Tartarus és egyéb

Kategória: 'Archívum: minden egyéb', témanyitó: -Eragon-2(HUN), témanyitás ideje: 4.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Sziasztok !! Az új hajó nagyon jó!!!! csak ha üldözni kell egyszerűen lehetetlen úton érni.
  plusz ha a kerék formába vált akkor bottal űthetjük a nyomát.
  olyan erős mint a goli és gyorsabb a pusatnál.Ha sikerül lelöni akkor jó becset kapunk. Ez szép és jó. de áljón össze 2-3 tartarus duplabosterezve vadászatra és tarolnak. a sebeségén változtatni kellene csökkenteni!!!!!!!!!!!

  Ott a battle aréna nem egysúly csoportú játékosokal dob össze!! vannak barátaim más szerokon jó lenne ha nem kellene keresgélni cska egyszerüen az aréna résznél a nevét beirni, és harc felkérést küldeni. jutalom is lehetne jobb.

  Low kapu : ha már petet nem lehet robbantani de a lények erösebbek a falconnak az élete 12 milla a pajzs 9 milla ha már bemegyünk akkor jobb jutalmat kapjunk már mert azért nem 1-2 lény jön ránk. max csoport számmal úgy hogy állandoan daráltam a lényeket a többiekkel a végén összesen 4-5ezer urit szedtem ki.

  játék hiba: mikor nem tudtunk napokig játszani az óriási laggok miatt akkor is pörögtek a kedvezmény illetve doboz dupla és premium csomag amit írnom sem kell hogy az pénzbe került valódi pénzbe!! akkor legalább azt az idöt amig aza hiba volt kapjuk meg.pl:2 nap akkor 2 nappal tovább van. ezt gondolom mindenki jelezte a suportnak.

  Különleges jutalmak napja : ha valakinek nincs surgeona és szeretne az persze hogy azt a kaput rakja ki amiböl kapni lehet persze több desing van bent ha már rendelkezel azzal akor nm kapur meg hanem +10k uri. ez szép és jó.!!!!!!!!! csak bosszantó hogy már 10 edik alkalommal vagy 15 ik alkalommal sem kapjuk ki. attól függetlenül csinálni fogjuk mert +10k uri jó meg az alap kapukat sokaig tart kirakni.
   
 2. Gergő!

  Gergő! Fórum-zöldfülű

  ez a tartarus nagyon kemény tegnap egyre mentünk 3-an ésnem birtuk leszedni állandó jellegel elmenekült és hiába a fagyasztó rakéta rálöttem azt megse érezte
   
 3. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia! :)

  A tartarus , jah gyors , cserébe sebzéscsökkenést is kap , jól célzott lassító rakéta , vagy fagyasztó és megvan az (vagy használj lightninget ) . Bár igaz ami igaz tényleg pofátlanul gyors :)

  A battle arena ötletedhez annyit fűzök hozzá hogy Pushing.
  Ha két emberke kihívja egymást nem kaphatnak jutalmat mert simán csak hagyják egymásnak magukat lelőni.

  Low kapu : Igen nekem is hiányzik a robbantó belőle , zavaró tud lenni ez , ráadásul ha nincsenek lelőve az NPC-k a térképről még a reléket se lehet aktiválni ami rendkívül bosszantó . Ezért cserébe valóban jobb lenne egy kicsivel több jutalom ( kicsivel ? )

  A többihez no comment .
   
 4. -Eragon-2(HUN)

  -Eragon-2(HUN) Fórum ismerője

  Jó a pushingt az meg értem de akkor is ha egymást ás szerverekröl ki lehet hivni csatára akkor nem kell jutalom csak annyi hogy amit elhasználtak elitet vissza kapják bosterek aktivak legyenek és a dronok ne rongálodjanak ez akor is jó lenne LÁSD gyakorlásként.
   
 5. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Szeretném megkérdezni, hogy a tartarus hogy tud pofátlanul gyors lenni ?
  Ha az alap sebessége 220, akkor az promizva 264, + a 40% az nálam 369,4.
  Megköszönném ha valaki ezt ügyben felvilágosítana !​
   
 6. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!

