segitség a játékban

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: cukibaba1996, témanyitás ideje: 19.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ¤maistro¤

¤maistro¤ Járnitanuló

letöltés . - kibontás . - telepités .

2. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Ez azért lehetséges, mert nem igazán kell telepíteni. Amit leszedtél indítsd el a launchert az lefrissíti és mehet. :rolleyes:

3. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Bocsi haver, de előtte ki kell bontani a mappát, aztán a Darkorbit.exe fájlt kell elindítani hozzá a kibontott mappán belül!
    Én ezt a "Darkorbit.exe" fájl logót kiraktam az asztalra és arra klikkelgetve lépek be a játékba. Nem kell állandóan belépni a Darkorbit mappába.
    Nekem is elég "régi gamerem" van (lassan 8 éves lesz és még Win 10 van rajta), de simán viszi a játékot.
    Viszont, ha a fórumra fel akarok menni, akkor még kell a böngészős verzió, mert pl. én csak így tudok a fórumra belépni!

A többi problémáról meg már írtam egy másik fórumoldalon!

4. furipista

furipista Fórum-zöldfülű

nemtudom hogy jo hejen irok a jatekal kapcsolatban nem mukodig a uzeneteket nem tudom elolvasni van mar 41 uzenetem es nemtudom elolvasni ezt irja Ismeretlen hiba lépett fel. Kattints az OK gombra az üzenőrendszer újraindításához

5. Chonkav7

Chonkav7 Junior szaki

Szia.
    Melyik kliensben van a probléma.

6. -Jedáj

-Jedáj Fórum-zöldfülű

Szerintem nem tudod mit csinálsz.. Do-an van külön üzenet mikor játszol az a te üzeneteid,javaslom bázison nézd meg üzeneteket,van egy boríték saját üzenetek,de ne harc közben olvasd,csak bázison!és ott ki tudod nyitni,olyan mint sms
    azok a te üzeneteid amit neked küldtek,szépen nyisd ki öket és olvasd el