Szélmalomharc Hu1-n

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: Aitowntown, témanyitás ideje: 24.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Aitowntown

  Aitowntown Utánpótlás-írogató

  Tisztelt Uram!
  Ezúton szeretném kifejezni egybehangzó véleményem, játékos társaimmal!
  Sajnálattal tudtuk meg, hogy a magyar Darkorbit Team leader-e felmond és elhagyja a játékot.
  Évekkel ezelőtt, mikor el kezdtem játszani minden izgalmas és új volt! Majd rajongójává váltam a játéknak, sokat nem sejtve botokról és autolock programokról.
  Azt gondoltam rendszeres lelövésemnek mások rutinossága hajójának nagysága fejletebbsége ad alapot, majd mikor már rendelni kezdtem, hogy utolérjem azon játékosokat, akik akkor még azt gondolva szorgalmasabbak, mint én.
  Behozhatom lemaradásom.
  Mikor elértem azt a szintet azt gondoltam most válik izgalmasabbá a játék és élvezhetem munkám gyümölcsét, majd rájöttem vannak játékosok, akiket soha nem fogok tudni szorgalomban ügyességben beérni hisz csalnak valamilyen formában.
  Akkor még nem a mostani sajnos távozó Team Leader volt a pozícióban. Mégis játék szeretetem nem hagyott alább hisz rengeteg élményt kaptam a játéktól és játékos társaimtól bár a játék élvezhetősége nagyon sokat számít…
  Ekkoriban a játék sokszor elviselhetetlen volt a kisebb tagjaink nem tudtak fejlődni a botok miatt. (Azért merek erről nyíltan írni és nevén nevezni, mert BP hivatalos fórum közleményben elismerte, hogy Bot és autolock van és létezik) A nagyobb játékosok ügyessége irrevelánsá vált az autolock használók miatt.
  A játék szinte élvezhetetlen volt, és a supportra írt levelek elkerülték a szupport füleit és az illetékes füleket is.
  Mikor a most sajnálattal lemondó TL került a magyar csapat élére olyan emberekkel vette körbe magát, akik ezt mélységesen elítélik és személyes „harc-ként” fogta fel és látta el feladatait, a játék minősége pozíciót betöltése után, ha nem is rohamosan, de gyorsan javulni kezdett. A support sokkal nagyobb energiát fordított az elégedetlen becsülettel játszó játékosok felé, rendszeresen elérhető volt általános chet –en illetve fórumon kíváncsian és segítőkészen állva az újoncok, és a rutinos játékosok kérdései előtt.
  A játék élvezhetőségére ő volt a garancia a „mi” becsületes játékosok garanciája, hogy ez így marad illetve a BP is jó irányba haladt hisz pozíciójába kerülése után nem sokkal megjelentek a 72 órás bannolások amellyel felszámolták az autolock és palladium botos hajókat.
  Azt gondoltuk, Végre! Igen, erre vártunk régóta, jó irányba halad nem csak a magyar szerver hu1, de a BP hozzá állása is.
  Nyomokban észre vehető fel lelhető csalás így is de jóval kevesebb és Ő garancia volt arra, hogy problémánk a megfelelő helyre jusson meghallgató fülekre leljen.
  Felmondásával olyan mintha valami megszűnne nekünk játékosoknak, hisz a nyugalmunkat veszélyben érezzük azon játékosok miatt akik tőle tartva kizsákmányolva a játékot aljas módszerrel kiskapuk megkeresésével akartak érvényesülni.
  Lemondásával a játék élvezhetősége kérdésessé válik akárcsak az is, hogy milyen irányba tendál a szerver minősége a nélkül az ember nélkül aki élvezhetővé tette ezt számunkra ha azok az idők vissza köszönnek amik az ő felügyelete előtt voltak kérdéses hogy mennyire maradok lojális a BP felé.
   
  *nautiŁus* és stefy87 kedveli ezt.
 2. Szia, Great-G re gondolsz? lehet hogy én értelmeztem félre, de ha attól félsz hogy az ő távozásától itt problémák lesznek, megnyugtatlak, G-G távozásától itt még minden a jelenlegi marad, nagyjából.
   
 3. BOOGIE-MAN

  BOOGIE-MAN Fórum-zöldfülű

  Szerintem a levélben Saxo ra gondolnak ... És ha ő nem marad velünk akkor bizony nagy baj jöhet emlékszem régi jihad os lelőhetetlen vengákra Ezt senki nem akarhatja
  Én is elküldtem ezt a levelet a supportra hogy támogassam vele a botosok elleni harcot ...
   
