Visszajelzés Szezonbérlet – Visszajelzés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 1.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!
  Itt vitathatjátok meg egymással a Szezonbérlet rendszert.
  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  • Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
   • Mit is írtam
   • Érthető -e amit írtam
   • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
   • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak....
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Nekem már most lenen egy észrevétel / kérdés. Mégis, hogy a fenébe lehet a " Használj 250 aknát " kivitelezni pve szerveren úgy, hogy ne legyek mások által rommá lőhető? :D Így pve szerverre nem feltétlen azért megy játszani az ember mert pvp-zni szeretne. Valakinek valami ötlet, ha már ilyen jól "átgondolt" küldik lettek ismét ? Mert a "nagyik" itt se nagyon gondolkodnak pukkansz ha rosszkor vagy rossz helyen. Nem gond megoldható így is, de játszunk el picit a gondolattal... Én ha már 1 et lerakok és piros leszek abban biztosak lehettek, hogy lerakom mind a 250 et, és nem a map szélére az is tuti. :D Most a 2 event " boss " dobálja veszettül a meglepi aknát én elkezdek kreatívan rajzolni aknából a map közepén .. szerintetek nem lesz rajtam kívül más, aki ugyan ezt egyből elkezdi? Na akkor már ott tartunk, hogy a 2 boss rommá tojta a mapot aknával , mi hasamra csapok ... vagy 7 en " rajzolgatunk " a map közepén 250 aknával... fejenként... Nem lesz az kicsit sok akna ? :D
   
  Utoljára szerkesztett: 1.3.23
 3. Vadász

  Vadász Haladó

  Szia

  Nem vettem még meg a szezonbérletet, de akkor most pve-n vagy pvp-n kell lerakni 250 aknát?, elfelejtetted írni, hogy mennyi idő alatt kell lerakni az aknát.
   
 4. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Nem lesz sok akna,mert meg van adva,mennyi lehet összesen egyszerre a mappon. Abból a boss már letett x-et,a maradék "hely" marad nektek. Nem lesz olyan egyszerű letenned 250 aknát,csak ha valaki közben egyfolytában rohangál a te és a boss által lerakottakon,hogy fogyjanak :)
   
 5. Vadász

  Vadász Haladó

  Miért nem számol minden rakománydobozt?
   
 6. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  Az ötlet nem rossz, a jutalmakon lehetne még dolgozni. Kevesebb zsákmánykulcs, több IAC és Diametrion, a boostereket megtoldani NPC BO1 és 2-vel,Hasznosítási magok mellé igazán rakhattak volna be Instabli töredéket, az előbbivel én tele vagyok az utóbbiból pedig mindig kevés van.
   
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Ohh zseniális :D Akkor összegezve ... nem elég, hogy indokolatlanul " pvp " re kényszerítenek még meg is sz.patnak, hogy le se tudom rakni az f.sza ... Ne már én kreatívan aknából akartam kirakni szomorú fejecskéket :D
  Amúgy akkor már csak azt az egy dolgot nem értem, hogy kinek és mért volt az a zseniális ötlete, hogy akna használat megszünteti a pvp védelmet. Csak mert így van egy pár konkrét küldetés, hogy tegyél le x+1 aknát , amit amúgy lehet de csak lehet, hogy át kellett volna kicsit dolgozni. Ha már ilyen szabályt hoznak a szerverre. Mármint azokat a küldiket kellett volna kicsit átírni. De erre még most rájön ez is. Jó a dolog meg tetszik az ötlet, bár a reward elég gyengusz sőt írták lehet venni uriból is gyakorlatba csak a rendelést adja ki. Vannak még bajok vele. Én magát a gondolat menetet nem értem, hogy akkor mért nincs külön küldetés pve szerverre. Vagy esetlegesen átgondoltan optimalizált küldi legyen ne ilyen meggondolatlan " jól van az úgy ... " küldiket berakni .
   
  Utoljára szerkesztett: 1.3.23
 8. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Agate után már könnyű lesz rakosgatni....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én ezt értem meg engem nem is zavar de jelenleg ők csinálnak magukból így.. hát elnézést a kifejezésért, de hülyét. Kirak egy ilyet ....


  Általános esetben megszűnik a PvE mód, ha
  1. a következő tárgyakat használod:
  • Aknák (például ACM-01, DDM-01)
  • EMP-01 jellegű különleges lőszerek
  • Játékosokat támadó tech tárgyak, mint a tűzösvény, a robbanó rohamtapadó vagy a láncimpulzus
  1. a következőket teszed:
  • Belépsz egy Refractions zónába
  • Kilősz egy spaceballt
  • Elfoglalsz egy jelzőbóját (a Capture the Beacon/Sector Control event során)
  • Kilősz egy harci bázist

   Meg bebassza, hogy rakj le 250 aknát .. zseniális :D Nekem konkrét ezzel van a bajom, hogy most ez így mi a f... Gondolkodik ott valaki, aki ezeket a " célokat " / küldiket csinálja ?
   
