Riadó! Támadnak a kalózok! (Új event)

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: EIC_Pilot_HUN, témanyitás ideje: 1.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Hogy tetszik az ötletem?

 1. Terszik

 2. Nem tetszik

 3. Jobb, mint a mostaniak...

Több válasz kiválasztása lehetséges.
Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
 1. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! Örülök, hogy ennyi mindent kiszámoltál és az eszmefuttatásod nagyon jó, de, ahogy a végén írtad, "maximum 4-6%" ha egy kicsit jobban belegondolok, ez a 4-6% kb. 8-12k uri. Hmmm... ez nem hiszem, hogy olyan nagyon nem érné meg. Egy fullos pedig szintén nem kaphat 15k-nál többet, ha 4-nél többen lövik. Szerintem, igenis megéri löni, akár még 3k uriért is, hisz az viszonylag sok. Akik keveset kapnának belöle, azok nyilván a kicsik. De a kicsiknek 3k uri 30 percenként elég sokat ér és a kredit jutalmat sem szabad elfelejteni... Persze ez nam azt jelenti, hogy a nagyok nem járnak vele jól. De a nagyoknak 15k uri az már nem ér talán annyit, mint a kicsiknek 3k. Elhiszem, hogy te egy régi játékos vagy és már nagyon sok elit cuccod van, de soha ne felejtsd el, hogy valaki még csak most kezdi és valószínüleg nem a straunerek lövéséböl szeretne pénzt szerezni. 2 ember pedig lehet, hogy le tudja löni, de mikor kerül sor arra, hogy egy ideiglenes eventtérképen csak ketten vannak?
   
 2. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! A dolgokat jól látod. Kb. 2-3 órám ment rá el :D Persze még vannak benne dolgok, amiken lehetne változntatni... Szerintem azért egy kicsit túlzás lenne egy 3 hónapos event. Két okból: 1. 3 hónap kicsit túl sok és a végén tányleg kialakulhat az, amit Spaceking írt, tehát, hogy 2-4 ember lenne ott, hisz a többiek valószínüleg kissé megunnák. 2. A térképen elég nagy jutalmak találhatóak (Lf4, 8-as BO2...). 3 hónap alatt bárki megszedheti magát ezekkel, akár kicsi, akár nagy (és ne feledjük, hogy képességdesignokat is lehet szerezni). Szerintem 2, de max. 3 hét elég lenne. Az szerintem meg teljesen elég lenne, hogy mindenki löheti, hisz 15-ös szinten senki nem lenne képes elpusztítani a királynöt.
   
 3. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Szia!
  A 4-6% valóban 8-12k, amennyiben bent marad ez a horribilis 200,000 uri jutalom a királynőért.
  Ha 4-nél többen lövik nem kaphat 15,000-nél többet? Nem értem... tehát ha öten lőjük, akkor 15,000 urit kapunk belőle, azaz 75,000 össznyereményt. Ha pedig százan lőjük, akkor az össznyeremény 200,000? Ez szerinted igazságos? Nem értem az erre vonatkozó gondolkodásod.
  3k uri valóban többet ér egy kicsinek, mint 15k egy nagynak, viszont a sok-sok nehezítő körülmény éppen ezeket a kicsiket lehetetleníti el. A kredit jutalom helytálló, azzal nem vitatkozom, ideje lenne végre valami olyan, ami kreditből is sokat ad.
  Mikor kerül sor arra, hogy ketten vannak egy eventtérképen? Voltál te már egész USA 5-ön? Ott szerintem icemeteor eventkor több az ice mint az ember. Egyébként meg ezt egy eszmefuttatásnak szántam, azaz: ha 2 ember le tudja lőni a királynőt (matematikailag képes rá) akkor mekkora kihívás ez egy egész szervernek egy nyilvános, PvE eventtérképen?
   
 4. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Talán a királynő lőtávolsága az amivel meg lehet oldani hogy érdemes legyen 4 nél kevesebbel lőni. Ha az über kristalon lőtávolságát és tűzerejét nézem akkor 10-12-s szinttel is le lehetne lőni ha nem olyan nagy távolságból lőne.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.
 5. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Bárminek a lőtávolsága ha nem éri el a tiedet, elég koncentrációval, idővel és türelemmel lelőhető egyedül bármilyen hajóval és felszereléssel.
  A nagyok és a kicsik ebben a tekintetben túl messze vannak egymástól fejlettségben, ilyen jellegű eventen nem lehet tökéletesen belekalkulálni, mégis léteznek. És elég népszerűek (hitac, demaner).
   
 6. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Ami azt illeti, én eddig úgy igazán csak Egész Amerika 1-en és Egész Európa 4-en játszottam és ott van elég ember. Az ilyen USA 5 meg hasonló szervereket még nem néztem végig, de az alapján amit mondasz, el tudom képzelni, hogy milyen lehet. Ha a szervereket esetleg tényleg összevonnák, akkor talán már jobban kivitelezhető lenne az egész. Nem értem, hogy minek kellet egyes országoknak ennyire sok szervert csinálni. A német szerverekből elég lenne 4-5, az Egész Amerikából jó lenne 2, Egész Európából is elég a 4-5, a többit pedig nem nagyon tudom, hogy hogy áll. (Ez csak az én véleményem)
   
 7. EIC_Pilot_HUN

  EIC_Pilot_HUN Fórumprofi

  Szia! A Talán a királynő lőtávolságát lehetne akkorrára növelni, mint a hajók lőtávolságát (úgy tudom, hogy 1000) és akkor már nem lesz elég a sima koncentráció
   
 8. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Mondjuk a hitacról annyit, hogy én sem nagyon férek hozzá (köszi C*).
  Mégis létezik -> De éppen az a lényeg nem? Úgy gondolom, hogy eljött az ideje annak, hogy olyan eventeken lehessen dolgozni, amit a kisebbek is élveznek. Nehéz ilyet csinálni, az event természetével kell elérni azt, hogy a nagyobbak békén hagyják a kicsiket. Most mi van? A komolyabb UFE odamegy, lelövi az event NPC-t (mert a legtöbbet mostanság simán lelövi), és marhára nincs kihívás vagy nehézség neki. Viszont olyan uripornó az egész, hogy lövi x4-gyel, a kicsit viszont - akinek anyagilag is jól jönne, és kihívást is találna benne (értsd: élvezné) - ellehetetleníti. Lehet a "160-at váltok" szemmel nézni az eventeket és ötleteket, de úgy gondolom, hogy inkább a középmezőny szemével kell (5-8 iris, lf-3/ néhány b02). Ezért vagyok más véleményen.


  Hát igen, siralmas a helyzet, én is javasoltam nemrég a szerverösszevonást. Nem nagyon reagáltak rá, meg kaptam egy szeletet a fejlesztői tervekből, hogy közös, szerverek közötti térképek (köszi) lesznek.
   
  EIC_Pilot_HUN kedveli ezt.