Saját csapatom ellenem fordul

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: bbettyblue, témanyitás ideje: 11.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. bbettyblue

  bbettyblue Fórum-zöldfülű

  Sziasztok, sok idő után újra játszom, nagyon jó, de több saját csapattársam (VRU-s) lelő illetve megtámad a 3-2 3-3 térképeken. Van ennek valami oka? Nincs szankció?
  Köszönöm a válaszokat.
   
 2. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Nem vagy véletlen minusz becsületes?
   
 3. bbettyblue

  bbettyblue Fórum-zöldfülű

  Szia, 10.476 becsületpontom van, soha nem lőttem le a csapatomból senkit:(
   
 4. szati94

  szati94 Kivételes tehetség

  Esetleg nem lősz olyan NPC-ket amik másnak is kellenek? Előfordul hogy mivel kisebb vagy erőszeretettel elzavarnak/lelőnek ha (úgy tetszik) belenyúlsz a játékukba. Ergó zavarod őket.
   
  Nitronyussz kedveli ezt.
 5. bbettyblue

  bbettyblue Fórum-zöldfülű

  Csak a bónuszdobozokat gyűjtöttem mindkét alkalommal, nagyon gyenge az űrhajóm így nem vagyok ellenfél. Egy másik űrhajót is kilőttek a kapuban az se zavart senkit. Ketten összeálltak elkezdték lőni a góliátot, aki akkor indult el a kapuból.
  Azt hiszem csak szórakoznak, de köszi a segítséget:)
   
 6. .deder.

  .deder. Kivételes tehetség

  Szevasz! 1, a 3-2-n biztos nem lőttek
  2, idegen bónuszdoboz sem a tied , melyért nem te harcoltál meg, kapcsold ki a beállításoknál
  3, biztos hogy mindegyik vru volt?
  " gyenge korom"-ban klán nélkül engem is frocliztak sokat, volt úgy hogy 1 csopiban más megbízós játékosokkal voltak megtámadtak s az utolsó lövést már a más megbízós lőte , a saját megbízósok csak gyengítettek, ha a lövést kikapcsolja időben akkor az utolsó lövőé a pont , ha visszalőttem s én lőttem ki a saját megbízós játékost "-" pontot kaptam. szóval hagyd őket .
   
 7. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A bónuszdobozok mindenkié, te a zsákmánydobozokra gondolsz, amiket NPC vagy hajó lelövése után kapsz.
   
 8. ZORALL

  ZORALL Járnitanuló

  Hát kicsiket tényleg előszeretettel lőnnek,... a nagy karimnak a minap eldurrant mind a 8 iriszem, erre a sok kezdő azt hitte pár iriszesen hogy erősebb és támadtak :D, persze mindenkit kilőttem :D:D:D:D , csak mondom amúgy hogy saját csapattársad (VRU) nem tud megtámadni 3-2n mert a saját megbízód x2 térképén csak ellenséges játékosok támadhatnak meg, tehát a felét hiszem annak amit mondtál, de mindegy is.
  Ja ha már itt vagyunk, ki kéne találni valamit arra, hogy mondjuk Cubi-zok, lelő egy szintén EIC-es (EIC-es vagyok igen), aztán mikor visszamegyek, már én kapok minuszt,... ez így nem fair, mert nem bosszulhatom meg amiért kilőtt, vagy még én kapok büntetést.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.