SpearHead Veteran

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: 旋轉死亡, témanyitás ideje: 25.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. 旋轉死亡

  旋轉死亡 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok azért irok ide elöször:D ugyanus a már egy ideje nincsen a löszerraktár korlátozása és a SpearHead hajjónak az eggyik desingje a SpearHead Veteran ugyebár ad +2000 lőszerraktár kapacitást és szerintem kellene helyette valamit csinálni mert igy 1 képesség -
   
 2. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Sok helyen előjött, nem hiszem, hogy bármit is csinálnak vele.
   
 3. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató

  És az lehetséges e, hogy a VENOM képességét asszem a vadászást gyengítik abból a szempontból, hogy a Spearhead zavaróképessége blokkolni tudja a jövőben? Az indok egyszerű: a Spearhead nem tudja felvenni a harcot a VENOM ellen, megkockáztatom még akkor se, ha tölt a vadászás. Persze mindig lehet jobban játszani, ezt elismerem. De amikor PvPn dobozolok álcában és rámrakja a vadászást, simán elviszi az összes hp-m. Szerintem ez nem igazságos, ő meg csak úgy mosolyogva megvárta az ítéletem, egy db lézert nem volt hajlandó rám pazarolni. Nagyon kedves. Persze ha rálövők kettészed. Ha már a Spearhead gyengébb egy Venomnál, akkor kapjon el, fagyasszon le, tegyen elém aknát. Lehet próbálkozni. Ha van hozzá generátora szívesen meghalok. De ez így... Vagy a vadászást vigyék át százalékba, hogy mittomén' a hajó hpjának az utolsó 10%ához nem nyúlhat hozzá. Csak valamit, de az elsőnek jobban örülnék

  Még valami, a bázison is hat a VENOM, a megbízó bázison. Ezt is javítani kéne
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.2.15
 4. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  A venom ezért venom. Ez a dizi lényege. EMP, kapuugrás, venom lelövése megoldja. Szemét egy dizi, de ki kell használni. Utoljára 2012-ben haltam meg venom miatt, akkor csak azért, mert a kalóztérkép közepén 0 élettel rámnyomta a csopitársam miután kilépett.

  Simán meg lehet oldani!

  Miért kéne?

  Baj, hogy ilyen "jó" a venom? Vegyetek ti is.
   
 5. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  tg-nek igaza van,ez a venom képessége,legyen emp-d és kész,ha nincs akkor buktad.
  Sőt,még azt kéne bevezetni,hogy kalóz bázison rám nyomott venomot is lehessen támadni,ne bújhasson a sarokba és várja mi lesz.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 6. EMÁNUEL

  EMÁNUEL Utánpótlás-írogató

  Én értem mit akarsz, csak nekem nincs forintom, se időm 1milliárd kreditre csak azért, hogy tudjam mi van a másik oldalt. Gondolom a Venommal nem olyan jó buli dobozolni. Az a probléma, hogy félre vezetik az embert. Olvassatok utána. Minden képességük félbe szakad. Még csak nem is azt mondta, hogy lövésük. Hát én meg pont nem feltételeztem azt, hogy ez a Venomra nem hat. Az emppel pedig az a bajom, hogy ha dobozolok, akkor nem fogok -500 uridiumot fizetni ami pontosan felér egy javítással is. És ha egyszer van egy JAMXem, ami védekezés nem támadás, akkor az legyen már védelem. Ha nem hal bele az ellenfél, akkor nem rontja el a játékot, nem lesz Op. Ráadásul csak a VENOM ellen kéne változtatni ezen. De a minimum, hogy feltűntetik a leírasnál. Nem az idegesít, hogy kiszedett, hanem hogy egy gombnyomással. Már akkor eldőlt, amikor elkezdődött. Az a VENOM jött, nem látott, de győzött -.-
   
 7. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  1 milliárd kredit, 250k uri nem olyan sok összeszedni, ha nagyon szeretnéd.

  A JAMX hatására félbeszakad a venom, ha mellette vagy amikor elnyomod. Mint minden egyéb képesség. Szóval nem átvágás, csak félreértetted. Egy javítás mag 300 uri, ha helybe csinálod, már elég régóta.

  Ha meg "nem vagy elég jó", hogy megszerezd, ne is sírj, hogy változtassák meg. Szerintem a spearhead túl gyors, nem szeretem az álcázós és a jamx képességét, és hogy tud lőni (amikor vadászok rá). Szóval ezeket vegyék ki. < na, hogy hangzik?
   
 8. ♥Grand♥

  ♥Grand♥ Kivételes tehetség

  Ehhez hozzátenném,hogy a JAMX csak a képességet szünteti meg,nem egyenértékű az EMP-vel,a célkeresztet nem veszi le.
  Mert találkoztam sokkal,aki hogy megússza,elnyomta a JAMX képességet,persze pukkant és utána meg csalózott,hogy tovább lőttem.
  Jó a spearhead dobozolni,de akkor tökéletes ha van emp-lassító akna-esetleg CD booster,akkor élmény.
  Felrakod 2x1milla pajzsra,full meghajtóval,és csak arra kell figyelni,ha molyra váltanak húzz onnan.
   
 9. tg90000_2

  tg90000_2 Fórumőrült

  Igen, ezt is többször átéltem. :D Azt hiszik emp, pedig semmit nem csinál.

  A venom ellen meg: ha közel mész hozzá, és mellette nyomod el, ledobja a venomot is. Viszont ha olyan közel mész, esélyes, hogy le leszel lőve, ha nincs ish-d, emp-ed stb. Így viszont már jobban megéri elnyomni csak az emp-et.