Visszajelzés Szezonbérlet – Visszajelzés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 1.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Haladó

  Dejó, ma sem lehet belépni a játékba...szuper, hogy van prémi! Köszi!
   
 2. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Itt is, ráadásul vonatbottal!
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 3. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Tennék a nyakukra vonat kötelet, és rántanék rajta
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Hidd el sokan hasonló érzéseket táplálunk néha a játék fejlesztői iránt mi is ... DE ... az a baj eme hozzá szólás nem sokat segít, mármint visszajelzésként. Ebből nem sikerül szerintem megtudniuk mi a teljesen sz.r meg mi az ami jó... bár gyanús tudják ők nagyon jól csak pont telibe sz.... khm... na látod... én is elragadtattam magam kicsit. Ilyet nem szabad. :D Kultúráltan is el lehet Őket küldeni a fenébe, légy egy kicsit kreatív. Azért még is csak Ők is emberek. Te sem örülnél neki ha csinálnál valamit jól elcsesznéd és valaki egyből kötelet kívánna a nyakadra. Azért na... srácok tudjuk / ismerjük már a határokat mit szabad és mit nem.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.5.24
 5. Nem rossz elképzelés ez igazából, de elég soványak a jutalmak, kicsit lehetne nagyobb mennyiség, én főleg hasadó-t raknák be többet, mert ugye elég nehezen gyülik . Persze aki botal tolja a kaput non-stop annak nem, de a normál játékosok nehezen szerzik. Meg azért jó lenne ha minden szintlépés adna jutalmat, nem olcsó megvenni és azért időt is igényel.

  Kicsit off de mi a helyzet ezzel a bannolós dologgal ? Szerintem sokan szeretnénk látni hogy mennyi játékost is sikerült akkor elkapni meg akár konkrétan kiket. Mert már megint ott tartunk hogy nem lehet normálisan még csak lonozni sem, úgy kell lelődözni a népet róla.
   
 6. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  FELMÉRÉS: A 4. SZEZONBÉRLETRŐL KAPCSOLATBAN
  Korábban volt egy felmérés, ami nem rég zárult. Sok visszajelzés arra a posztra nem érkezett, de korábbi visszajelzések alapján, amelyek itt is olvastam, azokkal tovább küldtem a Community Manager számára.

  Reméljük, hogy a visszejelzéseket figyelembe vesszik, és azok alapján finomhangolják majd.
   
 7. Ahh igen, láttam, lecsúsztam róla sajna. Ritkán járok fórumozni , a játékban is elég sok ördögszekeret fújdogál a szél , nem sok értelme van ide jönni itt is nézni őket. Ez a visszajelzéses dolog meg valjuk be, sokszor azért jelzünk csak vissza hogy kiadjuk a frusztrációt magunkból, kicsit segit a lelkünkön meg a fórumnak életbe maradni. Abban viszont hogy van e valódi értelme az elmúlt években ebben hinni, hát... a hit értékes dolog én inkább igyekszem nem erre pazarolni már.
   
  SUNDImester és Vércse kedveli ezt.