 4. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  GG már nincs velünk. S ő Supporter volt. A Team Leader-ünk más valaki.
   
 5. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ha nem haragszotok, átraktam ide.
   
 6. Saxo... hát vele kapcsolatban rosszak az emlékeim szóval nem oszt nem szoroz, ellenben a botosok elleni harchoz neki semmivel sem volt több köze mint bármely más supporternek.. a botosokat nem Saxo miatt tették ki, a BP nél is megunták ezt és a komplett DO szekciónak a vezetőkarát lecserélték a legfőbb fejesek, ha jól tudom Heiko Hubertz volt a régi vezető és most egy új srác/úriember van, és ők kezdték el kitenni a botosokat.
   
 7. BOOGIE-MAN

  BOOGIE-MAN Fórum-zöldfülű

  Ha rosszak az emlékeid az szubjektív, ezt a témát egyértelműen nem azért nyitották, hogy elmeséld mit gondolsz Saxoról mint emberről hanem azért, hogy elismerjük észre vegyük, emlékezzünk, ha valóban azt gondolod az ő munkája a szerveren nem volt fontos főleg nem a botok ellen akkor nem ismered a munkáját vagy azt hogy mit tett a szerveren biztos vagyok benne sokan küldték el ezt a levelet és értenek egyet ...
   
  *nautiŁus* kedveli ezt.
 8. Nem mint emberről mondtam el a véleményem hanem a munkásságáról, mint embert nem ismerem ezért nem alkotok véleményt. Viszont a munkájával tisztában vagyok és én arról alkottam véleményt, ahogy ezt te is tetted. Úgy gondolom hogy nem kell Saxo-t kiemelni csak mert mind tudjuk hogy ki is ő magyar1-en "civilben", ezzel azt próbáltam leírni hogy a többi BA vagy supporter munkája is ugyan annyit ért a botosok ellen mint Saxo munkássága.
   
 9. BOOGIE-MAN

  BOOGIE-MAN Fórum-zöldfülű

  Igen ezt remekül látod minden BA munkája fontos de ő fogta össze őket mint Team Leader ... Akkor csak kiemelkedő a szerepe nem ? Hisz mielött ő volt a Team Leader az Adminok is mások voltak ahogy az a levélben le is van írva de gondolom nem olvastad végig mert hosszúnak ítélted .. Olvasd el .. érdekes levél
   
 10. truth

  truth Fórum-zöldfülű

  Óriási tévhitben vagy te.

  Én már akkor ismertem őt, mikor még sima moderátor volt. Már akkor is csak az vezérelte, hogy a csalókat elkapja, korlátozott lehetőségei voltak. nem titkolom, volt moderátor vagyok. Veled ellentétben, ismerem őt, személyesen is, munkásságát szintén. Ha mindenki az elejétől fogva ilyen hozzáállású lett volna, mint ő, akkor nem itt tartana a játék, de feltétlen nem itt, csalások terén. Egyedül harcolt ő, és igen, mint játékost is ismerem. Na de véleményt alkotni nem úgy kell, hogy neked volt e valami nem tetsző tevékenysége, hanem globálisan. Márpedig ő tűzzel vassal azon volt mindig is, hogy a játék tiszta legyen. Elvitatni sem lehet ezeket a dolgokat, és sajnos az, hogy akiket elkapott fújnak rá, természetes. Az első olyan egyén volt, aki igenis utánament dolgoknak, és a csalók valóban rettegtek tőle. Ez kell, nem más. Ilyen habitus kellene, nagyon sok. Akkor azt hiszem, nem lenne az ami most van. Aki játszik, pontosan tudja miről beszélek. A többi supporter? Mit tudsz te? Semmit. A semmire mondtál véleményt, és ha megkérdezel más admint, (jogod van hozzá), nem fog mást állítani. Nem véletlen került oda, ahova, és nála alkalmasabb személy nincs erre a posztra. S hogy ki civilben? Nem mindegy? Mindenki játszik, mod, admin. Mégis mit gondoltál, majd kisujjukból lesz a játékszituációkban tapasztalatuk? Ugyan, aki becsületes, aki mindenféle himihumi mentes, az bizony csak köszönetet mondhat neki. Aki meg nem, az természetesen fújni fog rá. Mindenféle módon ki lehet jelenteni, hogy ha ő nem lesz, akkor a játék olyan irányba fog elmenni, ami egyet jelent a becsületes játékosok tömeges kivonulásával.

  Minden tiszteletem azoké, akik megpróbálják jobb belátásra bírni, akik tesznek azért, hogy itt maradjon.