 10. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Idézet:
  "A legelső szezonbérlet megünneplésére készítettünk egy fantasztikus bónuszkódot, amelynek tartalma 1 N.O.V.A., 3 EMP-01, 3 engedély és 3 ászkupon!"

  Ezt fel sem veszem, mert azt nem éri meg, hogy a kódot kimásoljam és beillesszem!
  A N.O.V.A.-val eddig sem foglalkoztam, mert úgy hülyeség, ahogy van.
  3 EMP...? Ca. 1000+ van nekem.
  3 engedély..? Kb. másfél hónappal ezelőtt adtam el 200 darabot kreditért, mert nem használom! A kredites retieverek jobban tejelnek és mégis csak kredites.
  3 ászkuppon...? Na, talán még ez ér valamit, de amúgy.... :confused:
   
 11. -BÁRÓ98-

  -BÁRÓ98- Utánpótlás-írogató

  400k uri az komoly mondjuk úgy h kb semmi sincs benne ami értelmes vagy kevés van belőle, most nem azért de a csatabérletből többmindent ki lehet szedni és fele annyiba kerül. Ja és remélem h ennek nem az lesz a következménye h csatabérlet nem lesz többször mert van ez helyette
   
 12. Hát véletlenül sajnos sikerült a szintvásárlásra kattintva, uriért fejlesztenem a szintet. Egyből 20+ra fejlesztette magától, -1,5 milla uri majdnem, egy rakás szemétért, jham meg ha már igy elb+tam megvettem a bérletett is, már ugy is mind1 alapon, engedményel szerencsére, de igy is ott vagyok -1,8 milla uri majdnem, és az egész amit adott cserébe nem ér 100k urit. Komolyan, ne vicceljünk már. Ez siralmas , az ember kedvét elveszik a játéktól. 1,8 millió uridium a semmiért szinte, ez szerintük normális ? Meg mi ez hogy egyből egy clickelés és ennyit levesz, komolyan... vigyázatok rá ne nyomjatok. :mad::mad::mad::mad::mad:
   
 13. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát ez szomorú. :( Nem tud support segíteni, vagy nem is írtál nekik ? Amúgy akkor ezek szerint nem csak, hogy átgondolatlan , szinte 0 rewardos még bugos is. Zseniális :D Pedig nem lenne ez rossz frissítés. Komolyan én látom benne a lehetőséget ,,, pfuuu de így ... hát vannak bajok.

  Legközelebb azért kellene tesztelni, átnézni nem e baromság, meg nem árt ha ár érték arányban azért van is benne valami. Jelenlegi rewardal olyan max 100k uri amit ér. Ettől a csata bérlet is 1000x jobb volt pedig az se olcsó, de ott legalább voltak jó célok meg cuccok... kinek mi kellett azt kivette belőle.

  Közben körbe kérdeztem ismerősöket mi a vélemény, hát... kb mindenki azt mondja jelenlegi formájában szóra sem érdemes az egész. Ha világít a gomb örülsz kiveszed ingyen ajándékot azon kívül jobb ha elfelejted még a gombot is, hogy létezik. :( Kár érte.
   
  Utoljára szerkesztett: 2.3.23
 14. Anita30..

  Anita30.. Fórum biztosa

  Csak hogy én is dicsérjem kicsit......

  https://prnt.sc/4lDTKlNd4Xus

  Kb. 40 perce villog itt egy helyben,de a remek "létező" szűrő még mindig nem vágta ki a 3.14csába.......
  Látható,hogy mind a 10 drónján,a most megszerezhető új dizi van,ehhez 45. szintre kell fejleszteni az a semmire nem jó vacakot,amit most toltak elénk. 7-ről 45. szintre a fejlesztés 4.5 millió uri....

  Még jó,hogy aki kézzel játszik vagy éppen rendelget,az nem fog csak így puszira kivágni közel 5 milla urit,de ezeknek a nyomorultaknak erre is telik..... Javaslom mindenki szerezzen be valami hasonló okosságot!

  Ui.: Ő pont köztudottan szédelgő.... de kár belétek....
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 15. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Igen épp most akartam írni, hogy pár kósza info innen onnan... nem elég hogy 400k uri alapból ... kimaxolni 5,4 milla uri ha nem csinálsz meg semmit ... várj most jön a jó része ... nem elég a pont, ami össze szedhető a kimaxoláshoz szóval fixen venned kell szinteket .. hát nem zseniális? :D Igazából " nagyi " szűrőnek tökéleset a cucc, akinek már most megvan én azért ránéznék mégis honnan van neki rá keret gyanús 99% nem rendelésből kaparta össze rá a keretet :D
   
  Utoljára szerkesztett: 2.3.23
 16. Irtam , bár kedves választ kaptam, de az urit véletlenül sem kapom vissza sajnos, hogy őszinte legyek meg sem lep. Ennyit nem kevés idő összeszedni és azt hiszem most egy ideig nem is fogok nekiállni. Gondoltam húzom majd a rangot belőle 50%os becs boosterel, forgatom majd be kapuba. De ezek után biztos nem látnak tőlem egy vasat sem, meg szerintem egy jó ideig engem sem a játékban. A szánalmastól kategóriákkal lejjebb helyezkedik el az amit most összehoztak. És ha kapunk is kompenzációt érte valaha, mi lesz az egy 3órás dlb booster meg 3k x4 azt le van tudva ?!

