segitség a játékban

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: cukibaba1996, témanyitás ideje: 19.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kicsifoxi27

kicsifoxi27 Rutinos

Ez azért lehetséges, mert nem igazán kell telepíteni. Amit leszedtél indítsd el a launchert az lefrissíti és mehet. :rolleyes:

2. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Bocsi haver, de előtte ki kell bontani a mappát, aztán a Darkorbit.exe fájlt kell elindítani hozzá a kibontott mappán belül!
    Én ezt a "Darkorbit.exe" fájl logót kiraktam az asztalra és arra klikkelgetve lépek be a játékba. Nem kell állandóan belépni a Darkorbit mappába.
    Nekem is elég "régi gamerem" van (lassan 8 éves lesz és még Win 10 van rajta), de simán viszi a játékot.
    Viszont, ha a fórumra fel akarok menni, akkor még kell a böngészős verzió, mert pl. én csak így tudok a fórumra belépni!

A többi problémáról meg már írtam egy másik fórumoldalon!