  Ezúton is köszönöm nekik, minden becsületes játékos nevében. Természetesen csatlakozom, és remélem, az akció sikeres lesz.
   
  *nautiŁus*, stefy87, Aitowntown és 2 más kedveli ezt.
 11. 궫긷긃귡궳

  궫긷긃귡궳 Junior szaki

  A becsületes játékosok nagy része már tavaly elhúzott,mert egy saimont nem tudtak lelőni a többi nem éppen becsületes játékos jelenlétében,az lett volna a legjobb,ha akkor intézkedik a német csapat,így egy év sanyargást megspóroltak volna sokan.
   
 12. 1. Lelkiismeretem tiszta, nem csaltam, ellentétben azzal amit te állítasz (olvasd csak végig hisz konkrétan engem nevezel csalónak). Emellett kiállok a végsőkig.
  2. A negativitásom irányába abból fakad hogy mikor szót emeltem a botosok ellen fórumon és leírtam hogy nem hiszem el hogy nem képesek tenni ez ellen, és igenis kimondtam a véleményem, igen elismerem hogy tartalmazhatott olyat amiért kapok egy hetet, de nem 30 napot(pedig annyit kaptam), minden botosokról szóló hsz-em törölte, ez szíve joga de nem érdemeltem 30 napot, hisz nem anyáztam nem szidtam senkit, pusztán leírtam egy véleményt amiről ismétlem, beismerem hogy 1 hetet adni lehetett érte a fogalmazás miatt.
  "Mit tudok én?", semmi többet mint amit a BP publikál, és amit tapasztalok, hogy itt nem Saxo volt a megváltó hanem mint leírtam, vezetőséget cseréltek a központban. Nem becsmérelem munkáját, arról írok amit tapasztaltam, ez pedig az amit sokadjára írok, hogy nem egy embert kell kiemelni, hanem ha már dicsérünk, akkor dicsérjünk mindenkit aki megérdemli és ez nem csak kizárólag Saxo hanem az ÚJ magyar moderátor gárda. Nem akarok senkivel vitázni, sem személyeskedni és kérlek hogy ezt te is kerüld, a témáról írj véleményt ne pedig rólam. Hiszen nem a kritikust kell kritizálni hanem a kritikát :)
   
  Apofisz kedveli ezt.
 13. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  Ez a téma nagyon kezd átmenni az egymás felé irányuló ellenségeskedésbe és vitatkozásba. Mielőtt bárki is jobban kimutatná a foga fehérjét, zárom a témát.

  Köszönjük a kedves szavakat Aitowntown-nak.

  Reméljük nem lesz tartós ez a változás, de abban biztos lehettek, hogy az említett TL-ünk nélkül is megpróbálunk mindent ugyanúgy megtenni a segédprogramot használók ellen, mint eddig.
   
 14. Ŗocco

  Ŗocco Guest

  Kedves Játékosok!


  Köszönöm a megkereséseteket.
  A levelemet magyarul fogalmazom, lévén elsősorban magyar játékosokról van szó a Magyarország 1 szerveren.
  Hagyományosan, egyetlen üzenetet sem válaszolok meg, amely erre az e-mail címre érkezik, ezúttal kivételt teszek. Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy a jövőben is így lesz, az ide érkező a játék supportjával kapcsolatos e-maileket nem lesz lehetőségem megválaszolni. A levél olvasóját továbbá ismét nyomatosan kérem az e-mail címet nem nyilvánosságra hozni.
  Mint arról a játékosokat kb. 2 hónappal ezelőtt tájékoztattam a fórumokban, én már nem vagyok felelős a magyar közösségért, de az átmeneti időszakban (amíg egy új személy érkezik) természetesen segítek a moderátorok csapatának.
  Az ügyről, arról, hogy a DarkOrbit Magyar csapatának vezetője, Saxo, el kívánja hagyni a csapatot, tudomásom van csakúgy, mint ezen döntés okáról.
  Ezen okok egy jelentős része félreértésen alapult, amely félreértéseket hiányos, téves kommunikáció okozott, ezeket az elmúlt néhány napban szerencsére sikerült tisztázni.
  Mindezen felül számtalan visszajelzést kaptunk játékosoktól, amelyben mindenki sajnálatát fejezte ki, hogy a csapat vezetője el kívánja hagyni a csapatot.
  Ezeket figyelembe véve a mai napon Saxo úgy határozott, hogy döntését megváltoztatja és a továbbiakban is a magyar játékosok rendelkezésére fog állni és folytatja azt a munkát, amit eddig is megkezdett.
  További jó játékot és jó együttműködést a DarkOrbit magyar support csapatával!  Nagy György
  (GreatG)
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.