal csökken a sebesség.

  A radoniumról: A radonium egy olyan nyersanyag, amit a palládiumhoz hasonlóan kell gyűjtögetni. 10 radoniumot kell összegyűjteni és beváltani ahhoz, hogy kapj egy kalózkulcsot és 250 radoniumot pedig egy képesség vagy elit designra lehet váltani. 50 radoniumból az új drónformációt lehet összerakni. A radoniumok ritkábban találhatóak, mint a palládium. A radoniumot csak a Kisbázison lehet kulcsra váltani.

  A kalózdobozokról: A kalózdobozok hasonlóak a zöld dobozokhoz, ezeket is csak kulccsal lehet kinyitni. Az ezekhez való kulcsot viszont sehogy sem lehet megvenni. Ha a királynő megsemmisül, akkor 4 kalózdobozt hagy magaután. A 4 dobozból egyben 100%-os eséllyel lehet Lf4-et találni, a másikban egy 8-as szintre fejlesztett BO2-t, a harmadikban valamilyen 3 órás boostert és az utolsóban egy apis vagy zeus részt (ha valakinek már 10 drónja van és másodjára is összegyűjtötte a részeket, akkor 10-15 extra energiát kap).

  Az Event idején:
  Az event idején az 5-x térképeken jelentősen megnövekedik a kalózok száma, valamit az összes térképen (kivéve 4-x) Interceptorok járkálnak és lövik a pilótákat. Az event idején mindenhol (kivéve 4-x és 5-4) eventdobozok találhatóak. Az üzletben egy új drónformáció kapható.

  Az új drónformációról: Az új drónformáció, a "Kalóz" formáció lenne. Ez a formáció 50%-kal növeli a sebzéserőt az őrzőkkel szemben és 3%-kal növeli a hajó sebességét, viszont 20%-kal csökkenti a javítórobotok hatékonyságát és 20%-kal csökkenti a saját pajzserőt.

  Kitüntetések: -Semmisíts meg 10 Őrzőt ("Merész pilóta")
  -Semmisíts meg 50 Őrzőt ("
  Faltörő kos")
  -Nyiss ki 1 kalózdobozt ("Mi van benne?")
  -Találj egy Lf-4-et és egy BO2-t a kalózdobozokban ("Szerencsefia")
  -Segíts a "Királynő" megsemmisítésében ("
  Le vele!")
  -Semmisíts meg 5 fogdát ("Segítség")
  -Semmisíts meg 20 fogdát ("
  A Felszabadító")
  -Szöktess meg 1 pilótát ("Bátorságpróba)
  -Szöktess meg 20 pilótát ("
  Hősök hőse")

  Eventküldetések:
  -Kalózhajsza
  Semmisíts meg:
  1 Battleray
  2 Anhillator
  3 Saboteur
  4 Barracuda
  5 Interceptor
  Jutalom: 500 x4, 500 uridium, 500 BP, 75.000 TP, 1 radonium
  (NAPONTA TELJESÍTHETŐ)

  -Le az őrzőkkel!
  Semmisíts meg:
  10 Őrzőt
  20 Anhillatort
  Jutalom: 1000x4, 4500 uridium, 2500 BP, 200.000 TP, 4 radonium

  -Demokráciát!
  Okozz ennyi kárt a Királynőn: 3.000.000
  Jutalom: 10 radonium, 4000 uridium, 7500 BP, 3.000.000 TP, 5 zöld zsákmánykulcs

  A térkép megmaradhat az event után is, de akkor bizonyos elemek nélkül. A térképet igazából csak egy rövid időre, az event idejére terveztem. Ha viszont megmaradna, akkor a Királynő, az őrzők, a fogdák és a kalózdobozok nélkül maradhatna meg. Radoniumot továbbra is lehetne szerezni, de a bázison már nem lehetne többet találni és már csak képességdesgnokra (mostmár űrhajókra) lehetne beváltani. Az event, csakúgy, mint a Hitac, 2 hétig tartana.