  Amúgy a csatabérletről múlt időben írtál, akkor azt most ki is vették ?
   
  kicsifoxi27 és SPILLER2 kedveli ezt.
 17. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Remélem, hogy nem...! :confused:
  Végül is tudna futni mindkettő párhuzamosan, de ha valakik (köztük én is) a csatabérletet megveszik uridiumért, az nem lesz bevétel a BigPointnak.
  Ha mindenki valódi pénzért vette volna, na az már jó biznisz lenne a cégnek! Most, itt ugyan az a szitu, de 20 euró a szezon bérlet, vagy 400 ezer uridium (ha van kedvezménye, meg prémiumja, akkor ez redukálódik 280 ezer uridiumra, de nekem még ez sem éri meg)!
  Nem is erőltetem ezt az "újítást". :D
  Nem foglalkozom vele! Túl drága! A játék maga nem ér ennyit (főként ennyi BOT-használó társaságában).
   
 18. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Hát lehet picit félre érthető volt . Amúgy fogalmam sincs. :D De gyanús, hogy nem! Mert akkor az új cuccba a küldetések / szezon résznél nem figyelne ott, hogy teljesíts 10-20-25 csatabérletcélt :D
   
 19. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Egyetértek ezzel.
  Számomra a megszerehezhető jutalmak köszönő viszonyban sincsenek a bérlet árához képest.
  A DO még mindig a "sz@rt" nyomja aranynak feltüntetve. Dróndesign, egyáltalán bármiféle design, ami nem ad a hajónak plusz bónuszt, mire jó?
  Konkrétum is legyen: hasadókristályból összesen 25 db-ot lehet megszerezni, de bármihez is több száz van előírva. Az, hogy ez szomorú vagy nevetséges, mindenki döntse el.
  Akinek van fölösleges pénze úgymond a semmire, vegye meg.
   
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én is pontosan ugyan így érzek ezzel kapcsolatban. Annyi különbséggel, hogy nekem asv vagy " plus " hajó fejlesztéshez kellene nyersanyag ( iac, diametrion meg esetleg i-olaj bár utóbbi konkrét hajó craft ) de kb sehol nincs normális mennyiségben szerezhető. :D Megbízásból ami jön mennyiség az vicc kategória ahhoz képest mennyi kellene belőle. Többi lehetőség meg korlátozott erősen és ugyan úgy nudli mennyiséget adHAT mert az se fix ügye. A jelenlegi jutalmak között annyi meg sajnos nincs, hogy megérje a 400k urit, de mint feljebb írták a leárazott 280k-t sem. :( Hát de ügye kinek mi. kb a jelenlegi felső sort így lekéne tolni a free részre a fentibe meg ha nem is minden szintre, de nem ilyen 5-10 szintenként valami csini csábító cuccot berakva még lehet érdekes is lenne. Esetleg ha adott cucc már megvan , akkor valami kis uri kompenzáció. Vagy " B " verzió marad így kicsit megemelt reward mennyiséggel, és az árat kellene csökkenteni hozzá picit vagy nem attól függ mennyit változik a mennyiség. Jelenleg olyan 100k nagyon max 150k urit adnék érte de azt se nagyon szívesen, mert jelenleg ilyen összecsapottnak tűnik a java része kb " használhatatlan " / felesleges.
  Az a baj egyre több a fizetős szinte semmire nem jó cucc... Most akkor vegyek minden hónapban prémiumot esetleg doboz dupla / kedvezmény de még mellé 1-2 havonta csatabérlet + még ez is vagy " B " verzió veszed uriból 200k + 400k leárazva is 125k + 280k ( prem + kedvezmény ha jól számoltam ) de még mellé ügye rendelgessek ezt azt amit beraktok mert másképp kb lehetetlen szerezni. Ezek után meg még csodálkoznak, hogy mindenki IS már botozik mikor semmit nem lehet megszerezni csak 1 év sz.pással ... Kezdésnek is normális mennyiségű dolgokat kellene kérni, ami idő arányosan se sok és vissza térni a régi "vehetsz cuccot, ha gyorsabban akarsz haladni " rendeléses megoldáshoz. A jelenlegi sehogy nem jó, se nekünk játékosoknak se a fejlesztőknek. Mert így nem lesz lóvé csak egyre kevesebb játékos meg egyre több bot. Bocs ha hosszú lett, de sajna én így látom a dolgokat jelenleg. Szerintem sokan mások is. :( Az egész koncepció egy nagy zsákutca ... ilyen "season pass" megoldás olyan játékokba kerül be amiben nincs mit csinálni ( értsd mindent megszereztél amit lehet ) , hogy ne unatkozzanak az emberek, és vissza menjenek játszani.
   
  Utoljára szerkesztett: 4.3.23