Javaslat Szerelőműhely fejlesztési ötletek

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: istvan87, témanyitás ideje: 3.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. istvan87

  istvan87 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Nem tudom, hogy foglalkozott-e már valaki a szerelőműhely fejlesztési lehetőségeivel, én átfutottam a fórumot, de ilyesmit nem láttam.

  Nos az ötletem a következő lenne: Ahogy egy valóságban is létező szerelőműhelyben, ebben is ne csak összerakni lehessen a különböző tárgyakat, hanem szétszedni is.

  Persze minden tárgy szétszedésekor sérülnek alkatrészek, épp ezért 100%-ban nem lehet hasznosítani dolgokat. A szétszereléskor épp ezért csak nyersanyagot kapsz vissza, bizonyos százalékban, mondjuk 70%-ban.

  Ez a következőképp nézne ki egy Lf3 lézer esetén:

  Összeszereléshez szükséges: 1db H-HFC + 1db H-NCA = 50 mukózum, 10 plazmid + 10 plazmid, 25 scrap.

  Az Lf3 lézer szétszerelésekor ebből visszakapnál: 35 mukózum + 14 plazmid + 17 scrap.

  Ezt a visszakapott nyersanyagot a játékos felhasználhatja más tárgyak létrehozásához. Erre azért is lenne szükség, mert a ritka anyagok droprate-je nagyon alacsony. Pl. egy küldihez szükségem volt 5 plazmidra, és két napig lőttem a Devolariumokat, meg a Sibelonokat, amíg nagy nehezen összejött. Ez a fejlesztés valósághűbbé tenné a játékot, és szívesebben játszanának az emberek. Javasolom megfontolásra.

  Mindenkinek BÚÉK!
   
  ™®KICSISAJT®™ és Ikarosz kedveli ezt.
 2. riddick-HUN

  riddick-HUN Aktív író

  Sziasztok,arra gondoltam,hogy nem-e tennék be állandóra a focis golikat (referee,kick,goal),pusatot a szerelőműhelybe hardwer-ért,vagy licitre.(Nem nagyon szoktam fórumra írni,ezért lehet nem lett valami fényes).:)