  A LEÍRÁSON A VÁLASZOK ÉS TIPPEK MIATT NÉHA VÁLTOZTATOK (ismertebb néven: tg90000_2 :D)

  Esetleg lehetne változtatni a PvP kérdésen... Meg lehetne talán úgy oldani, hogy a 2 bázis körül nem engedélyezett a PvP, viszont a Labirintusban már igen. Ha viszont valaki éppen "szöktet", akkor nem lőhetik őt más játékosok.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.10.16
  .deder. kedveli ezt.
 2. BaPeE^

  BaPeE^ Utánpótlás-írogató

  Ez az event mikor lesz?
   
 3. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Ez csak az én kitalált eventem :)
  Ezért van a "Továbbfejlesztési és egyéb ötletek" között.
   
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Egész jól kitaláltad.

  De felhívnám a figyelmed pár dologra:
  1. azzal, hogy nincs pvp, rajta permanens bottérképpé válik. Főleg ha még dobozok is vannak rajta. Új generációs pixelbotokat fognak tervezni kifejezetten ide.
  2. PvP ugyan nincs, de valahogy többet akar majd kapni mindenki > aknázás.
  3. Ha a királynőért max 10k urit kaphatsz fél óránként, legalább 20 hajónak kell lőnie, hogy megérje valamilyen módon (aki le tudná lőni kisebb segítséggel, annak nem tétel az óránként 20k kisszerón. Nagyon meg lehet lesznek 20-an (max 2-3 szeróról beszélek most)).

  Jól megtervezett ötlet, illetve típusában sem rossz. De nekem annyira nem tetszik. A jutalom-adatok szerintem nem tennék népszerűvé az eventet különösebben, az meg végképp nem, hogy nincs pvp. Nem tartana sokáig, csak mert "új".
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 5. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!

  Az aknázást simán meg lehetne oldani , mint ahogy x-1 térképeken , ott se lehetne aknázni , a körülményeket meg úgy kell finomítani hogy egy bot képtelen legyen játszani . Event lévén időbe tellene kifejleszteni a botokat erre , és nem hiszem hogy huzamosabb ideig tartana . Az általad felhozott problémák orvosolhatóak .

  Lehet ám védekezni a botok ellen sokféle módon , olyan interakciókkal amit egy program nem képes értelmezni. Nem élőlény a számítógép sem , rengeteg olyan dolog van amit egy MI nem képes megoldani , egy párat belerakunk ebbe (ami az MI nak több értelmű ) , és már megszűrtük a gyengébb botokat . Programozók egy részét oktatják az ilyenekre felsőoktatásban szóval tuti hogy kell lennie egy egy olyan fejlesztőnek a BP-nél akik értenek ehhez .
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 6. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Valóban, nagyjából már csak pixelbotok vannak. De azokat nagyon könnyű fejleszteni, megírni. Már csak ha kalózozik, azt is tud magától. Főleg ha a királynő egyhelyben áll. Event lévén időbe tellene? 20 percbe max.

  Ha kiveszik a pvp-t, farmtérképet csinálnak, a játék egyik alappillérét veszik el - ezt pedig nem fogják megtenni.

  Az 1. és 2. problémámat ily módon könnyű orvosolni. A 3.-hoz már az egész eventen kéne változtatni...
   
 7. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Nagyon örülök, hogy felhoztad ezeket a problémákat.
  Úgy gondoltam, lehet elfelejtettem leírni (biztos), hogy az 5-4-en nem lesznek eventdobozok, csak zsákmánydobozok. A Királynő pedig csak a bázisról nem megy ki, de egyébként mozog, valamint állandóan "őrzők" érkeznek, ami nagy megnehezítené a lövést. A 10.000 uridium lehet, hogy kicsit tényleg túlzás. A max. 6.000 talán jobb lenne. A botolást pedig el lehet kerülni azzal, hogy (mint mindenki tudja) a pallamezőn nem lehet álcát használni. Ebből pedig az következik, hogy az összes kalóz elkezd téged követni (valamint le is írtam, hogy a térkép egész területén nem használható álca). Ha meg máshogy nem, akkor úgy lehetne megoldani, hogy a térképen nem lesz engedélyezve a pet használata. A PvP-n sokat gondolkodtam, hogy legyen-e vagy sem, de arra jutottam, hogy nem kéne lennie. Esetleg lehetnének bizonyos részek, ahol lehet pvpzni, de nem lenne jó az egész térképen, hisz a lényege az lenne ennek az egésznek, hogy a 3 cég együtt harcoljon. Az event pedig csak 2 hétig tartana és szerintem nem kéne megtartani a térképet, vagy ha mégis, akkor csak a királynő nélkül és néha pár napra visszahozni azt a kalózdobozokkal együtt. Ha valamit kihagytam vagy rosszul írtam, akkor elnézésedet kérem.
  További jó játékot
   
