Scarp

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: FunnyMan, témanyitás ideje: 26.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. FunnyMan

  FunnyMan Fórum-zöldfülű

  Nem tudom ki vette eddig észre, hogy a scrap-hoz hozzájutni "kissé" nehézkes az régi időkhöz képest. 80NPC-ből /saimon,mordon/ jó ha két alkalommal adja. Anno küldetésekből is lehetett szerezni sőt még a boltban is lehetett vásárolni! Most hova tűntek ezek? :D Dobhatnának kicsit gyakrabban is az NPC-k Scrapot.
  Tegyük fel én össze szeretnék farmolni pár kulcsra /kék,piros stb../ való scrapot vagy esetleg egy máshoz lenne szükségem.... akkor farmoljak végig 1 napot? :D Túl kevés a Scrap drop rate-je. :/
   
  Utoljára szerkesztett: 26.8.17
 2. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Üdv újra itt!
  Hát igen , ez már csak ilyen barátom :) meg kell dolgozni a fejlődésért. elméletileg a boss és az über NPC-k gyakrabban adják , mint a többi , érdemes überezni egy kicsit , ami az npc keresővel igen hatékony tud lenni .
  Másrészről valószínűleg azért nem lehet venni mert túl egyszerű lenne az összeszedése . Az összeszerelés lehetőséggel az NPC-k vadászását akarták ösztönözni , (azokat főként akik uridiumot a kapukból szedik , ha van egy kevés uridiumod , vissza tudod forgatni folyamatosan új kapuba ha van prémiumod illetve kedvezmény csomagod :) )
   
 3. pufajka

  pufajka Járnitanuló

  De az üzletben az extráknál lehet venni, de ritkán és jó drága volt.
  „Mondjuk én is csak egyszer láttam, hogy lehet venni.”