Szektorkontroll - ádáz küzdelem a hatalomért!

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Üdv, űrpilóták!

  Szép dolog a bizalom, de még szebb a hatalom – márpedig most az a tét! Íme az új játékelem, a Szektorkontroll, amelyben fontos területeket kaparinthattok meg a konkurenciától, és lépésről lépésre felküzdhetitek magatokat a csúcsra!

  Az X-1 térképeken mostantól speciális bójákat találtok, amelyek közvetlenül a mérkőzésekhez vezetnek. A három megbízó állig felfegyverkezve néz farkasszemet egymással. Mihelyt kettőjüknek összegyűlik egy-egy öttagú csapata, kezdődhet a verseny. Játékmenetenként legfeljebb 15 résztvevő képviselhet egy megbízót.

  A csatamezőn nem babra megy a játék! Minden frakció meghatározott számú jeggyel indul. Ha legyőztök más játékosokat, vagy kontrollpontokat szereztek meg, azzal megsemmisítitek az ellenfél jegyeit. A kontroll csak azé lehet, akinek a verseny végén még vannak jegyei. Úgyhogy irány a ring, fegyverbe, induljon a küzdelem! Határ a csillagos ég!

  Ha többet szeretnétek megtudni, nézzetek be a fórumra! Itt megtalálhatjátok a teljes szabályzatot a GYIK-ben.

  A DarkOrbit csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 5.12.13
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.