 8. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Három részre szedtem, külön válaszolnék, úgy érthetőbb. :)

  Az elsőre: valóban, így egy fokkal bololultabb olyan pixelbotot csinálni, ami követi a királynőt. Az a része már nem szimpla kijelölés-kattintást igényel. :) Nem követem különösebben a mostaniakat, annyit tudok, mivel működik. És elviekben tud npc-zni is.

  A 10k uridiumot keveslem inkább. Nem túlzás, épp hogy kevés. Ha végiggondolod, egy hajó egy közepes szerveren (általában már talál üres cubit, vagy legalább kettesben tudja lőni) 40k urit (csoport: /2) össze tud lőni egy óra alatt egész nyugisan. Itt ugye arról van szó, hogy 20k uri/óra a maximum. Szerintem max a nagyobb szervereken érné meg az erősebb hajóknak, ahol nem találnak cubit rendesen.
  Mondjuk, végiggondolva félóránként be lehet ugrani lelövöldözgetni a bosst. De nem hiszem, hogy túl sokan végiggondolják ezt.

  A 3 cég együtt alapból nem rossz gondolat. De akkor már a régi kalóvadászat eventet várnám vissza.

  Neked meg szép estét! ;)
   
 9. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  A botokhoz én egyáltalán nem értek, tehát nekem mondhatsz bármit :D
  Az uridiumos ügyet félreértettem. Meg is változtattam 15k-ra, az már egy szép összeg, de nem is túl sok.
  Ami meg a PvP-t illeti, úgy gondolom, hogy nem lenne jó ha mindenhol mindenki harcolna egymással, hisz sokaknak ez a bajuk, ezért is találtam ki ezt, hogy a 3 cég együtt harcoljon. :)
  Úgy tűnik,hogy te érted a lényeget. :D Valamelyest tényleg próbáltam olyasmit elérni, mnt amilyen a Kalózvadászat volt, csak próbáltam egy kicsit másképp, hogy jobban beleilljen a mai játékba. Hisz a kalózvadászattal csak vadászni lehet (lehet rosszul emlékszem), itt pedig lehetne néhány Lf4-et is szerezni azoknak, akik még nem tartanak ott.
  A radoniumból tényleg keveset lehetne szerezni, hisz elég nagy az esély a BO2-re meg Lf4-re, de ez már más téma. :)
  Milyennek találod ezt a radoniumos ötletet?
   
 10. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A radoniumos ötletnél csak a nyersi nevén akadtam fent, de hát csak kell neki név. :D Valóban nehezen összegyűjthető, de ha óránként lenne 10 láda (10%), vagy 20 - 5% körüli esély lenne (lf-4), már kiegyeznék vele. 2 hetes eventen elmegy, a demaneres is hasonlóan adott.
  A farmtérképes ötlet része szintén - max 2 hétig, de azt is sokallom. Így is alig van hová lőni, pláne ha még be is bábozódnak a kapuba az emberek...
  A kalózvadászaton összecsaphattak a klánok egymással, címet adott (ami akkor igazi ritkaságnak számított), és akkori mértékkel elég jó jutalmakat adott. És pörgött is rendesen. Megvolt a pvp része is azért rendesen, bár npc pontra ment.
  A 15k uri már egy fokkal jobban hangzik. De csak akkor, ha amikor 14-nél kevesebben lövik meg, rendesen ossza el az egész 200k urit. Tehát ha ketten lövik le, adja meg nekik a fejenként 100k környékét ( /rang vagy sebzés), ne csak 15-öt.
  De örülök, hogy nem rontasz nekem a negatív kritika után, ez elég ritka mostanság. :D
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 11. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Sokallod akkor a ládákat amiket ad a királynő? Legyen inkább 5 vagy 10? Lehet igazad van... vagy a ládák számat, vagy az Lf4 esélyét kéne csökkenteni...
  Mellesleg, a név csak úgy jött, hogy ránéztem a per. rendszerre és megláttam a Radont, de úgy gondoltam, hogy az talán egy kicsit kevés magában :D
   