  A tartarusba lehet meghajtó generátorokat is rakni , nem kevesebb mint 15 darabot , ami azt jelenti hogy +150 sebesség 220+150 az 370 , ez promizva (30%) 481 , és van egy képessége is ami 40% os sebesség növekedést biztosít neki 481*1.4=673.4

  ezzel szemben a pusat 370+120 (12 generátor helye van . ) = 490 + promi =637
  Elő fordulhat hogy nem halmozódik a sebesség , de annyi biztos hogy a tartarus gyorsabb mint a sima góli. ez tuti .
   
 7. $ΣηęяĝỴ$(HUN)

  $ΣηęяĝỴ$(HUN) Fórum ismerője

  644 a tartarus max sebessége kerékkel és bekapcsolt turbósebességgel.
   
 8. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Kösz a választ Urak, és elnézést az ostoba kérdésért !
  Közben már én is rájöttem a megoldásra.
  Legközelebb nem kérdezek kora reggel, megvárom, hogy teljesen felébredjek.
  Már csak annyit kérdeznék, hogy a tartarus turbóján nincs időkorlátozás ?
   
 9. ejzi07

  ejzi07 Utánpótlás-írogató

  nincs
   
 10. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Kösz szépen ejzi !
   
 11. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  szia!

  Egyetlen hátránya a sebesség növelésnek hogy 5% al kevesebbet sebez a tartarus. Se idő korlát , se védelem csökkenés , semmi . Hasznos dolog ha használod :D
   
 12. Smith-Program

  Smith-Program Fórum ismerője

  Köszönöm szépen a válszt Kyra !
   
 13. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  Tényleg... rögtön megvettem, amikor megjelent, de nem nagyon játszok. Viszont ez túlságosan op lett. Igazából tartalmazza a venga és a goli jó tulajdonságait. Eddig minden hajónál törekedtek arra, hogy csak speciális esetekben legyen érdemes használni egy képességet (pl. prizmapajzs -> csak 30 mp + sebességmegvonás), vagy elég rendesen adja a negatív hatást is pl. a drónforma. Ebben az volt a jó, hogy a venga és a goli volt a darkorbit alap építőköve. Nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy az a jobb, mert mindkettőnek van előnye. De a tartarussal ezt eltörölték, olyan erős mint egy goli és gyorsabb mint egy venga. 5% sebzésmegvonás nevetséges, kb. mintha full nanoburkolatom lenne pusattal, csak ezért a nanoburkolatért nem kell elnyomni 400 GG-t, és bármikor feljavítható egy harc közbeni szünetben.
  Nem voltam spaceballon, de gondolom mindenki azzal szépítette a népet.
   
  tg90000_2 kedveli ezt.
 14. Kyra40

  Kyra40 Haladó

  Szia!
  Igazán nincs mit :)

  Szia!

  Jah , elég jól lehet vele aprítani , azt gondolná az ember hogy balanced hajó , de nagyon unbalanced .. több élete van alapból mint a gólinak , majdnem ugyan annyi lézer fér bele mint a góliba (egy kicsivel kevesebb ) , és még gyors is mint a mérgezett egér . Ez a teszt szerveren nem volt gond , mert simán egy buggal be lehetett gyorsítani a gólit is és majd 1000 res sebességgel teleportáltál technikailag a térképen egy surgeonnal (nem beszélve ha vengára alkalmaztad a bugot ) , de mint tudjuk ezt a lehetőséget sajna nem lehet használni élesben , mert jön bann bácsi . Véleményem szerint kaphatna egy erős NERF-et .
   
 15. én.

  én. Utánpótlás-írogató

  miért kéne nerfelni? meg kell venni mindenkinek, és használni! végre egy jó hajó...
   
 16. SPΛCΞ†KĪИG

  SPΛCΞ†KĪИG Járnitanuló

  A jó hajó relatív. Ha a legjobb hajó a liberator lenne, akkor mindenkinél ez lenne. Viszont rendesen **** lenne, ha egyetlen hajó lenne releváns a vadászatra. Nerfeljék meg, és legyen vele akinek tetszik, én meg maradnék a gólinál.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása