Speciális ajánlat (Extra Energia és ugrási utalvány)

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Artemis, témanyitás ideje: 26.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Extra energia, ugrási utalvány akció

  A játék során tudunk gyűjteni extra energiát és ugrási utalványt, azonban ezeket megvásárolni nem tudjuk. Extra energiát bónuszdobozból, kalózládából, Spaceball rakományból és 1-1 küldetésnél kaphatunk. Ugrási utalványt eventeken speciális bónuszdobozból, kalózládából, Spaceball rakománydobozból. Amikor a főoldalon a lenti layert látjátok, akkor lehetőség van, akciós csomagok megvásárlása, így nagyobb mennyiségű extra energiát illetve ugrási utalványt vásárolhattok.

  [​IMG]

  Ezen akció keretein belül több féle csomag közül választhattok. Ezen csomagok megvásárlására telefonon keresztül nincs lehetőség, tehát más fizetési módot kell választani.

  [​IMG]

  Látható, hogy az utolsó 2 csomag ugyanolyan összegbe kerül, azonban az XL csomag esetén az 1500 extra energia mellé plusz 15 zöld zsákmánykulcsot is kapunk.

  [​IMG]

  Látható, hogy az utolsó 2 csomag ugyanolyan összegbe kerül, azonban az XL csomag esetén a 600 ugrási utalvány mellé plusz 15 zöld zsákmánykulcsot is kapunk.

  Akció időtartama: 24 óra
   
  Handrgon kedveli ezt.