 12. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Az lf-4 esélyét kéne stabilizálni óránként 1-2 körülire. Adhat akár 100 ládát is, de akkor 1% vagy 0,5%-os lf-4 eséllyel. A lényegét érted. Adhatd 2 ládát is, egyik tuti lf-4, másik fejlesztett pajzs. :)

  Radonium: sejtettem :D
   
 13. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Ez egy remek ötlet. Dobhatna kevés ládát is, de az egyikben biztos van lf4. Arra gondoltam, hogy dobhatna 4 ládát, az egyikben biztos az Lf4, a másikban meg BO2 van, a harmadikban Apis/Zeus rész a negyedikben pedig valamilyen 3 órás booster
   
 14. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Az apis/zeus rész nagyon sokaknak szemét. A booster nem rossz ötlet. Mondjuk apis/zeus rész helyett akinek megvan dobhatna mást.
   
 15. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Lehet, hogy sokaknak szemét, de sokaknak még az lf4 meg a bo2 is szemét :D
  Persze, lehetne más is a drónrészek helyett. Akiknek már nem járna több rész, azok kaphatnának mondjuk 10-15 extra energiát, hisz az senkinek sem szemét :)
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 16. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Az első amin megakadt a szemem, az a királynő jutalma. 200k uri 25millió sebzésért, ha kedvezmények nélkül lf-3-mal lövöm x3-mal, akkor ~56,000 darabot kell belelőni (nem számoltam sebzésbónuszokkal, pl. design, drón, PS, de a nem talált lövések ezt részben ellensúlyozzák). Ez azt jelenti, hogy ha rsb-vel lövöm ugyanígy, akkor is csak 140,000 uriba kerül lelőni.
  Úgy gondolom, hogy az olcsóbb és a GG-ből kapható lőszer, a nyersanyagfejlesztés valamint a kedvezmény bónuszcsomag és a prémium miatt ez túl nagy jutalom. Akkor pedig jönne, hogy a nagyobb szövetségek körülzárják, és minimum x3-mal lövik, és itt nyilván megint az ő malmukra menne minden, mert nagyobb sebzés -> több uri -> több lőszer és fejlesztés -> nagyobb sebzés, stb.
  Kis számítás, mert engem érdekel:
  15 lf-4 a hajóban, 20 a drónokban, lvl16-os drónok, 10 havoc, fejlesztés nélküli fegyverek, prémium, kedvezménycsomag, seprom a lőszeren, dupla sebzésbooster, valamelyik sebzős dizi.
  15*200[lf-4]*1,6[seprom]*1,2[booster]*1,05[design]*6[rsb]*1,2[fúró]= 44,301 (hajó)
  20*200*1,6*1,2*1,05*6*1,2*1,2[drón alap+havoc]*1,064[drónfejlesztés]=74,132 (drónok)
  A matematikai sebzést tehát 118,433 35 lőszer felhasználásával. Tekintsük úgy, hogy a kritikus sebzés egyenértékű a nem talált lövésekkel. Így 7420 darab rsb kell 25millió sebzéshez. Darabja 3,5 uridium (ha nincs bent egy jól irányzott kedvezmény), azaz 25,970 uriba kerül egy királynő lelövése. Természetesen már csak az újratöltési idő miatt sem lőné senki tisztán rsb-vel, x4-gyel vagy x3-mal váltaná, de ez még további költségcsökkenést jelentene.
   
 17. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Szeretnélek megkérni arra, hogy egy kicsit gondold tovább a dolgot. A királynőt folyamatosan Deadly Battlerayok, Battlerayok és Anhillatorok őrzik, valamint a királynő sebzésereje 60-70k és a bázison sugárzási zóna van, tehát 100mp-nél nem lehet tovább lőni. Ha ezeknek a sebzéserejét összevetjük, nem hiszem, hogy lenne valaki, aki egyedül le tudná lőni a királynőt, de még talán 4 embernek se sikerülne. Valamint a térképen/bázison védelmi zóna helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy senki nem tudja kisajátítani. Ha már 5-en lövik, sem lehet 15.000 uridiumnál többet kapni. Tehát, akárhogy is nézzük, nem lehet 50.000 uridiumokat összeszedni belőle 30 percenként. Mindegy, hogy ki hogy van felszerelve, elég, hogy jön valaki, aki elkezdi lőni a királynőt és máris kevesebb a jutalom.
   
 18. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Szia!
  Egy fullos hajónál nem lehet csak sebzés szintjén vizsgálni semmit, mert bemegyek solace designnal (köszönhetően a 90 másodperces újratöltésnek, még ér is valamit a képesség), meg hozok magammal harci javítórobotot (mert ekkora jutalomnál megéri inkább mellette maradni, mint menekülve javítani), rakok be 6-7 meghajtót és nevetve körözöm a királynőt, a battlerayek és annihilátorok meg leshetik, hogy belémlőnek.
  A kiráynő sebzése is orvosolható, a jól irányzott SAB-RSB váltó és ish-k/emp-k megoldanak sokmindent. RSB-vel váltva mire a végére érek a pajzsának, ha 70%-os a hárítása (kb. mint egy akármilyen NPC-nek), akkor az életéből kb. 2,400,000 lejön. Marad 7,600,000 élet, amit x4-rsb-vel kell lelőnöm. Itt jön egy konfigurációváltás, amelyben szintén 6-7 meghajtó van, és hogy a körülmények között milyen arányba kell bele B02 és LF-4, az egy bonyolultabb, de megoldható deriválási feladat. Tapasztalataimra alapozva kb. 10-12 generátor kéne a drónokba, a többi fegyver. Bedobok egy energiatranszfert meg egy pajzsreprodukciót (ami nem sok, de az időt húzza), kb. 120 másodperc lelőni. Nyolcszoros jutalom érdekében a nyolcadik szorzót feláldozom, mert így végig lövöm, és kb. hatszorosan adja a jutalmat (tekintve az elnyomott EMP-k és ISH-k számát). Egyedül valóban nem lehet lelőni.
  Viszont két ilyen ember nevetve kicsapja a királynőt, sőt ebben az esetben amíg a királynőnek pajzsa van, addig emp-t és ish-t sem kell használni, mert az eloszló sebzést 90-95%-ban lehet pótolni a SAB-bal, a maradék vagy annak egy részének pótlására jó a SAR-02, de legalábbis nem kell állandóan nyomogatni a drága extrákat.
  A kisajátítást úgy értettem, hogy mit érek én 8 drónnal a 20,000 sebzésemmel, ha csak 30 percenként jelenik meg egy 25millió sebzés után kinyúló valami, amikor fullosok lövik 60-70 ezres sebzésekkel. Mint mondtad, négyen... azaz amíg ők időegységben sebeznek rá 240-280ezret, én meg 20ezret, akkor mennyire elenyésző az a jutalom amit kapok, miközben hála a laggomnak és Murphy törvényeinek, még a battlerayek is engem lőnek, és nincs solace dizim, hogy javítsam magamat. Megéri így nekem bemenni oda szenvedni a jutalom maximum 4-6%-a miatt?
   
  Utoljára szerkesztett: 7.10.16
  Thor kedveli ezt.
 19. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Tetszik.
  Sokat dolgoztál rajta, jól átgondolt. valószínü régóta játszól.
  Ezt sok mindennel ki lehetne egészíteni . Tartalmasabb mint a Hades. tavasztól őszig tartó szabadidős event. A nyári szünetre jó lenne. (Esős napokra!) Nem azonnal teljesíthetőre. Hiszen ki lehet jönni belőle . 2 változatban egy 16 szintig a másik fölötte. Ezt csak azért mert az 5-3-ról is elvették a sugárzási zónát. Itt 16 fölött sugárzásiban , mint ahogy írod.
  Nagyszerű játék lenne!
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 20. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  igazad van a számításokkal. De! Ez a játék soha nem arról szólt hogy a játékos gazdagodjon. Nézz meg egy liberátort hány lövésből mennyi kreditből lő le egy streunert. Mennyi jutalmat kap a lelövéséért? Hmm ugye ugye. Montecuccolii mondta : A háborúhoz pénz kel és még sok pénz.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.